כותרת.
כאן, מחקתי הכ פרט לקווי מיתאר, שאותם הדגשתי בשחור.
ת"ב+ ציון!
טוב...
לא הבנתי מה לא טוב בקווי מיתאר בזנב, תפרט, אני יודע שצריך לצבוע אותם וכל זה...
Poochyena Chan, תודה על התגובה, גם לפי דעתי הוא חמוד. אני אצבע להבא את קווי המיתאר, פשוט חשבתי שצריך רק להדגיש אותם >.<...
אוקיי ולמשהו חדש דנדש:
פיצ'ופ! 100% תוצרת בית (פרט למצ'ופ)
הצעות לשם שונה יתקבלו, למה לפי דעתי זה לא השם הכי טובב בעולם...
סוג: לוחם, חשמל
מידע:
פוקימון אגרוף הרעם. הוא נוהג להתאמן בכתישת סלעים עד היסוד באגרופי רעם. מצוי ביערות, אך גם נדיר במדבר, שם הוא מתאמן קשה מאוד מול פוקימוני אדמה. הוא אוהב לאכול גרגירי אורן שהם החביבים ביותר עליו אך יכול גם לאכול גרגרים אחרים.
הוא ידודתי מאוד וקל להתחבר אליו אבל אם מעצבנים אותו, סביר להניח שהמעצבן יקבל בעיטת רעם הגונה.
ברמה 18 הוא מתפתח ל:
פיקאצ'וק.
100% תוצרת בית (פרט למצ'וק)
הצעות לשם שונה יתקבלו כי גם כאן זה לפי דעתי לא השם הכי טוב בעולם...
סוכ: לוחם, חשמל
מידע:
פוקימון זעם הרעם. הוא מסתובב בודד ומסמן טריטוריה על יד חשמול עצים. פלישה לטריטוריה עלולה לגרום לתוצאות של חשמול מזעם הרעם, שהוא ערבוב בין מתקפת זעם (rage) לבין מתקפת רעם (tunder). הוא מהיר מאוד ומסוגל להגיע למהירות של 70 קמ"ש. הוא אוהב לאכול גרגרי אורן שנצלו היטב במתקפת "זעם הרעם" אך אם אין ביכולתו למצוא כאלה, הוא פשוט אוכל גרגרים אחרים. כמוכן הפיקאצ'וקים נפגשים רק לצורכי רבייה.
שמת לב שכל שאר המשתמשים עושים נושא לכל יצירה שלהם? ><" ולא דוחפים צביעות ושילובים בנושאים של צ'אווים שלהם(סתם דוגמא..קח לתשומת לבך)
ההצללה באוזניים של הפיצ'ופ לא משהו..ההצללה הזאת גורמת לאוזניים להראות לא קשורות לראש ולשאר הגוף..הרי האור מגיע מצד שמאל למעלה..אז האוזניים צריכות להיות טיפה מוארות ולא חשוכות מדי..
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)