"לחכות למה?"לורן
"תחכה"
"לחכות למה?"לורן
"תחכה"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"אני הולך לחפש אותו!" אני אומר ויוצא לחפש אותו ביערOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 05:40 PM
ירין
"ביער, מה אתה לא שמעת על הפוקימון שפצע חמורות שני מאמנים?"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הרוח היא בצורת ספירלה כזאת ובפנים יש מרווח עיגול שבפנים אין כלום שהרוח לא נושבתOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 05:40 PM
עומר
מה? למה שיהיה חור ברוח? לא הבנתי מילה ממה שכתבת
כמו בהוריקן יש את עין הסערה שבפנים אין רוח~
אז היתכוונתי לזה שבמרווח הזה "עין הסערה" הוא יעבור...
עומר
רוח לא יוצרת סופה, היא פשוט יוצרת רוחות חזקות.
ירין
אתה נכנס ליער, ומטייל שעות.
נראה שהפוקימון הצהוב לא תוקף את מי שמחפש אותו.
לורן
"שהם יוציאו את הפוקימונים שלהם"
"אז אפשר לזרז אותם?"לורן
"שהם יוציאו את הפוקימונים שלהם"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"טוב זהו! אני התיאשתי אני הולך מכאן!" אני הולך בתקווה שהוא יבוא אלייOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 05:52 PM
ירין
אתה נכנס ליער, ומטייל שעות.
נראה שהפוקימון הצהוב לא תוקף את מי שמחפש אותו.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
אתה הולך, ולפני היציאה מהיער פוגש פיצוקטן וחמוד.
לורן
"לא, אל תגיב למה שהם אומרים עד שהקרב יתחיל, ושם תן לפוקימון שלך להביעה את דעתך ואת הרגש שלך."
"הרקוס צא! מהר קרן מגה ואז התקפה מהירה אם הוא תוקף אותך תחמוק ותשתמש בשבירת לבנים!" אני אומרOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 05:57 PM
ירין
אתה הולך, ולפני היציאה מהיער פוגש פיצוקטן וחמוד.
--------
![]()
-------
![]()
"טוב" אני חוזר ללטף את פיקאצ'ו מתחת לאוזן :XD:לורן
"לא, אל תגיב למה שהם אומרים עד שהקרב יתחיל, ושם תן לפוקימון שלך להביעה את דעתך ואת הרגש שלך."
טוב~Originally posted by norg@Jun 16 2009, 05:52 PM
עומר
רוח לא יוצרת סופה, היא פשוט יוצרת רוחות חזקות.
___
"טוב פידג'י תתחיל לעוף בסיבובים ותתחיל לשלב מתקפה מהירה בזה ואז תשתמש ברוח"
(שיצור רוח כביכול כלואה בפנים והמתקפה המהירה היא עם שובל כזה מהירות, לא?)
לורן
אתה לא יודע
לפתע מכת ברק מגיע מהעצים ומחסלת את הרקרוס, ופיקאצוקופץ בינך ובין הפיצו.
עומר
פיגי יוצר שובל מתקפה מהירה ואז רוח, אבל הוא מתקשה לשלוט בה.
כשאתה יורד השופטים לא ממש מרוצים, ואתה דואג בנוגע למקום שלך בשלב הבא
אני יורד למטה ויושב מאחורי הקלעים מדוכא כשפידג'י איתי "לא נורא אם לא הצלחנו העיקר שניסינו" אני אומר לו במטרה לעודד את שנינו...Originally posted by norg@Jun 16 2009, 06:03 PM
עומר
פיגי יוצר שובל מתקפה מהירה ואז רוח, אבל הוא מתקשה לשלוט בה.
כשאתה יורד השופטים לא ממש מרוצים, ואתה דואג בנוגע למקום שלך בשלב הבא
אני סותם את האוזניים, ולא מרפה עד שהם מפסיקיםלורן
אתה לא יודע
אני מוציא את קריי ואומר "לא התכוונתי לפגוע בפיצ'ו, אני מצטער" אני אומר לפיקצ'ו. אני אומר לקריי שאם פיקצ'ו יתקוף אותי שישתמש בהגנה נהר ואז בראשייהOriginally posted by norg@Jun 16 2009, 06:03 PM
ירין
אתה מוציא את הרקרוס, ופיצו מתחיל לבכות.
לפתע מכת ברק מגיע מהעצים ומחסלת את הרקרוס, ופיקאצוקופץ בינך ובין הפיצו.
--------
![]()
-------
![]()
ירין
פיקאצו מביט בך מופתע ולא זז.
הפיצו מתחיל לברוח משם, וברגע שפיצו נעלם, פיקאצו נרגע.
הוא קופץ על קריינידוס, ולפני שקריינידוס מבין מה קורה, פיקאצו מרסק זנב ברזל על הראש של קריינידוס, קופץ על אחד הענפים ומתחיל לזהור.
הוא זוהר ומהבהב, ומתפתח לרייצועצבני.
לורן
ניר אומר לך "אתה נותן להם לנצח, תישאר רגוע ואל תסתום את האוזניים, תמיד תישאר דרוך ותחפש נקודת חולשה אצל האויב, תבנה אסטרטגיה לפי החולשה, ואז תתקוף.
זה מה שמנסים ללמד כאן"
עומר
פיגי נראה די מאוכזב, והוא מתבייש להביט עליך.
אתה שומע תרועות רבות, ואת הקול של גסילנה צועק "תודה, תודה לכולכם"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)