לכבוד ה2000 הודעות שלי בפורום החלטתי לעשות כמו שאחרים עושים הקדשה וזאת תהיה הקדשה ראשונה שלי בפורום אז בואו נתחיל.
הראשונים הם רותם ואילון שעושים עבודה מצוינת בכל מה שקשור לפורום עצמו כל הכבוד לשניכם.
ליוסי המנהל הראשי אני מכבד אותך גברגברון שכמוך תמשיך להיות נחמד כמו שאתה ועוזר לאנשים רבים.
לאלכס הכריש שהוא אחד החברים שלי בפורום עושה איתי צחוקים באיסקיו ושולח לי שירים ביפנית :rolleyes: אוהב אותך אחי.
לניצן המתוקה שכל פעם אומרת לי בפרטי שיש לה מבחנים ושיעורים נשמה תשקיעי ותהיי חכמה עוד יותר.
אוקי אלה היו הדשים הראשונים עכשיו נעבור לדשים הנוספים משגיחים:
להיטמן =אור השפיץ שביחד איתו אנחנו מביאים לפורום תוכניות של WWE ובכלל בשבילי הוא בן אדם 10 .
לגוקר המלך שכל פעם שואל אותי על הWWE ואנחנו ביחד מעדכנים אחד את השני במה שקורה בן אדם 10.
לSTM שהוא עזר לי לא מעט לסדר מדריכים שעשיתי בפורום משחקים אתה מנהל ענק תמשיך ככה.
לטימון המותק שכל פעם דואג שיהיה נוח לכולנו בפורום ובכלל אוהב לעזור לאחרים בהכל תמשיך ככה אחי.
ודשים אחרונים למשתמשים אחרים בפורום שהם באמת חשובים לי אז ככה:
לSpAMER-MaN הכריש חבר טוב בן אדם ענק שעזר לי לא מעט בידע של פוקמנים כל הכבוד גבר.
לMefistofele בן אדם טוב שבזכותו אני עושה מדריכים לפורום הוא הביא לי את התוכנה של התמונות תמשיך ככה אחי ותמשיך להשקיע בפורום.
ודש אחרון באמת זה לכל אנשי הפורום תמשיכו להנות מהחיים וגם מהפורום ותזכרו כולנו בני אדם וכולנו טועים
זהו זה היו הדשים שלי נתראה בדש הבא שלי שזה יהיה 3000 הודעות שלכם גונגון.