איך אני יכול להחליף איתכם פוקימונים?
יש לי את החפץ הזה אבל איך אני משתמש בו? מישו בבקשה יכול להסביר לי?
אלף כל אתה צריך שיהיה לך DS אמיתי,אי אפשר במחשב.Originally posted by שישקבב@May 1 2009, 05:13 PM
איך אני יכול להחליף איתכם פוקימונים?
יש לי את החפץ הזה אבל איך אני משתמש בו? מישו בבקשה יכול להסביר לי?
בכל מרכז פוקימונים בקומה העליונה קיימות מספר נשים,דבר עם הימינית ביותר.אם יהיה לידך מישהו שגם הוא עשה את אותה הפעולה אז אתם תתחברו זה לזה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
שהם אומרים להיפגש הם מתכוונים להתחבר,כי אחרי שקלטת מישהו האישה תכניס אותך לתוך חדר ובתוכו תפגוש את השחקן השניOriginally posted by שישקבב@May 1 2009, 05:27 PM
כן אבל אלה שכותבים פה בפורום החלפות שהם רוצים להחליף פוקימונים מה אז הם נפגשים איפושהו בעיר ועושים את זה? א
קרדיט לניר
---------------------
אם אני לא טועה יש מכשיר שמאפשר לך להיפגש מול אנשים בכל העולם,כי הוא מחבר אותך לאינטרנטOriginally posted by שישקבב@May 1 2009, 05:31 PM
כן אבל אפשר להיפגש רק אל מי שקרוב אליך לפחות ב-20 מטר לא?
קרדיט לניר
---------------------
אם אתה קרוב אתה לא צריך את הקודOriginally posted by שישקבב@May 1 2009, 05:42 PM
אז פשוט אני נותן את הקוד שלי לאחד האנשים שאני רוצה להחליף איתם הם נותנים לי את שלהם ואז אנחנו נכנסים לחדר הזה ואז אפילו שאנחנו רחוקים אנחנו יכולים לתקשר ולהחליף פוקימונים כן?
אבל אם אתה רחוק אז כן,אבל תוכל להיתחבר לאנשים הרחוקים רק בעזרת המכשיר שמחבר אותך לרשת,
קרדיט לניר
---------------------
אם אתה משתמש במכשיר אז אתה מאתר את האנשים בעזרת הקודOriginally posted by שישקבב@May 1 2009, 05:44 PM
אז איך שאר האנשים פה מחליפים גם להם יש אתה המכשיר הזה? או שהם עושים לפי השיטה שאמרתי כרגע?
קרדיט לניר
---------------------
אם אין לך אותו אז תוכל להיתחבר רק לאנשים הקרובים.ובקשר לשם שלו אני לא יודע אז אל תשאל אותי,אבל את האנשים שמתכתבים באשכול ההחלפות,הם יוכלו לעזור לךOriginally posted by שישקבב@May 1 2009, 05:46 PM
ואם אין לי תמכשיר?
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)