תבנו לי שישיה טובה שתכלול כמה שיותר סוגים לא כולל עם אגדים ובלי סטים תודה לעוזרים (ובבקשה לא כפלי סוגים)
תבנו לי שישיה טובה שתכלול כמה שיותר סוגים לא כולל עם אגדים ובלי סטים תודה לעוזרים (ובבקשה לא כפלי סוגים)
תתחיל עם טרטוייג ככה יהיה לך אדמה עשב.
תתפוס בויזל תפתח אותו ויהיה לך מים.
תפוס סטרלי פתח אותו יהיה לך מעופף.
תפוס שינקס תפתח אותו יהיה לך חשמל.
תפוס פוניטה פתח אותו יהיה לך פוקמון אש.
תפוס בידו ואל תאמן אותו תן לו HM ככה הוא יחתוך לך עצים יזיז לך אבנים וכאלה.
ג'ון ג'ון חלאס עם זה קודם כל תברר עם הוא משחק ב-DS אחר כך תביא לו את השישיה הזאת כי אפשר לעשות אותה הרבה יותר חזקה עם הוא מחשק ב-DS...Originally posted by jonjon542@Apr 29 2009, 06:20 PM
תתחיל עם טרטוייג ככה יהיה לך אדמה עשב.
תתפוס בויזל תפתח אותו ויהיה לך מים.
תפוס סטרלי פתח אותו יהיה לך מעופף.
תפוס שינקס תפתח אותו יהיה לך חשמל.
תפוס פוניטה פתח אותו יהיה לך פוקמון אש.
תפוס בידו ואל תאמן אותו תן לו HM ככה הוא יחתוך לך עצים יזיז לך אבנים וכאלה.
ועכשיו עם אתה משחק במחשב אז הינה:
כך את טרטוויג בתור התחלתי
תיתפוס סטרלי ותפתח אותו לסטרפטור
טפוס מגיקרפ ותפתח אותו לגרידוס
תפוס שינקס תפתח אותו ללוקסריי
תשיג אווי ותפתח אותו לפלריאון (הוא הרבה יותר חזק מרפידש אפילו שזה לא ניראה מביחנת מראה)
אחרון תשיג לוריו ותפתח אותו ללוקריו
ועם אתה משחק ב-DS אז:
צ'ימצ'ר בתור התחלתי
תפוס בגון תפתח לסלמנס
תפוס סטריו פתח אותו לסטרמי
תפוס סייטר ופתח אותו לסיזור
תפוס אלקטרובלז פתח לאקטיוויר
ותפוס גסטלי ופתח אותו לגנגר..
ובתור פוקימון ל-HM תיתפוס בידופ תפתח אותו ואז הוא יוכל לשים כל HM חוץ מפליי אבל פליי שים אל סטרפטור...
תתחיל ככהOriginally posted by Mario@Apr 29 2009, 06:15 PM
יש בנעוץ קוד לתפיסת הפוקימון של היריב ופשוט תבחר את טרטוויג תתפוס ליריב שלך את ההתחלתי שלו (אם לקחתה טרטוויג אז יהיה לו צ'ימצאר)וליד הכניסה ליער אטרנה יש ילדה שיש לה פיפלאפ תתפוס אותו הוא יותר טוב מפלוזל אז ככה יש לך כבר מתכת,אש,מים,עלה,אדמה ולוחם ופוקימון מעופף אתה יכול לקחת סטרלי אבל אני לקחתי את טוגפי שסינתייה מביאה בתור ביצה ופיתחתי אותו לטוגקיס (הוא ממש טוב)
ובקשר לפוקימון החשמל אתה יכול לחכות עד אל המכון השמיני ולתפוס למנהל המכון את האלקטיוויר המפותח של אלקטבאז ובקשר לוקימון השישי אתה יכול לקחת פוקימון קרח, או מה שאתה רוצה
אני משחק לפני הליגה, בלי קודים, וכאלה שאפשר לתפוס בלי שמכניסים משחק GBA ל-DS
אל תעשה כמוהו מריו קודים זה לילדים מעפנים שלא יודעים לשחק והם לא מבינים שהתחלתיים לא הכי טובים בעולם ויש פוקימונים פי מיליון עליהם ומי שלא מאמין שישלח לי הודעה פרטית ויבוא איתי קרבOriginally posted by shlomii6@Apr 29 2009, 07:03 PM
תתחיל ככה
יש בנעוץ קוד לתפיסת הפוקימון של היריב ופשוט תבחר את טרטוויג תתפוס ליריב שלך את ההתחלתי שלו (אם לקחתה טרטוויג אז יהיה לו צ'ימצאר)וליד הכניסה ליער אטרנה יש ילדה שיש לה פיפלאפ תתפוס אותו הוא יותר טוב מפלוזל אז ככה יש לך כבר מתכת,אש,מים,עלה,אדמה ולוחם ופוקימון מעופף אתה יכול לקחת סטרלי אבל אני לקחתי את טוגפי שסינתייה מביאה בתור ביצה ופיתחתי אותו לטוגקיס (הוא ממש טוב)
ובקשר לפוקימון החשמל אתה יכול לחכות עד אל המכון השמיני ולתפוס למנהל המכון את האלקטיוויר המפותח של אלקטבאז ובקשר לוקימון השישי אתה יכול לקחת פוקימון קרח, או מה שאתה רוצה
ואני מציע שתקשיב לי עם אתה רוצה פוקימונים טובים המקסימום שאתה יכול לשנות בשישיה שנתתי לך ל-DS זה את גנגר בממוסיין או טיירניטר וויפלום...(כי סוגים כמו אדמה קרח ועשב וחושך מאוד נחוצים לשישיה)
טוב תודה עזרתם לי מאוד אפשר לנעול
סליחה מה אתה אומר ילדים מעפנים אהה אני רק הצעתי לו ואתה אל תגיד את הערות שלך אוקיי וגם אל תגיד לי מעפן יותר אוקיי כי אני לא רוצה שנריב וגם אני מתחיל אבל אני שיחקתי כמה פעמים אז על תקלל ישר אוקייOriginally posted by nivX10@Apr 29 2009, 07:12 PM
אל תעשה כמוהו מריו קודים זה לילדים מעפנים שלא יודעים לשחק והם לא מבינים שהתחלתיים לא הכי טובים בעולם ויש פוקימונים פי מיליון עליהם ומי שלא מאמין שישלח לי הודעה פרטית ויבוא איתי קרב
ואני מציע שתקשיב לי עם אתה רוצה פוקימונים טובים המקסימום שאתה יכול לשנות בשישיה שנתתי לך ל-DS זה את גנגר בממוסיין או טיירניטר וויפלום...(כי סוגים כמו אדמה קרח ועשב וחושך מאוד נחוצים לשישיה)
ננעל לבקשת פותח הנושא.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)