עומר
"יש גם אותי" השני אומר ומוציא בידוף [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[IMG]
ארתור ולורן
גרי מחכה לתשובה השנייה
עומר
"יש גם אותי" השני אומר ומוציא בידוף [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[IMG]
ארתור ולורן
גרי מחכה לתשובה השנייה
בעצם יודע מה עזוב אותך אני כבר רוצה לקחת את טרטוויג שהתפנהOriginally posted by norg@May 8 2009, 03:56 PM
ארתור ולורן
אף אחד מכם לא לקח את הפוקדור.
אתם עדיין רבים עליו.
גרי שואל "מה אתם רוצים להיות, לפי זה אני אחליט מי יקבל אותו"
ארתור ולורן
אתם לא מביטים על האוונטים?
איןאפילו מתאם אחד? ציפיתי שאחד מכם יחילט ללכת על פרס קל, אבל לא נורא.
אני החלטתי עזוב את הפוקדור המסתורי אני רוצה את טרטוויג שהתפנהOriginally posted by norg@May 8 2009, 04:25 PM
ארתור ולורן
אתם לא מביטים על האוונטים?
איןאפילו מתאם אחד? ציפיתי שאחד מכם יחילט ללכת על פרס קל, אבל לא נורא.
כל אחד לוקח את הפוקדור שלו, זורק אותו לאוויר ואומר "צא".
יוצאים מהפוקדורים סטרלי וטרטואיג
אני יוצא מהמעבדה של גרי ומתחיל לחפש פוקימוני אשOriginally posted by norg@May 8 2009, 04:29 PM
ארתור ולורן
כל אחד לוקח את הפוקדור שלו, זורק אותו לאוויר ואומר "צא".
יוצאים מהפוקדורים סטרלי וטרטואיג
איפה אתה מחפש אותם.
אתה יודע שבאיזור אין אפילו פוקימון אש אחד, זה לא הבית שלהם
אה אויOriginally posted by norg@May 8 2009, 04:31 PM
איפה אתה מחפש אותם.
אתה יודע שבאיזור אין אפילו פוקימון אש אחד, זה לא הבית שלהם
אז שניה אני מתחיל מההתחלה עזוב את ההודעה הקודמת
אני מסתכל על טרטוויג שלי ואומר לו "טרטוויג מעכשיו אנחנו שותפים ואנחנו הולכים לנצח את רביעיית העילית ולהיות מאסטר פוקימון!!"
אחר כך אחזור לבית שלי ואומר לאמא שלי שאני יוצא למסע ושאני לא ייראה אותה בזמן הקרוב אני נותן לה נשיקה ויוצא ואז אני יוצא מהעיר גורביט ומתחיל להתקדם לעבר העיקר מונטריט
"שיט שכחתי מהשני טוב בידוף צא צוות כפול ושריטה!"Originally posted by norg@May 8 2009, 04:21 PM
עומר
כשהם לא שמים לב אני מוציא גם את פידג'י "תעוף להזעיק עזרה ראינו את דון לא מזמן היא בטוח תוכל לעזור לנו" אני לוחש לו "אל תתן להם לראות אותך"
____
אם אתה רוצה מתאם אחד אין לי בעיה להפוך להיות מתאם
אני מביט בסטארלי בעיניים נוצצות ואומר "מהיום אנחנו שותפים!!! אנחנו נהיה הצוות הכי טוב...
בא סטארלי, הולכים למוטיריט, אולי נפגוש עוד פוקימונים"
ויצא לכיוון מונטיריט, לחפש פוקימונים
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
עומר
מה שבא לך.
תביט באוונטים ותחליט, אני לא אפעיל עליך לחץ, מה שאתה רוצה
ביינתיים שני הבידופים שווי כוחות, כשהבידוף היריב גובר על שלך פתאום בתוספת כוח משומקום.
אתה נזכר שגוי אמרה שפיגי יותר מתאים לתחרויות סרט, ומגלה שהוא הצ'אנס האחרון שלך להינצל מהם
לורן
אתה יוצא למונטריט, ורואה את אותה הכרזה שכולם ראו, בעמ' 9 תמצא אותה פעמיים
ארתור
אתה יוצא לדרך עם טרטואיג, ורואה את אותה הכרזה שלון רואה, שוב פעם עמ' 9
"פידג'י חזור לפה ותשתמש בסופה! ומתקפה מהירה על בידוף היריב"Originally posted by norg@May 8 2009, 05:02 PM
עומר
מה שבא לך.
תביט באוונטים ותחליט, אני לא אפעיל עליך לחץ, מה שאתה רוצה
ביינתיים שני הבידופים שווי כוחות, כשהבידוף היריב גובר על שלך פתאום בתוספת כוח משומקום.
אתה נזכר שגוי אמרה שפיגי יותר מתאים לתחרויות סרט, ומגלה שהוא הצ'אנס האחרון שלך להינצל מהם
בינתיים אני מחזיר את בידוף שלי.
אני מחליט ללכת למתחם האימונים בשביל לאמן את הפוקימונים שלי אך לפני זה אני מחליט ללכוד ביער מינקטריק פוקימון חשמלOriginally posted by norg@May 8 2009, 05:02 PM
ארתור
אתה יוצא לדרך עם טרטואיג, ורואה את אותה הכרזה שלון רואה, שוב פעם עמ' 9
יש לי כבר אחת טובה בנוסף לפידג'י אחרי קרב ארוך הבנתי שהפוקימונים שלי לא בנויים לקרבות ארוכים וקשים והם רק סובלים מיזה ואני לא רוצה שהם יסבלו לכן אני הופך להיות מתאם.Originally posted by norg@May 8 2009, 05:08 PM
טוב, רק תמצא שיבה לדמות שלך, נתתי לך שתיים שלוש סיבות, אחת מהם ברורה מאוד.
פיגי שלך מעיף אותם, ויוצר ענן אבק
____
"פידג'י עכשיו תעוף דרך הענן אבק ותעיף את הבידוף שלו בעזרה רוח חזקה!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)