אני מתקרב אליהם ומנסה הפעם לנסות לזהות פוקימון מוכר...Originally posted by norg@Jun 12 2009, 09:03 PM
עומר
אתה חוזר ליער אחרי הריפוי של פיגי, ומתבאס לגלות שוב פעם את הזחלים הבעייתיים
אני נכנס למכון ואומר לאיש הזה "למה מי אתה בכלל שתוציא אותי מפה אני באתי לפה כדאי לאתגר את אורד שאני מכיר אותו ואני הבטחתי לחזור ולנצח אותו בקרב החוזר שיהיה לנו"Originally posted by norg@Jun 12 2009, 09:03 PM
ארתור
המאמנים מתחילים לצרוח ובידריל עוצר, מישהו בחליפת טוקסידו שחורה מוציא אתכם מהמכון ואומר לכם לא לחזור לעולם, וגם קורא לכם משחטי רחוש המכון.
ארתור
אתה נכנס למכון, ושני שומרים מעפים אותך משם
עומר
נראה לך שתאה מזהה כמה וידלים, אבל הקרניים שלהם כתומות עם נקודות כחולות, ממש לא וידל
אני שוב הולך לשם ואז אני שואל את השומרים למה אני א יכול להיכנסOriginally posted by norg@Jun 12 2009, 09:12 PM
ארתור
אתה נכנס למכון, ושני שומרים מעפים אותך משם
עומר
בסדר, אבל מה הלאה?
ארתור
הם פשוט זורקים אותך החוצה, שוב
אני חוזר אליהם שוב אך הפעם אני מוציא את טרטוויג החוצה ואומר לו "טרטוויג גפן מצליפה עליהם ותתפוס אותם כך שהם לא יוכלו לזוז" ובזמן שטרטוויג תופס אותם אני מתקדם לתוך המכוןOriginally posted by norg@Jun 12 2009, 09:20 PM
ארתור
הם פשוט זורקים אותך החוצה, שוב
ארתור
אתה מוציא את טרטואיג, אבל לפתע להביהור מחסל אותו.
אתה רואה מאחורה את השוטרת גני והגרווליטשלה.
עומר
אתה ממשיך לטייל, ומגיע לערוץ הנהר.
החושך מתחיל לרדת.
כשראיתי את התמונה של גרוולייט חשבתי שזה גרוולייטט פראי ושאני יוכל ללכוד אותוOriginally posted by norg@Jun 12 2009, 09:37 PM
ארתור
אתה מוציא את טרטואיג, אבל לפתע להביהור מחסל אותו.
אתה רואה מאחורה את השוטרת גני והגרווליטשלה.
![]()
__________________________________________________ _______
"למה הגרוולייט שלך הרגע חיסל את הטרטטוויג שלי?" אשאל אותה בעצבנות
ארתור
"כי אתה סולקת מהמכון, ובכל זאת ניסית להיכנס עליו.
בוא איתי בבקשה."
עומר
אתה מגיע למרכז הפוקימון, והולך לישון.
אתה קם בבוקר, ורואה עיתון על השולחן.
בכתבה הראשית כתוב שאם לא תגיע לאורדור עד מחר, תצתרך לחכות חודש שלם לתחרות
"את יודעת שאני יכול לברוח עכשיו נכון?אבל אל תדאגי אני לא יקשה עלייך אין לי כוח שטויות" ואז אתחיל ללכת אחריהOriginally posted by norg@Jun 12 2009, 09:47 PM
ארתור
"כי אתה סולקת מהמכון, ובכל זאת ניסית להיכנס עליו.
בוא איתי בבקשה."
ארתור
"אם היית בורח הייתי תופסת אותך, וזה היה פוגע בך."
האיש בחליפת הטוקסידו שהעיף אותך מהמכון מקודם יוצא, והשוטרת גני אומרת לו "אז הוא זה שניסה להשחיט את רחוש המכון נכון?"
עומר
אל תרשום לי העיר הבאה, מבחינתי העיר הבאה יכולה להיות דרך הניצחון
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)