"אוקי, עוד כמה זמן התחרות בכלל?" אני שואל בפתאומיות.Originally posted by norg@Jun 14 2009, 07:50 PM
עומר
"אחרי שתנצח תקבל את וורמפל"
אמרת? :huh: טוב...לורן
סטארלי קטן מדי בפעם העשרים מילראד.
אתה עוד תהרוג אותו.
הוא לא שומע, יש יותר מדי רעש.
עומר
"שעה ועשרים דקות"
ירין
אתה יוצא לעיר מונטריט, ומתהלך באיזור.
קריינידוס נראה שמח ומתחיל לרוץ, ולנגוח בעץ.
כל העץ רועד, ולפתע הוא נופל.
ארתור
בידריל יורה עוקץ רעל על בדו, אבל בדו קופץ וחומק.
בידריל פוגע בבדו עם ניקור הקידוח ועושה לו נזק רב, אבל בדו יורה קליע זרעים מטווח אפס על בידריל שמעיף אותו לאחור
הוא נופל על קריינדוס?Originally posted by norg@Jun 14 2009, 08:04 PM
ירין
אתה יוצא לעיר מונטריט, ומתהלך באיזור.
קריינידוס נראה שמח ומתחיל לרוץ, ולנגוח בעץ.
כל העץ רועד, ולפתע הוא נופל.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
הוא נופל לצד השני, קריינידוס לא נפגע
עומר
ברור שהן נשארו לך
"יפה מאוד בידריל קדימה שוב תשתמש בניקור קידוח ואחרי זה תשתמש בעוקץ רעל ומיד אחרי זה תתחיל לטעון אגרוף ממוקד ואם הוא תוקף אותך תשתמש באגרוף הממוקד גם אם וא לא טעון עד הסוף"Originally posted by norg@Jun 14 2009, 08:04 PM
ארתור
בידריל יורה עוקץ רעל על בדו, אבל בדו קופץ וחומק.
בידריל פוגע בבדו עם ניקור הקידוח ועושה לו נזק רב, אבל בדו יורה קליע זרעים מטווח אפס על בידריל שמעיף אותו לאחור
"קריי עזוב את העצים ובוא נמשיך לחפש פוקימונים" אני אומר לוOriginally posted by norg@Jun 14 2009, 08:09 PM
ירין
הוא נופל לצד השני, קריינידוס לא נפגע
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אוקי צא פידג'י (עם מדבקת הסופה) בוא נתחיל עם רוח עם האדמה בשביל ליצור סוג של חומת חול (הרוח תעיף את החול למעלה~) ואז בעזרת מתכפת כנף ומתקפה מהירה תפזר את החול!"Originally posted by norg@Jun 14 2009, 08:09 PM
עומר
ברור שהן נשארו לך
ארתור
בדו מתחמק משתי ההתקפות וטוען קרן סולרית.
הקרן הסולרית והאגרוף הממוקד מתנגשים, הם שווי כוחות
עומר
רוחות עזות עפות לכל עבר כשפיגי יותר חומת חול, וחוצה אותה בהתקפה מהירה משולבת עם ניקור ומכת כנף.
המחזה המדהים ממשיך כשפיגי מוסיף כוח סודי שיוצר סופת חול מרהיבה.
*פיגי למד כוח סודי*
"פידג'י מדהים!" אני אומר לו " מה דעתך על זה?" אני שואל את מקס בטיפה התנשאות.Originally posted by norg@Jun 14 2009, 08:15 PM
עומר
רוחות עזות עפות לכל עבר כשפיגי יותר חומת חול, וחוצה אותה בהתקפה מהירה משולבת עם ניקור ומכת כנף.
המחזה המדהים ממשיך כשפיגי מוסיף כוח סודי שיוצר סופת חול מרהיבה.
*פיגי למד כוח סודי*
"קדימה בידריל תשקיע את כל הכוח שלך באגרוף הממוקד הזה ותשתמש בו כמה שיותר חזק כדי לעבור את הקרן הסולרית הזאת ולפגוע בו עם האגרוף הממוקד בשיא הכוח"Originally posted by norg@Jun 14 2009, 08:15 PM
ארתור
בדו מתחמק משתי ההתקפות וטוען קרן סולרית.
הקרן הסולרית והאגרוף הממוקד מתנגשים, הם שווי כוחות
"תודה קריי, הצלתה אותי!"אני אומר "בוא נלך למצוא פוקימונים, אתה ממש חזק!"Originally posted by norg@Jun 14 2009, 08:15 PM
ירין
קריינידוס המבואס הולך איתך, כשלפתע העץ עך עליך וקריינידוס שובר אותו בראשייה
--------
![]()
-------
![]()
אורן
אתה מחכה, ומנסה לסבול את הכאב העז.
אף אחד לא נכנס, וארון מתחיל להתעורר.
ארתור
בידריל מתחיל לחצות את הקרן הסולרית, אבללא מצליח להגיע לבדו.
הוא כמעט פוגע בו, כשהכל מתפוצץ.
בידריל ובדו לא מסוגלים להילחם
עומר
"זה נחמד, אבל הכוח הסודי יפעל אחרת לדמרי בזירה"
ירין
קריינידוס מביט עליך במבט מוזר ואומר לך "קריי קרייני, דוס קריינ"
נראה שאיפה שהעץ היה מקודם יש פוקימון חרק, עצבני במיוחד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)