Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 61
  1. משתמש מנוסה
    המנגה

(זוהי הכריכה של הווליום הראשון)
    כמו לכל האנימות האחרות גם לפוקימון יש מנגה,אך לעומת המנגות והאנימות האחרות המנגה והאנימה של פוקימון לא כל כך דומות.באנימה בכל הסידרה מככב אש,אך במנגה בכל חלק מככב מישהו אחר:
    1)אדום/ירוק/כחול-רד(red)
    2)צהוב-ילוו(yellow)
    3)קריסטל/כסף/זהב-גולד(gold)
    4)רובי/ספיר-רובי(rubi)
    5)ברקת-ארמלד(ermaled)
    6)פנינה/יהלום/פלטינה-פירל(pearl)
    כפי שהבנתם מהשמות המנגה מבוססת על המשחקים אפילו הפוקימונים שמתפתחים עם החלפה ואיטם במשחק מתפתחים כך במנגה וגם לפוקימונים יש רמות.אחרי שעוברים לחלק חדש לא מזניחים את הדמויות הקודמות נותנים להם ווליומים משלהם שמראים בהם מה מצבם ומה ניהיה איתם ואפילו יש ווליומים שבהם מככבים דמויות ראשיות ביחיד ודמויות משניות.הדמויות:
    רד(red)-
    תמונה:
    באדום/כחול/ירוק

בצהוב

בכסף/קריסטל/זהב

בברקת/אדום אש/ירוק עלה(בשבילו זה היה גם ירוק עלה/אדום אש)

רקע:
    רד הוא הדמות הראשונה במנגה,הוא התחיל את מסעו בעיר פאלט בתור מאמן שחשב את עצמו כיותר טוב מהאחרים.יום אחד כאשר ילדה נסתה לתפוס נירורינו ונחשלה יצא רד ובעזרת הפוליווירל שלו ניצח את הניודורינו ותפס אותו.הילדה שאלה אותו האם הוא מכיר את פרופסור אוק כי הוא מומחה לפוקימונים,רד ענה שהוא לא צריך את האיש הזקן(פרופסור אוק) וגם הם לא,הם אמרו שהנכד שלו שאומן על ידו הוא מאמן מצויין אך את רד זה לא הרתיע מפני שהתנהג ביהירות כמו תמיד.פתאום הוא רואה כמה אנשים אם חולצות שחורות ועליהם האות R(צוות רוקט)הוא שמע שהם מחפשים פוקימון מיוחד וגם הוא החליט לחפש אותו,כאשר הוא יוצא עם המון פוקדורים הוא מחפש את הפוקימון אך עד שהוא מצא אותו הגיע אל הפוקימון מאמן אחר בעל צ'רמאנדר שנלחם איתו.המאמן מפסיק באמצע ורד מנצל את הזדמנותו ויוצא עם הפוליווירל שלו לקרב אך הפוקימון המסתורי מנצח אותו בקלות.רד מחליט ללכת לפרופסור לקבל עצות מפני שהוא הבין מרגע זה שהוא לא המאמן המושלם.כאשר הולך ךפרופסור לא נמצא איש במעבדה,הוא ראה המון פוקדורים וראה שבאחד מהם נמצא באלבזאור,כאשר מגיע בפתאומיות פרופסור אוק מבהיל את רד,רד משחרר בטעות את הפוקימונים.הוא ופרופסור הצליחו לתפוס את כולם חוץ מבאלבזאור שנכנס למכון.הם נכנסו למכון אחריו ורד הציע לבאלבזאור להיות ובאלבזאור הסכים.פתאום משום מקום הופיע לו מצ'וק ותקף את פרופסור אוק,ורד בעזרת של הבאלבזאור נצחו אותו בקלות.כאשר שמע פרופסור אוק שרד רוצה להיות מאמן טוב יותר הביא לו פוקידע ואמר שאם הוא ישלים את כולו הוא יהיה מאמן אמיתי,ואז כאשר נמצא בידו פוקדע ואיתו נמצאים באלבזאור הוא יוצא למסעו.
    סאגת אדום/כחול/ירוק:
    רד יוצא למסעו ובדרכו הוא נלחם נגד מאמני מכון במטרה להגיע לליגה,בדרכו הוא מתיידד גפ אם ארבעה מנהיגי מכון-ברוק-מנהיג מכון האבן,מיסטי-מנהיגת מכון המים,אריקה-מנהיגת מכון העלה ובליין-מנהיג מכון האש.בדרכו הוא פוגש בשני יריבים-גרין ובלו,הוא פוגש בהם פעמים רבות מפני שגם הם באותה מטרה כמו שלו-להיות אלופי הליגה.בפעם האחרונה שבה הם נפגשו לפני הליגה בעיר סאפרון שלושתם הביסו ביחד את צוות רוקט ובעיר וירידיאן הוא מביס את המנהיג.בליגה הוא וגרין הגיעו לגמר הגדול,ואחרי קרב ענק ומדהים רד מנצח.
    סאגת צהוב:
    יום אחד רד מקבל מכתב ובו כתוב שהוא מוזמן לאתגר מיוחד,רד כמובן מקבל אותו.עבר חודש ורד לא חזר,הפרופסור ומיסטי דואגים לו ואז משום מקום מגיע הפיקאצ'ו של רד ולאחר כמה דקות מגיע ילד האומר שהוא מחפש את הפיקאצ'ו הזה,לאחר שכנוע של הילד הפרופסור נותן לא את פיקאצ'ו הילד הולך.הילד(ששמו ילוו) מגלה שאנשים הנקראים רביעיית האליט חטפו את רד ולאחר שילוו מגלה שרד נמצא במערת הירח הוא יוצא לשם ומציל אותו וביחד שניהם מתקדמים למנהיג.
    סאגת זהב/כסף/קריסטל:
    כבר בסאגת ירוק/אדום/כחול רד אמר שאחרי שהוא יעבור את הליגה הוא יהיה מנהיג מכון,ואכן שנה אחרי שרביעיית האליט נוצחה רד הולך לנסות לעבור את המבחן.אחרי שעבר רד את המבחן הוא הבין שזה לא מה שהוא רוצה ולכן מחליט לוותר על התפקיד ונותן אותו לגרין,גרין החליף איתו את הצ'אריזארד שלו תמורת הוינוזאור של רד,וכך יצא רד למערת סילבר.
    לאחר זמן מה הוא חזר לביתו ויחד עם גרין הם הלכו ליער לעזור לבלו להילחם בלוגיה ובאו-הו בעזרת שלושת הציפורים האגדיות.
    סאגת ירוק עלה/אדום אש:
    שנתיים אחרי שטיילו גרין ורד בקנטו הם חזרו לביתם,הוא שידרג להם את הפוקידעים וכך הם יצאו לשבעת האיים.באי שבע נצא מגדעל הקרב ושם רד וג'ובאני(מנהיג צוות רוקט)יצאו לקרב,דיאוקסיס של ג'ובאני נגד המיוטו של רד,הקרב החמיר ולא נגמר עד שיצר הרס רב,לכן ברחו האנשים בעזרת ספינת אוויר מהאי.הקרב שהגיע עד אליה גרם להיתרסקות של הספינה,אבל משום מקום הגיע מיו והציל אותה.
    ברקת:
    חודשיים אחרי המקרה איש בשם מר ברייני נתן לגרין ורד כרטיס לאזור הנקרא "פארק הקרבות".רד הלך למגדל הקרבות מפני ששם היו צוות רוקט,פרופסור אוק ביקש עזרה מגיראצ'י(פוקימון) והוא הגיע ובעזרתם של רובי,ארמלד,ספיר,רד וגולד צוות רוקט הובס.
    פוקימונים:
    פוליראת' רמה 80-
    זהו הפוקימון הראשון של רד,מאז שפוליראת' היה פוליווג הם ביחד.רד מכנה את פוליראת' "פולי".
    וינוזאור רמה 82-
    פוקימון זה ניתן לו על ידי פרופסור אוק והוא ליווה אותו מאז תחילת מסעו יחד עם פוליראת'.מספר פעמים גרין ורד עשו החלפות עם הצ'אריזארד והוינוזאור שלהם.רד מכנה אותו "זאור".
    פיקאצ'ו רמה 88-
    איך שיצא רד למסעו הפוקימון הראשון שהוא פגש ותפס היה פיקאצ'ו,אמנם פיקאצ'ו לא וותיק כמו פוליראת' נראה שרד נקשר אליו יותר מכל הפוקימונים.רד מכנה אותו "פיקה".
    אספיון רמה 65-
    כאשר הלך רד לאתגר את אריקה היא אמרה לו שאם הוא ילכוד בשבילה איווי אז היא תילחם נגדו,אכן הוא מצא איווי אבל האיווי הזה היה שונה מהרגיל-צוות רוקט עשו עליו ניסויים וגרמו לא לשנות לצורה כל הזמן.אחרי שרד אימץ את איווי הוא הגיע איתו למסעו זמן אחרי שניצח את רביעיית האליט איווי היתפתח לאספיון.הוא מכנה אותו "ווי".
    סנורלקס רמה 89-
    כאשר היתחרה רד בתחרות אופניים סנורלקס עצום חסם לו את הדרך,אחרי שהצליח להעיר את הסנורלקס הוא לכד אותו וצירף אותו לצוות.רד קורא "לקס".
    ארקטודייל רמה 85-
    כאשר תקף את בליין ארטיקונו רד הלך למעבדה והשתמש במאובן שג'ובאני נתן לו,ארטודייל יצא מהמכונה ויחד איתו הם ניצחו את הארטיקונו.רד מכנה אותו "אירו".
    נא לא להגיב,במדריך לא היסתיים.אם מישהו רוצה לתקן משהו אז דרך הפרטי
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    גרין(green)-
    תמונות:
    באדום/כחול/ירוק

בצהוב

בכסף/זהב/קריסטל

באדום אש/ירוק עלה/ברקת

רקע:
    גרין הוא נכדו של פרופסור אוק.הוא נראה פעם ראשונה כאשר הוא רד חיפש את הפוקימון המיסתורי ביער,גרין נלחם נגד הפוקימון המסתורי אך הפסיק את הקרב באמצע מפני שידע שהוא יפסיד בסופו של דבר. פעמים רבות גרין הוכיח את עצמו בעל מיומניות טובות בקרב פוקימונים.הפוקימון הראשון שלו הוא צ'רמנדר.
    סאגת אדום/כחול/ירוק:
    גרין יצא עם אותה מטרה כמו של רד-להיות אלוף ליגת קנטו,מכיוון שבדרכו הוא נפגש הרבה פעמים עם רד הוא ורד יצרו יריבות.כאשר הוא היתקדם במסעו לעיר סאפרון להשיג תג מכון נוסף העירק הייתה חסומה, לראשונה הוא פגש שם את בלו שגם היא נחסמה שם לא להצליחה להיכנס לעיר.בסופו של דבר רד מגיע והשלושה פורצים את גבולות העיר,כאשר הם גילו שצוות רוקט אחראי לכל הבלאגן הזה הם יוצאים אליהם ומפילים אותם.
    בדיוק כמו רד גם גרין הגיע לליגה ועוד לגמר,בגמר הוא פוגש את רד ויוצא מולו לקרב מדהים.לצערו הרב של גרין הוא לא ניצח בליגה.
    סאגת צהוב:
    שנתיים לאחר ניצחונו של רד גרין יצא שוב למסע בניסיון להיות אלוף ליגת קנטו,אך בדרך הוא מקבל מכתב מסבו שמודיע לו שרד נעדר ועליו לחפש אותו.בדרך הוא פגש את אחד האנשים מרביעיית האליט ואכן ניצח אותו.
    לאחר שחיפושיו של גרין נכשלו,גרין לקח איתו את ילוו ואימן אותה להיות חזקה יותר.בדרכו אחרי רד הוא פגש את קוגה(מנהיג מכון העיר פיושה)ונילחם איתו קרב חוזר.אחרי שהוא גילה שרד נמצא בהר הירח הוא יצא יחד עם בלו ויילוו לשם כדי להציל אותו ונלחם שם מול לאנס(אחד מרביעיית האליט)
    סאגת כסף/זהב/קריסטל:
    שנה לאחר הניצחון על רביעיית האליט רד הלך לבחינה שאם הוא יעבור אותה הוא יהיה מנהיג מכון ורידיאן. רד כן עובר את המבחן אך הוא מחליט שזה לא מתאים לו והוא נותן לגרין את התפקיד,ומכיוון שרד רצה לעוף למערת סילבר גרין נתן לרד את הצ'אריזארד שלו כדי שיעוף לשם ובתמורה רד נתן לגרין את הוינוזאור שלו.
    לאחר זמן מה,אירגנו את כל מנהיגי המכון בג'וטו ובקנטו בשביל לדון על פתיחת ליגה חדשה,תוך כדי גרין נלחם מול כמה ממנהיגי המכון שהיו בפגישה.
    כאשר צוות רוקט החדש פשט על אינדיגו כל מנהיגי המכון כולל גרין יצאו לשם להגן על המקום ומנהיגי המכון הפילו בפח את צוות רוקט החדש.
    אחרי שרד הצליח להביס את צוות רוקט החדש רד וגרין יצאו ליער אילקס ושם פגשו את בלו והשלושה יחד עם שלישיית הציפורים האגדיות יצאו להביס את או-הו ולוגיה ואכן הצליחו.
    סגאת אדום אש/ירוק עלה:
    כאשר חזרו גרין ורד לעיר פלאט-עיר ביתם,פרופסור אוק שדרג להם את הפוקדע והביא להם כרטיס שייט לאזור שבעת האיים.ביחד עם רד ובלו הם יצאו אל האי השבע כדי לעצור את דיאוקסיס של צוות רוקט בעזרת מיוטו של רד.כאשר ספינת האוויר עמדה להתרסק השתמש גרין ברידון שלו ויחד עם האחרים ניסה להציל את ספינת האוויר אך הם נכשלו,אבל פתאום הגיע מיו והציל את ספינת האוויר
    סאגת ברקת:
    חודשיים לאחר המקרה מר ברייני הביא לבלו,סילבר,רד,ילוו וגרין כרטיס שייט לפארק הקרבות.צוות רוקט השתלט על מגדל הקרבות אך בעזרתו של פרופסור אוק הגיע גיראצ'י(פוקימון המשאלות)וגירש אותם.
    לאחר שגיראצ'י התאבן גרין התאושש וראה שהתקדמה אליהם מפלצת ים גדולה(כך זה היה נראה)ויחד עם הצ'אריזארד שלו,והטיפלוסיהון של גולד והבלזיקן של ספיר הם תקפו בהתקפה משולשת את המפלצת ואז היא נעלמה ושמש שוב הפציעה.
    הפוקימונים של גרין הם:
    צ'אריזארד רמה 89-,צ'ארמנדר ההתחלתי של גרי,במסעו צ'רמנדר התפתח לצ'רמיליון ולאחר מכן לצ'אריזארד,מספר פעמים גרין ורד עשו החלפות עם הצ'אריזארד והוינוזאור שלהם.
    סיזר רמה 82-,סייטר היה הפוקימון הראשון של גרין,מאז היה קטן הוא וסייטר התאמנו אצל המאסטר של גרין,צ'אק.סייטר תמיד החזיק איתו את החפץ מעיל מתכת ויום אחד גרין ורד עשו בטעות החלפה(בסאגת ירוק/אדום/כחול)ובסאגת זהב/כסף/קריסטל סייטר התפתח לסיזר.
    פוריגון 2 רמה 78-,את פוריגון גרין הרוויח בקזינו.בהתחלה פוריגון היה לא ממש צייתןמפני שגרי לא תפס אותו אלא הרוויח אותו,אחרי שהוא חזר מילוו פוריגון התפתח לפוריגון 2.
    גולדאק רמה 88-,גולדאק הוא הפוקימון הכי מיוחד של גרין מפני שהוא מדיום,מספר פעמים גרין השתמש בכוחותיו כדי להציץ למקומות חסומים וכדומה...
    רידון רמה 82-,רידון הוא הפוקימון הכי חדש של גרין.
    מצ'מפ רמה 80-,בטעות החלפו פוקימוניהם של רד וגרין,רד ניסה להשתמש במצ'וק כדי ללכוד ניינטיילס אך גרין חזר ולקח את מצ'וק ובאותו רגע מצ'וק התפתח למצ'מפ
    נא לא להגיב,המדריך לא היסתיים
    תודה לסרבי שעזרו לי המון

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    אפשר להגיב, אני תכננתי לעשות מדריך דמויות על כולם אבל אין לי כח.
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    מה דעתכם על המדריך?

קרדיט לניר
    ---------------------

11. ~TyLeR~
    Guest
    אם אין לך כוח,אז למה עשית בכלל את המדריך?

בכל מקרה,כל הכבוד על ההשקעה =]

• ~TyLeR~
    Guest

• ~TyLeR~
    Guest

• ~TyLeR~
    Guest

• ~TyLeR~
    Guest

• עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •