Pokemon GO
עמוד 155 מתוך 273 ראשוןראשון ... 55105145153154155156157165205255 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,311 עד 2,325 מתוך 4095
  1. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן
    ניר אומר לך "אתה נותן להם לנצח, תישאר רגוע ואל תסתום את האוזניים, תמיד תישאר דרוך ותחפש נקודת חולשה אצל האויב, תבנה אסטרטגיה לפי החולשה, ואז תתקוף.
    זה מה שמנסים ללמד כאן"
    "אהההה. מה הנקודת חולשה שלהם? איך בודקים?"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

2. the bitch is back
    Originally posted by norg@Jun 16 2009, 06:47 PM

עומר
    פיגי נראה די מאוכזב, והוא מתבייש להביט עליך.
    אתה שומע תרועות רבות, ואת הקול של גסילנה צועק "תודה, תודה לכולכם"
    "זה בסדר פידג'י אין לך להיות מאוכזב, זה לא חשוב אם אנחנו מנצחים או לא העיקר שניסינו" אני אומר לו.
    ומצפה לסילנה שתרד לומר לה שלום.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by norg@Jun 16 2009, 02:31 PM
    ארתור
    אתה מתחיל ללכת לפליאגן, ומגיע לשער היציאה מהעיר.
    השער סגור בגלל התחרות, כך שאתה לא יכול לצאת
    אני מחפש אירוע מיוחד שיעסיק אותי עד שהתחרות תיגמר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by norg@Jun 16 2009, 06:47 PM
    ירין
    פיקאצו מביט בך מופתע ולא זז.
    הפיצו מתחיל לברוח משם, וברגע שפיצו נעלם, פיקאצו נרגע.
    הוא קופץ על קריינידוס, ולפני שקריינידוס מבין מה קורה, פיקאצו מרסק זנב ברזל על הראש של קריינידוס, קופץ על אחד הענפים ומתחיל לזהור.
    הוא זוהר ומהבהב, ומתפתח לרייצו עצבני.

קריי מהר תסנוור אותו עם לייזר ואחר כך מבט וקצה כפול תנסה כמה שיותר מהר להשתמש בהגנה אם הוא תוקף אותך!" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    ירין
    קריינידוס משתמש בלייזר, אבל הוא מאבד את רייצו.
    רייצו מופיע מעליו, ושולח זנב ברזל קטלני שמוריד אותו לאדמה.
    קריינידוס צורח מכאבים, אבל מעיף את פיקאצו לאוויר ופוגע בו בראשייה ישירות, ואז מרסק אותו לאדמה בקצה כפול

ארתור
    אתה מטייל, אבל העיר ריקה לגמרי, כולם בתחרות

עומר
    גסילינה יורדת, אבל נראה שהיא הולכת לאיש מוזר בלבן ומיאו.

לורן
    "פשוט צופים בהם"

6. the bitch is back
    Originally posted by norg@Jun 16 2009, 07:23 PM

עומר
    גסילינה יורדת, אבל נראה שהיא הולכת לאיש מוזר בלבן ומיאו.
    &#39;טוב לא נראה לי כדאי לי להפריע לה&#39; אני חושב לעצמי וממשיך לשבת שם עם פידג&#39;י ומחכה להכרזת השופטים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    לורן
    "פשוט צופים בהם"
    אני צופה ומנסה לגלות את החולשה שעליה מדבר ניר, בעודי חושב &#39;הלואי והייתי חכם כמו ניר, הייתי יכול לגלות את הנקודה הזאת מזמן...&#39;
    מחכה שהם יפסיקו לצחוק/מישהו יתעצבן ויחתוך אותם :XD:

8. משתמש מנוסה
    ירין
    קריינידוס משתמש בלייזר, אבל הוא מאבד את רייצו.
    רייצו מופיע מעליו, ושולח זנב ברזל קטלני שמוריד אותו לאדמה.
    קריינידוס צורח מכאבים, אבל מעיף את פיקאצו לאוויר ופוגע בו בראשייה ישירות, ואז מרסק אותו לאדמה בקצה כפול
    "כל הכבוד עכשיו מהר לייזר וראשייה וקצה כפול ואם אתה מאבד אותו הגנה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ארתור
    אתה מטייל, אבל העיר ריקה לגמרי, כולם בתחרות
    אני הולך לתחרות ומחכה שיקרה שמה משהו

10. משתמש מנוסה
    ארתור
    אין שם כלום, חוץ מכמה מאמנים שנופלים על הבמה.

ירין
    קריינידוס משתמש בלייזר, אבל זה לא משפיע אל רייצו.
    רייצו מנצל את ההבזק של הלייזר כדי להפתיע את קריינידוס בהלם חמשלי, וקריינידוס מתחשמל.
    קריינידוס לא מצליח לזוז, ורייצו מעיף אותו בהתקפה מהירה.

לורן
    זה מתחיל להיות בלתי ניסבל, כשהם קמים ואומרים "טוב, אז אתם מתקוונים להשתמש בפוקימונים הרצניים שלכם, או להמשיך להשתמש באפסים האלה?" וניר אומר "נוזפאס שלי יכול לנצח את הפוקימונים שלכם בעייניים עצומות" והם מתחילים להתרגז.

עומר
    התמונות מתחילות להופיע על המסך.
    גסילינה בתמונה הראשונה, דייג בשנייה, לוחמת קארטה בשלישית, אדם מאוד מוזר בבגדים קרועים ברביעית, שחיין בחמישית, חוקר פוקימונים בשישית, ניגנה בשביעית, ובשמינית, יש הפסקת חשמל, כך שהמסך כבה ולא רואים מי העולה השמיני/ת.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by norg@Jun 17 2009, 02:16 PM
    ירין
    קריינידוס משתמש בלייזר, אבל זה לא משפיע אל רייצו.
    רייצו מנצל את ההבזק של הלייזר כדי להפתיע את קריינידוס בהלם חמשלי, וקריינידוס מתחשמל.
    קריינידוס לא מצליח לזוז, ורייצו מעיף אותו בהתקפה מהירה.

"מהר קריי תקפוץ לאוויר תשתמש במבט ואז ראשייה&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    לורן
    זה מתחיל להיות בלתי ניסבל, כשהם קמים ואומרים "טוב, אז אתם מתקוונים להשתמש בפוקימונים הרצניים שלכם, או להמשיך להשתמש באפסים האלה?" וניר אומר "נוזפאס שלי יכול לנצח את הפוקימונים שלכם בעייניים עצומות" והם מתחילים להתרגז.
    "והפיקאצ&#39;ו שלי יכול לנצח את הפוקימונים שלכם 100 פעמים עם יד אחת קשורה מאחורי הגב&#33;"

13. משתמש מנוסה
    לורן
    ניר לוחש לך "עלית על נקודת החולשה שלהם או שסתם חיקית אותי?"

ירין
    קריינידוס קופץ לאוויר ומביט על רייצו בצורה הכי מפחידה שהוא רק יכול, אבל רייצו מחזיר לו זנב ברזל לפרצוץ.
    קריינידוס עץ על הריצפה, מתהפך באוויר ונעמד, אבל אז נופל ונשען על הרגל כשכולו מוקף בברקים.
    פיקאצו רת לכיוון קריינידוס בהתקפה מהירה, וקריינידוס לא מסוגל לזוז

14. משתמש מנוסה
    לורן
    ניר לוחש לך "עלית על נקודת החולשה שלהם או שסתם חיקית אותי?"
    "חצי חצי. ראיתי שהם חשים את עצמם, וראיתי איך הם מגיבים כשאומרים להם שהם טועים. אז ניסיתי גם..."

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by norg@Jun 17 2009, 04:37 PM
    ירין
    קריינידוס קופץ לאוויר ומביט על רייצו בצורה הכי מפחידה שהוא רק יכול, אבל רייצו מחזיר לו זנב ברזל לפרצוץ.
    קריינידוס עץ על הריצפה, מתהפך באוויר ונעמד, אבל אז נופל ונשען על הרגל כשכולו מוקף בברקים.
    פיקאצו רת לכיוון קריינידוס בהתקפה מהירה, וקריינידוס לא מסוגל לזוז
    "הגנה מהר&#33; אני יודע שאתה יכול ואז קצה כפול&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 155 מתוך 273 ראשוןראשון ... 55105145153154155156157165205255 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •