Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    תשמעו יש לי בעיה עם הקודים במשחקים האלה שאני מנסה לשים קוד עם רווח זה לא נותן לי... מה אני עושה בכזה מצב?

.

2. JONY_BOY
    Guest
    אז תעשה קוד בלי רווח פשוט תעתיק את הקודים שאני הבאתי בעמוד 3 תעשה העתק הדבק וכל הקודים יעבדו לך פיקס

• מנהל למופת! (לשעבר)
    Originally posted by jonjon542@Apr 25 2009, 03:11 PM
    אז תעשה קוד בלי רווח פשוט תעתיק את הקודים שאני הבאתי בעמוד 3 תעשה העתק הדבק וכל הקודים יעבדו לך פיקס
    שמע ג'ון ג'ון זה לא עזר יש לך עוד דרך? תגיד לי איך בדיוק עושים את זה איך שמים את הקודים...
    כי יש לי רמות 45 ותפסתי פוקימון שאני ממש רוצה ברמה 25 ואין לי כוח להכין אותו...

ערוך עכשיו שמתי לב - הודעה מאה...

.

• JONY_BOY
    Guest
    לדוגמא אתה רוצה קוד של בלבזור נכון ?זה 4 שורות בסך הכל כל הקוד אז אתה מעתיק את הקוד אצלך באימלטור לגיימאשארק ואז אתה עושה OK אחר כך אתה הולך לדשא ואז יוצא לך בלבזאור בשדות לגביי קודים של חפצים יש לך שם את כל החפצים במשחק תעשה את הקוד שכל דבר עולה שקל ואחר כך שים את הקוד של החפץ שאתה רוצה לך לחנות שמוכרים חפצים תכניס את הקוד לגיימאשרק והופ יהיה לך את הקודים ששמת בחנות לחפצים.

• מנהל למופת! (לשעבר)
    רגע אבל יש את הקטע של העם רווח ואת הקוד של אדום אש מה אני עושה איתם את הקוד של אדום אש אני מפעיל קקוד ניפרד או מוסיף אותו לקוד של בלבזור (דוגמה)

.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •