Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    עד עכשיו כל פעם שניסתי להוריד האימולטור היה זז לאט ומתי שהייתי יוצא אחרי שמירה והייתי מנסה להיכנס שוב היה לי מסך שחור ולא היה עובד וכאלה, תמיד זה עשה לי בעיות.

אפשר בבקשה אימולטור שיעבוד טוב ואם אפשר דרך לעשות אותו כמה שיותר גדול ושיזוז טוב ולא לאט כזה תמיד ושיעבוד טוב.
    ואיזה מדריך אולי שיעזור לי להפעיל הכל.

תודה מראש לכולם D:

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    למה אתה לא בודק בנעוץ?
    יש גם הורדות וגם מדריך שמסביר בדיוק מה צריך לעשות בשביל שהאמולטור יעבוד כמו שצריך.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@May 6 2009, 06:43 PM
    למה אתה לא בודק בנעוץ?
    יש גם הורדות וגם מדריך שמסביר בדיוק מה צריך לעשות בשביל שהאמולטור יעבוד כמו שצריך.
    אמרתי כבר, כל מה שניסתי פה לא עבד לי טוב וחשבתי שאולי למישהו פה יש דרך אחרת שאין כאן

4. JONY_BOY
    Guest
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=7844

כנס למה שנתתי לך עכשיו תוריד גם את המשחק וגם את האימלטור שיש שם תמחוק את המשחק ואת האימלטור הישן שיש לך במחשב תשים את התקיה של המשחק ושל האימלטור עצמו באותה תקיה אחרי שאתה מתקין אל תמחוק שום קובץ מהתקיה כי זה יכול לשבש לך את השמירה תפעיל את המשחק על NDS אפשרות שלישית אל תיגע בהגדרות של האימלטור וגם לא בסאונד בקיצור אל תיגע בשום דבר אחרי שאתה מפעיל את האימלטור תפעיל דרכו את המשחק וזה יעבוד לך ללא בעיות עם מהירות טובה ושמירה טובה בתנאי שלא מחקת שום קובץ מהתקיה שלך.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@May 6 2009, 09:20 PM

כנס למה שנתתי לך עכשיו תוריד גם את המשחק וגם את האימלטור שיש שם תמחוק את המשחק ואת האימלטור הישן שיש לך במחשב תשים את התקיה של המשחק ושל האימלטור עצמו באותה תקיה אחרי שאתה מתקין אל תמחוק שום קובץ מהתקיה כי זה יכול לשבש לך את השמירה תפעיל את המשחק על NDS אפשרות שלישית אל תיגע בהגדרות של האימלטור וגם לא בסאונד בקיצור אל תיגע בשום דבר אחרי שאתה מפעיל את האימלטור תפעיל דרכו את המשחק וזה יעבוד לך ללא בעיות עם מהירות טובה ושמירה טובה בתנאי שלא מחקת שום קובץ מהתקיה שלך.
    אחי עשיתי מה שאמרת וזה המהירות שיש שאני משחק בניטנדו..

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@May 6 2009, 09:20 PM

תודה, אני מקווה שזה יהיה טוב.
    ואממ... קיבלתי תהסבר שביקשתי, אני חושב שאפשר לנעול.
    ותודה לך על העזרה D:

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •