Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. JONY_BOY
    Guest
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10977

זה המדריך רק פה תגיבו לא להגיב שם אחרת ימחקו לכם את כל ההודעות מחר אני יעשה את הדור השני ואם יהיה לי כוח אני יעשה גם מחר את הדור השלישי ואז את הרביעי מחרתיים. אני עושה מדריך לפי רמות בגלל שלא כולם מכירים את האתר סרבי ושואלים פה שאלות על רמות של פוקמנים תתחילו להגיב ותתאזרו בסבלנות עד יום שלישי המדריך יהיה גמור.במדריך שאני יעשה זה לכל המשחקים של פוקמון לא רק לפלאטניום.

למי שלא הבין למה אני מפרסם את המדריך דווקא בפלאטניום אז זאת הסיבה.

http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=...39&t=10867&st=0

אני פשוט ממשיך את המדריך וניתן להעזר במדריך הזה לפוקמנים שלא מתפתחים על ידי רמות.
    שעליו אני עושה את המדריך עצמו.

• משתמש מנוסה
    כל הכבוד,פלטינה זה באמת משחק מסובך והמון אנשים צריכים בו עזרה ולכן גם אני עשיתי מדריך.
    המשך כך
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Mefistofele@Apr 26 2009, 03:54 AM
    כל הכבוד,פלטינה זה באמת משחק מסובך והמון אנשים צריכים בו עזרה ולכן גם אני עשיתי מדריך.
    המשך כך
    STM אמר לי לרדת מהעניין אבל התעקשתי והשקעתי בחלק הראשון שלו היום אני יעשה את הדור השני והשלישי אם תשים לב אתה תיראה שלא שמתי פוקמנים מהמדריך שלך כי אני עושה לרמות בלבד אני יעשה היום את הדור השני והשלישי ומחר את הדור הרביעי ככה לאלה שלא יודעים להשתמש בסרבי או מכירים את סרבי יעזרו במדריך שאני עושה על הרמות.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Apr 26 2009, 07:02 AM
    STM אמר לי לרדת מהעניין אבל התעקשתי והשקעתי בחלק הראשון שלו היום אני יעשה את הדור השני והשלישי אם תשים לב אתה תיראה שלא שמתי פוקמנים מהמדריך שלך כי אני עושה לרמות בלבד אני יעשה היום את הדור השני והשלישי ומחר את הדור הרביעי ככה לאלה שלא יודעים להשתמש בסרבי או מכירים את סרבי יעזרו במדריך שאני עושה על הרמות.
    אכן,זה כמו השלמה למדריך שלי.

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    מדריך טוב,אתה הולך לעשות את כל הדורות?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ירין&#33;&#33;&#33;&#33;@Apr 26 2009, 03:05 PM
    מדריך טוב,אתה הולך לעשות את כל הדורות?
    הוא אמר שכן,וחוץ מזה מה שווה לעשות רק על דור 1

קרדיט לניר
    ---------------------

• JONY_BOY
    Guest
    הודעה בנוגע למדריך כל מי שחשב שאני הפסקתי את המדריך טעה אתמול עשיתי את הדור השני והשלישי אבל בגלל בעיות בפורום לא הצלחתי לפרסם את זה מחר אמשיך את המדריך של הדור השני והשלישי ומחרתיים את הדור הרביעי בנתיים תסתפקו בחלק הראשון של המדריך להגיב רק כאן ולא שם.

• היכל התהילה
    אז אני מוכרח לשבח, אחלה של השקעה&#33;
    אבל, יהיה לך קשה אם תעשה הכל בבת אחת.
    תעשה כל יום כמה פוקימונים, ותשקיע, כך יהיה יותר קל (לפי דעתי).
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by TickTak@Apr 27 2009, 09:54 PM
    אז אני מוכרח לשבח, אחלה של השקעה&#33;
    אבל, יהיה לך קשה אם תעשה הכל בבת אחת.
    תעשה כל יום כמה פוקימונים, ותשקיע, כך יהיה יותר קל (לפי דעתי).
    אתמול כבר עשיתי הכל בבת אחת את הדור השני והשלישי עד שעשיתי את זה הנשמה שלי יצאה והיה בעיות עם האתר גוגל אני לא יפסיק את המדריך תודה על העידוד אני יסיים אותו מהר כל האפשר.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •