אילו היה לכם את האפשרות לחיות באיזשהו משחק...באיזה משחק הייתם בוחרים?למה?לכמה זמן הייתם נשארים שמה?מה הייתם עושים שמה? הסבירו.
לדעתי זה די מטופש , שום משחק לא יכול להיות כיף , רוב המשחקים מסוכנים וחסרי תכלית בשביל אנשים אמיתיים.
בכל מקרה הייתי מעדיף GTA כי זה נשמע הכי נורמלי.
NBA LIVE 2009
הכי סטייל D:
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
הייתה לי איזה תקופה של חודשיים שחרשתי על זה עד רמה 62 :P אבל זה נהיה משעמם בסופו של דבר -_- בכל מקרה אני הייתי רוצה לחיות במשחק super smash bros. brawl הוא כזה שולט!!!XDDDOriginally posted by Poochyena Chan@May 6 2009, 08:18 AM
FLYFF זה המשחק שהכי אהבתי,הכי נקשרתי אליו,עד עכשיו אני משחק בו מדי פעם XD
אפשר להתפוצץ תוך כדי נפילה לתהום אין סופית ועדיין לקום ולהמשיך להרביץ לאחרים ולא לדבר על זה שסנייק מMGS4 נמצא שם שזה בכלל ענקXPPPPPPPPP
OMG לקח לך חודשיים להגיע רק ל-62? XDDD סורי שאני צוחק פשוט אני בחודשיים עשיתי כבר כמה שחקנים של 65+ והשאר 30+ XDDDOriginally posted by SpAMER-MaN@May 6 2009, 08:38 PM
הייתה לי איזה תקופה של חודשיים שחרשתי על זה עד רמה 62 :P אבל זה נהיה משעמם בסופו של דבר -_- בכל מקרה אני הייתי רוצה לחיות במשחק super smash bros. brawl הוא כזה שולט!!!XDDD
אפשר להתפוצץ תוך כדי נפילה לתהום אין סופית ועדיין לקום ולהמשיך להרביץ לאחרים ולא לדבר על זה שסנייק מMGS4 נמצא שם שזה בכלל ענקXPPPPPPPPP
עכשיו אני בקושי משחק ויש לי בלייד רמה 81..אני לא מוצא לו אימונים,ושאני מתחבר דאבל לוג יש לי לאגים ככה שקשה להתאמן איתו
אני תמיד הייתי לוקח את ה-RM שלי בדאבל לוג והולך עם שניהם לאזריה(RM ובלייד) ומאמן את עצמי P:
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)