DaHiNo
היי,אתם מכירים אותי בטח מהסיפור שהעולם קרס,אני לא יפסיק אותו!אני פשוט רוצה לכתוב סיפור נוסף.
הקדמה:
קיים לו הפוקימון לוגיה-,פוקימון אגדי והוא מנהיג שלושה ציפורים אגדיות:
ארטיקונו ציפור הקרח-
מולטרס ציפור האש-
וזפדוס ציפור החשמל-
וקיים הפוקימון או-הו-,גם הוא פוקימון אגדי והוא שלוט בשלושה כלבים אגדיים:
אנטיי כלב האש-
ראייקו כלב החשמל-
סוויקון כלב המים-
ועל לוגיה ואו-הו אחרי רג'יגיגאס-,וגם הוא מנהיג שלושה פוקימונים:
רג'יאייס פוקימון הקרח-
רג'ירוק פוקימון האבן-
רג'סטיל פוקימון המתכת-
כאשר רג'יגיגאס ומשרתיו נוצרו עליהם היה להשגיח על או-הו ולוגיה וחייליהם,השלושה היו שוכנים באי הנקרא "האי דהינו" והוא היה נראה כך:
בצד ימין של האי שכנו לוגיה ושלושת הציפורים,בצד שמאל של האי שכנו או-הו ושלושת הכלבים ובאמצע האי שכנו רג'יגיגאס ומשרתיו.יום אחד או-הו ולוגיה החליטו לברוח יחד עם חייליהם,רג'יגיאס והרג'ים יצאו אחריהם אך בסינו נרדם רג'יגיגאס בגלל הקור העז שהיה,הרג'ים המשיכו בדרכיהם לעצור את הציפורים-אך גם הם נרדמו.
כיום:
האי דהינו הוא אי מיושב והאזור הגדול ביותר מתוך חמשת האזורים(דהינו,סינו,הוואן,ג'וטו וקנטו).מאמנים הצליחו לעצור את לוגיה ושלושת הציפורים ולכן הם החליטו לחזור למקומן,חודש לאחר מכן מאמן צעיר הצליח לעצור את או-הו ושלושת כלביו,זמן לא רב לאחר מכן התעוררו שלושת הרג'ים,הם נזכרו במשימתן והעירו את רג'יגיגאס ושלושתם יצאו יצאו לתפוס את היצורים האגדיים וכיום האזור דהינו הוסתר והוגבל מהעולם מפני שקיימת בו המלחמה הכי אכזרית שאיי פעם התקיימה-רג'יגיגאס נגד לוגיה ואו-הו.אך זה עדיין לא מונע ממאמנים לעבור מכונים ולהגיע לליגת דהינו ולכן נראה כך היום האי דהינו:
פרק 1-להתחיל את המסע
כמעט בקצה האי דהינו בעיר "סטרט" גר לו ילד בשם רון,ילד עם שיער בלונדי ובגובה ממוצע יחסית לגילו.רון נולד בג'וטו אך בגלל איומי צוות רוקט הם עברו להוואן,אבל בגלל איומי צוות מגמה ואקווה הם עברו לסינו,ובגלל איומי צוות גלקטיק הם עברו לדהינו,אביו של רון נשאר בג'וטו כדי להמשיך להיות מנהל מכון.הם כל הזמן עברו ממקום למקום מפני שכל הזמן אימו פחדה שיקרה לו משהו,וגם עכשיו אימו רוצה לעבור מאזור דהינו בגלל המלחמה הענקית אך האזור הוסגר.רון תמיד חלם להיות מאמן ועכשיו כשהוא בן 10 הוא יכול להיות מאמן.
"רון....רון.....,קום,הגיע להתחיל את המסע שלך כמאמן היום"אמרה אימו של רון בקול רך ועדין,מה?כבר בוקר?!"אמר רון בעייפות גדולה,אך ידע שעליו למהר כדי להתחיל את מסעו.רון בשניות התארגן והתלבש ויצא במהירות מהבית לכיוון היציאה מהעיר,הוא יצא ותפס את האוטובוס למעבדה של הפרופסור."אוףףףף!האוטובוס הזה לא יכול ליסוע יותר מהר?!"אמר רון בקול כועס כשכולו חסר סבלנות להתחיל את מסעו.כעבור חצי שעה האוטובוס הגיע למעבדה,"איזה אוטובוס איטי!לקח לו שעתיים להגיע"אמר בכעס רב רון כשכולו חסר סבלנות,"נו טוב,העיקר שהגעתי ואני הולך לקחת את הפוקימון הראשון שלי"אמר רון בשמחה כשכולו רגוע.רון נכנס למעבדה ואמר:"היי!אני פה בשביל לבחור את הפוקימון שלי"אמר וקול עז ושמח,"אה!הפוקימון ההתחלתי,יש בעיה עם זה..."אמר אחד הדוקטורים במעבדה כשכולו עצוב בשביל הילד,"בעיה!?איזו בעיה?"אמר רון בתדהמה ובקצת דיכאון,"אתה מבין...כל שנה אנחנו הולכים לעיר ברידיי כדי לקחת הספקה של פוקימון התחלתיים,והשנה בגלל המלחמה יש עיכוב והפרופסור יגיע עם ההתחלתיים בעוד שבועיים,אומר בדיכאון הדוקטור כשהוא משפיל את הפניו,"עיכוב?!עד שאני יכול להיות מאמן קורה משהו"אומר רון כשהוא נחנק בניסיון לעצור את הבכי.רון התקשר לאימו להודיע לה על החדשות המצערות,"ואני דאגתי!כשראיתי אותך בוכה חשבתי שקרה משהו רציני,אבל סך הכל אין פוקימונים התחלתיים,זה לא רציני"אמרה אימו של רון כשגיחוך קל על פניה,"אבל אני לא יכול להתחיל את המסע בלי פוקימונים,יש לך רעיון אחר?"אמא רון כשכעס על פניו,"כן!תיקח את מאנצ'לקס-"אמרה אימו של רון בפשטות,"מא...מאנננ...מאנצ'לקס?!אני לוקח את המאנצ'לקס הזה לשום מקום!הוא מרושע!"אמר רון בהתפלאות ובכעס.אתם מבינים?!כאשר עברו רון ואימו מג'וטו להוואן אז אביו של רון הביא לו את המאנצ'לקס הזה בתור מזכרת ממנו,אך המאנצ'לקס הזה אוהב לעצבן את רון,הוא כל הזמן שם לו רגל וגונב לו את האוכל ומציק לו בכל מיני דרכים."הוא לא מרושע!הוא פשוט אוהב לצחוק איתך,וחוץ מזה אם לא תיקח את המאנצ'לקס הזה אז תיהיה בפיגור של שבועיים!מה שיגרום לסיכוייך להגיע לליגה לצנוח בהרבה"אמרה אימו של רון כשהיא משאירה בידו החלטה חשובה,"טוב בסדר!אני ייקח אותו"אמר בקול נאנח רון.אימו של רון העבירה לו את המאנצ'לקס ויחד עם מאנצ'לקס רון יצא למסעו..!
מה יקרה?תגלו בפרק הבא.