אני הולך לבדוק איזה פוקימון זהOriginally posted by norg@Jun 14 2009, 08:23 PM
ירין
קריינידוס מביט עליך במבט מוזר ואומר לך "קריי קרייני, דוס קריינ"
נראה שאיפה שהעץ היה מקודם יש פוקימון חרק, עצבני במיוחד.
אני הולך לבדוק איזה פוקימון זהOriginally posted by norg@Jun 14 2009, 08:23 PM
ירין
קריינידוס מביט עליך במבט מוזר ואומר לך "קריי קרייני, דוס קריינ"
נראה שאיפה שהעץ היה מקודם יש פוקימון חרק, עצבני במיוחד.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"יפה מאוד הבדו שלך היה חזק" אומר לו בחיוך ואז אצעק "צא ריולו" ואוציא את ריולו מהפוקדור שלו ואומר לאורד "קדימה מי הפוקימון השני שלך?"Originally posted by norg@Jun 14 2009, 08:23 PM
ארתור
בידריל מתחיל לחצות את הקרן הסולרית, אבללא מצליח להגיע לבדו.
הוא כמעט פוגע בו, כשהכל מתפוצץ.
בידריל ובדו לא מסוגלים להילחם
מוציא את סטארלי ואומר לו למשוך את תשומת ליבו של האישלורן
הוא לא שומע, יש יותר מדי רעש.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
עומר
"ככה מתאם אמיתי צריך לחשוב.
הזירה היא זירה שמכוסה כולה בדשא, כך שהכוח הסודי יפעל כאבקת שינה."
לורן
איך סטאלי אמור למשוך את תשומת ליבו של האיש?
הקפאה לתגובה אחת על תגובות לא מושקעות ולא מובנות, בנתיים אתה יכול להגיב.
ארתור
"ריולו הא? איזו טעות. איוויזור צא"
אורד מוציא איוויזורמטיל אימה לקרב, שבמבט אחד משתק את ריולו. אורד צועק "צמח משתולל איוויזור" ואיוויזור רוקע ברגלו בחוזקה, מניף את ראשו למעלה ושולח שורשים חומים עצומים וקוצניים לעבר ריולו המפוחד.
ירין
אתה מתקרב למקום שבו מקודם היה העץ, קריינידוס לידך, ומתחיל לראות צללית לא ברורה של פוקימון.
הפוקימון מסתתר מאחורי הגזע, אבל אתה יכול לראות קרן כחולה בבהירות
"מי זה יכול להיות?" אני שואל את קריי ומוציא את הפוקימון משםOriginally posted by norg@Jun 15 2009, 03:01 PM
ירין
אתה מתקרב למקום שבו מקודם היה העץ, קריינידוס לידך, ומתחיל לראות צללית לא ברורה של פוקימון.
הפוקימון מסתתר מאחורי הגזע, אבל אתה יכול לראות קרן כחולה בבהירות
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר
"כוח סודי מושפע מהסביבה, לכל סביבה כוח סודי אחר.
בסביבה של דשא הכוח הסודי פועל כאבקת שינה.
בסביבה חולית כמו כאן הכוח הסודי פועל כסופת חול"
ירין
אתה מסתקל מאחורי הגזע, והרקרוסמזנק עליך.
הרקרוס תוקף במקת קרן, אבל קריינידוס משתמש בהגנה וחוסם את המכה.
*קריינידוס למד הגנה*
"שום טעות הריולו הזה יחסל את האיווזאור שלך לא משנה כמה הוא מפחיד" אומרלאורד בחיוך ואז אומר לריולו "תתחמק ואז כדור הילה ומיד אחרי זה תתקרב אליו ותתקוף אותו במכת עצם ואז במתקפה מהירה אל מאחוריו ואז כשאתה מאחוריו אגרוף מאך בשיא הכוח"Originally posted by norg@Jun 15 2009, 03:01 PM
ארתור
"ריולו הא? איזו טעות. איוויזור צא"
אורד מוציא איוויזורמטיל אימה לקרב, שבמבט אחד משתק את ריולו. אורד צועק "צמח משתולל איוויזור" ואיוויזור רוקע ברגלו בחוזקה, מניף את ראשו למעלה ושולח שורשים חומים עצומים וקוצניים לעבר ריולו המפוחד.
"מעניין אז לכל סביבה יש כוח משלה! מגניב!" D:Originally posted by norg@Jun 15 2009, 03:54 PM
עומר
"כוח סודי מושפע מהסביבה, לכל סביבה כוח סודי אחר.
בסביבה של דשא הכוח הסודי פועל כאבקת שינה.
בסביבה חולית כמו כאן הכוח הסודי פועל כסופת חול"
"טוב ניראה לי אני אתחיל להתקדם לכיוון התחרות" אני אומר לו
עומר
"למה? יש לך עוד שעה פנויה"
ארתור
ריולו המפוחד לא מקשיב לך ולא זז, ולכן הוא חוטף את הצמח המשתולל.
ריולו ממשיך לרעוד ולעמוד במקום מפוחד, אבל איוויזור לא מסוגל לתקוף, הוא צריך לחדש אנרגיה.
"ריולו אתה לא צריך לפחד ממנו" אומר לו בקול חזק וישיר בשביל שיחזק אותו ואז אומר לו עוד "אנחנו יותר חזקים ממנו אנחנו יכולים לנצח אותו ובינתיים בזמן שהוא טוען אנרגיה זאת ההזדמנות שלנו קדימה ריולו אל תאכזב אותי כדור הילה ואז התקפה מהירה ומכת עצם בשיא הכוח כדאי להראות לו מי יותר חזק"Originally posted by norg@Jun 15 2009, 04:07 PM
ארתור
ריולו המפוחד לא מקשיב לך ולא זז, ולכן הוא חוטף את הצמח המשתולל.
ריולו ממשיך לרעוד ולעמוד במקום מפוחד, אבל איוויזור לא מסוגל לתקוף, הוא צריך לחדש אנרגיה.
עומר
"אתה חייב להתאמן, או שתפסיד!"
ארתור
ריולו ממשיך לפחד, אתה לא מצליח לעודד אותו.
בינתיים איוויזור נעמד מוכן לתקוף שוב, ואורד פוקד עליו "קרן סולרית".
עם הקרן הסולרית תפגע בריולו, זה יהיה הסוף
"ריולו אם אתה לא תזוז אתה עוד יותר תיפגע וזה יהיה הסוף של הקרב הזה ריולו אתה חייב לעשות את זה עם לא בשבילי אז לפחותתעשה את זה בשביל להציל את עצמך תשתמש בהתקפה מהירה כדי להגיע אל מאחורי ומשם תשתמש במכת עצם ותעיף אותו ואז תשתמש בכדור הילה כשהוא יעוף ואז אחרי זה תרץ אליו ומכיוון שהוא לא יוכל לתקוף מהקרן סולרית תרוץ אליו ותשתמש באגרוף מאך בשיא הכוח קדימה ריולו אתה חייב לעשות את זה"Originally posted by norg@Jun 15 2009, 04:16 PM
ארתור
ריולו ממשיך לפחד, אתה לא מצליח לעודד אותו.
בינתיים איוויזור נעמד מוכן לתקוף שוב, ואורד פוקד עליו "קרן סולרית".
עם הקרן הסולרית תפגע בריולו, זה יהיה הסוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)