Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    היום התחלתי לשחק בניטנדו שלי פוקימון צינק מסתורי כחול ואני די בהתחלה , עכשיו יש לי כמה שאלות , במשימות הראשונות שמתתי אני חזרתי לחיים ועכשיו אני לא חוזר לחיים למה ?
    ואיך אני יכול לשלוט בשותף שלי ?
    ומתי ואיך אני מתפתח(אני עם מאדקיפ)
    תודה

2. משתמש ספאמר
    אוקיי, בהתחלה כנראה יה לך זרע מחייה ( REVIVER SEED ) שגורם לכך שאם תמות תחזור לחיים. אחרי שאתה חוזר פעם אחת לחיים הוא הופך לזע של צמח ( PLAIN SEED), שלא שווה כלום.
    אתה לא יכול להשלוט בשותף שלך לגמרי עד שתגמור את המשחק ותוכל להחליף מנהיג. מה שאתה כן יכול לעשות הוא לבחור באיזה מתקפות ישתמש ובאיזה לא ( תכנס לתפריט בצינוק מסויים, תבחר את האופציה הראשונה וחץ הצידה ( לא משנה הכיוון. ) תסמך ב V את המתקפות שמותר לא להשתמש בהם. )

אתה יכול להתפתח קצת אחרי סוף המשחק, אחרי שתביס את קיוגר.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Metal-Greymon@Apr 29 2009, 03:46 PM
    אוקיי, בהתחלה כנראה יה לך זרע מחייה ( REVIVER SEED ) שגורם לכך שאם תמות תחזור לחיים. אחרי שאתה חוזר פעם אחת לחיים הוא הופך לזע של צמח ( PLAIN SEED), שלא שווה כלום.
    אתה לא יכול להשלוט בשותף שלך לגמרי עד שתגמור את המשחק ותוכל להחליף מנהיג. מה שאתה כן יכול לעשות הוא לבחור באיזה מתקפות ישתמש ובאיזה לא ( תכנס לתפריט בצינוק מסויים, תבחר את האופציה הראשונה וחץ הצידה ( לא משנה הכיוון. ) תסמך ב V את המתקפות שמותר לא להשתמש בהם. )

אתה יכול להתפתח קצת אחרי סוף המשחק, אחרי שתביס את קיוגר.
    עוד שאלה , אחרי שאני מת או השותף שלי , זה עושה לי quick save ואחרי זה שאני רוצה להיכנס למשחק זה מתחיל לי את המשימה מהתחלה , למה זה ככה?

4. משתמש ספאמר
    זה שואל אותך אם אתה רוצה לשלוח SOS או לא לפני שזה מתחיל מחדש?

וכשאתה מפסיד אתה צריך להתחיל מהתחלה ( וחלק מהחפצים שלך אובדים, וגם הכסף.. ) \:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Metal-Greymon@Apr 29 2009, 03:52 PM
    זה שואל אותך אם אתה רוצה לשלוח SOS או לא לפני שזה מתחיל מחדש?
    לא הבנתי
    מה אני צריך ללחוץ yes או No ומזתומרת SOS?

6. משתמש ספאמר
    Originally posted by HTAForEver@Apr 29 2009, 03:53 PM
    לא הבנתי
    מה אני צריך ללחוץ yes או No ומזתומרת SOS?
    זה שואל אותך אם אתה רוצה לשלוח צכתב SOS לרשת הWI FI(אינרנט אלחוטי) , בשביל שאדם אחר שמשחק במשחק אולי יוכל לנסות להציל אותך בקומה בה אתה נמצא- ואז לא תאבד כסף וחפצים.

כשאתה מפסיד אתה במילא חוזר לתחילת המשימה, אז אם אתה לא משתמש בוויפי תלחץ תמיד NO כי אין טעם זה להכנס לתפריט.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Metal-Greymon@Apr 29 2009, 03:56 PM
    זה שואל אותך אם אתה רוצה לשלוח צכתב SOS לרשת הWI FI(אינרנט אלחוטי) , בשביל שאדם אחר שמשחק במשחק אולי יוכל לנסות להציל אותך בקומה בה אתה נמצא- ואז לא תאבד כסף וחפצים.

כשאתה מפסיד אתה במילא חוזר לתחילת המשימה, אז אם אתה לא משתמש בוויפי תלחץ תמיד NO כי אין טעם זה להכנס לתפריט.
    תודה.
    יש לי עוד שאלה
    אני עכשיו במשימה של קטרפי עם הצוות של גנגר ,
    יש טריק לעבור את המשימה הזאת ?
    אני מדקיפ רמה 12
    והשותף שלי צ'אמנדר גם רמה 12 ..

8. משתמש ספאמר
    אממ
    אני הייתי ממליץ לך להשתמש בזרע שינה או זרע שיתוק ( SLEEP SEED, STUN SEED ) ולזרוק אותם על גנגר, ואז יש לך קצת זמן חופשי שבו אתה יכול לנצח את מדיצ'ם ואקנס.
    אבל בכללי אתה יכול פשוט להתאמן קצת~
    עוד משהו?

9. משתמש מנוסה
    יוו איזה משחק מעצבן !!
    אני באתי מול גנגר הפסדתי וזה 13 קומות ועכשיו אני צריך להתחיל הכל מהתחלה ..
    יש פיתרון לזה?

10. משתמש ספאמר
    לא ממש.
    בעיקרון, אתה יכול להשתמש בטקטיקה שנתתי לך מקודם על כל אויב שמפריע לך, ואם זה בצינוק רגיל, תזרוק זרע שיגור ( WARP SEED) על היריב והוא ישתגר למקום אחר ורנדומלי, ה שיכול לחסוך לא מעט צרות D:

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •