"למה אתם כל כך גועליים?" אני שואל ותר במבטי אחרי נירלורן
"יופי, אבל אנחנו לא ניתן לך לעבור"
"למה אתם כל כך גועליים?" אני שואל ותר במבטי אחרי נירלורן
"יופי, אבל אנחנו לא ניתן לך לעבור"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"O:::::::: אתה לימדת אותו את כל זה בחצי שעה לבד?!" אני אומר לו בפליאהOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 03:34 PM
עומר
"קרן קרח, כדור ברק, זנב ברזל וחפירה.
הפוטנציאל של בידוף שלך פשוט עצום, הוא גם למד גילגול בזמן האימון לגמרי לבד"
___
T_T יש לי רגשות נחיטות לידו XD
עומר
"זה לא בזכותי, זה בזכות בידוף. יש לו פוטנציאל אדיר, ולפי דעתי הוא יפתח בקרוב"
לורן
"כי אתה אפס שיכול להיות בובת אימונים מצויינת."
אתה לא רואה את מקס
ירין
הם יוצרים רוח שמחזירה לדיים שלך את הפוקדור, ואומרים "צוות רוקט, וההרקרוס הזה שלנו"
קריינידוס מתעצבן ומשתמש בלייזר, והם מסונוורים
"אנחנו עוד נראה, קריי תשתמש מהר בקצה כפול על הבלון שלהם ותפוצץ אותו!" אני אומר לוOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 03:42 PM
ירין
הם יוצרים רוח שמחזירה לדיים שלך את הפוקדור, ואומרים "צוות רוקט, וההרקרוס הזה שלנו"
קריינידוס מתעצבן ומשתמש בלייזר, והם מסונוורים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
קריינידוס מעיף אותם משם, אבל נראה שקריינידוס נפגע קצת
עומר
"כמו שאמרתי לך, זה בידוף חזק"
"קריי הייתה מצוין, חזור!"אני מחזיר את קריי וזורק פוקדור על הרקוס.Originally posted by norg@Jun 16 2009, 03:50 PM
ירין
קריינידוס מעיף אותם משם, אבל נראה שקריינידוס נפגע קצת
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר
"כל פוקימון יכול להתאים לתחרות סרט עם ההתקפות הנכונות.
בהצלחה"
ירין
נידנוד ראשון, נידנוד שני, נידנוד שלישי, נתפס
*תפסת הרקרוס*
אתה מתכוון את ניר נכון? אני מביט בהם ואומר "אם אתם רוצים קרב זה בסדר מצדי, אבל זה לא פייר שניים על אחד-תביאו לפחות מאמן כלשהוא שילחם ביחד איתי. מצדי תביאו גם אחד אפס"לורן
"כי אתה אפס שיכול להיות בובת אימונים מצויינת."
אתה לא רואה את מקס
"תפסתי הרקוס!" אני קורא בשמחה וממשיך לעיר הבאהOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 03:54 PM
עומר
"כל פוקימון יכול להתאים לתחרות סרט עם ההתקפות הנכונות.
בהצלחה"
ירין
נידנוד ראשון, נידנוד שני, נידנוד שלישי, נתפס
*תפסת הרקרוס*
--------
![]()
-------
![]()
לורן
ניר מופיע לידך משום מקום ואומר "אני ולורן נגד שניכם ודים נפוחים" ונראה שהוא פגע בכבוד שלהם.
הם מגיבים פה אחד "בואו נמחץ אתכם אפסים" ושולפים פוקדורים.
עומר
"כן ברור. אחרי הכל אתה רוצה וורמפאל נכון?"
ירין
בלי העיר הבאה, מצדי שהעיר הבאה תהייה המכון מוכינדו.
תגיד איזו עיר
"כן, תחשוב אם יצא לי ביוטיפליי הוא פשוט פוקימון מתאים לתחרויות סרט, אבל אתה יודע משהו ניראה לי אני אחכה עד שאני אתפוס אחד משלי תשמור עליו אם תרצה אחרי התחרות לתת לי אותו אני לא אגיד לא"Originally posted by norg@Jun 16 2009, 03:58 PM
עומר
"כן ברור. אחרי הכל אתה רוצה וורמפאל נכון?"
"ניר תודה רבה לך! אתה לא יודע כמה אתה עוזר לי!" אני מוציא את סטארלי "צא סטארלי תראה לחשים האלה מה זה"לורן
ניר מופיע לידך משום מקום ואומר "אני ולורן נגד שניכם ודים נפוחים" ונראה שהוא פגע בכבוד שלהם.
הם מגיבים פה אחד "בואו נמחץ אתכם אפסים" ושולפים פוקדורים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)