Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. היכל התהילה

--------------------------------------------------------

שם הסרט: אקס מן המקור: וולברין
    ז'אנר: פעולה
    אורך: 107 דקות
    חברת שידור: קולנוע.
    שפת הסרט: אנגלית. כתוביות בעברית.
    שנת יציאה: 2009
    במאי: גווין הוד.
    שחקנים: יו ג`קמן (אקס מן), דומיניק מונהאן (שר הטבעות, אבודים), ריאן ריינולדס (מתכנן המסיבות), וויל איי אמ (בלאק איי פיס).

-------------------------------------------------------

סיקור:
    הסיפור נותן לנו הצצה אל תוך עברו המעורפל של וולברין - מוטנט בעל כוחות אדירים. הסרט מגולל את חייו החל מהיותו ילד בבית הוריו, וגילוי הידיעה שהוא מוטנט, דרך ימיו כחייל בצבא בזמן מלחמות, ועד למסע הניסויים שעבר שהפך אותו למה שהוא כיום. הסרט מכיל בין יתר את צדדיו הפחות ידועים של הגיבור, כמו חיי האהבה שלו, היחסים עם בני האדם הקרובים אליו, והמסע להכרה עצמית ביכולות שלו וההחלטה לעשות את מה שהלב שלו אומר לו לעשות.

-------------------------------------------------------

ציון: 5/6
    אני צפיתי בסרט ואני יכול לומר שאין זה סרט קל. יש כאלה שיגיעו לקולנוע ויצפו לסרט אקשן עטור פעלולים, ויש כאלה שיבואו על מנת לראות את גרסת הקומיקס על המסך הגדול. אני בהחלט מאמין שזהו סרט מעבר לדברים האלה.

אני יודע שוולברין, אקס מן המקור, הוא בעצם מחלבת כסף שנועדה ליצור סרט אחד נוסף בסדרת הסרטים של אקס מן, אותה ראו ויראו מיליונים ברחבי העולם. אני מודע לעובדה שלצפות לסרט סטייל `החיים היפים` (בניני) זה תקווה נושנה של חובב סרטים. ואין אני חושב שהיוצרים חשבו ליצור את מה שאני לקחתי מהסרט. אבל, אני באמת חושב שאחרי שינת לילה ארוכה ומחשבה מרובה, שהסרט הזה הוא יצירת מופת שנדיר לראות על מסכי הוליווד לשנת 2009, ובכלל במאה ה-21. היצירה הזו היא באמת אמירה אחת גדולה שבה נבחן אדם לעמוד במה שהוא מאמין, בכוח הרצון של הלב, ובהליכת המסע עצמו של מה שאתה עומד מאחוריו. לא פחות ולא יותר.

הפקת הסרט בנויה מהרבה אנשים מוכשרים והרבה ליהוקים מפתיעים. את הסרט הרביעי של אקס מן ביים גווין הוד, במאי אנונימי שיצר את הסרט צוצי, סרט שלקח את האוסקר בקטגוריית הסרט הזר הטוב ביותר. השחקנים לצד ג`קמן הם דומיניק מונהאן (שר הטבעות, אבודים), ריאן ריינולדס (מתכנן המסיבות) וויל איי אמ (בלאק איי פיס), שהם לא בדיוק המתכון לסרט עטור אקשן רווי פעלולים, אבל איכשהו זה עובד. הסרט בנוי כך שאין אני ראיתי לנכון לפקפק בדמויות האלה, העלילה מלאה בתובנה, בהומור ובהמון סצנות אקשן, ונראה שעם הרבה `החמצות` לכאורה, יש לנו פה פגיעה למטרה.

סרט חובה לצפייה.

2. ~TyLeR~
    Guest
    חחח יש על זה גם משחק...משחק ווידאו חחח

הסרט נשמע תותח,אני מתכוון מתישהו להוריד אותו.

תודה על הסיקור.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •