"איך בדיק?"Originally posted by norg@Jun 17 2009, 07:48 PM
עומר
"לא אתה לא. יש עוד דרכים להשיג סרטי תחרות"
"מהר קריי לייזר בדיוק לעניים שלו ואז חבטה וקצה כפול!"Originally posted by norg@Jun 17 2009, 07:48 PM
ירין
הרקרוס קופץ ותוקף בשבירת לבנים, אבל רייצו חומק בקלות ומשתמש ברעם.
הרעם מחסל לחלוטין את הרקרוס, אבל קריינידוס נפתר מהשיתוק
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני הולך לאזור התחרות כדי לראות את החלק השני של התחרות ולהתפלל שהחרא הזה כבר ייגמר שאני יוכל ללכת לפליגאןOriginally posted by norg@Jun 17 2009, 05:52 PM
ארתור
גם היציאה לשם חסומה, והשלב השני עומד להתחיל
עומר
"יש יותר מדרך אחת נוספת, אבל אף אחת מהן לא קלה כמו תחרות סרט"
ירין
קריינידוס מנסה לעוור את רייצו, אבל זה לא מצליח, אז הוא עובר לחבטה משולבת בקצה כפול שמרסקת את רייצו לעץ ושוברת אותו לגמרי.
קריינידוס לא יחזיק מעמד עוד הרבה, ורייצו מותש.
זה עכשיו או לעולם לא
ארתור
אתה מגיע ורואה קרב מדהים בין דאסטוקס לפוציאנה, או לפחות את הסוף.
דאקסטוקס משתמש בסופה ומחסל את פוציאנה, וגסילינה עולה לשלב הבא
אני מפש שם סתם מאמנים שמשתעמיים כמוני כדי להזמין אותם לקרבOriginally posted by norg@Jun 17 2009, 08:09 PM
ארתור
אתה מגיע ורואה קרב מדהים בין דאסטוקס לפוציאנה, או לפחות את הסוף.
דאקסטוקס משתמש בסופה ומחסל את פוציאנה, וגסילינה עולה לשלב הבא
"קריי אתה יכול! עכשוי תשתמש חבטה עליו כמה שיותר מהר וכשאתה קרוב תשתמש בלייזר ותשלב ראשייה עם קצה כפול!" אני אומר בתקווה שקריי יצליחOriginally posted by norg@Jun 17 2009, 08:09 PM
ירין
קריינידוס מנסה לעוור את רייצו, אבל זה לא מצליח, אז הוא עובר לחבטה משולבת בקצה כפול שמרסקת את רייצו לעץ ושוברת אותו לגמרי.
קריינידוס לא יחזיק מעמד עוד הרבה, ורייצו מותש.
זה עכשיו או לעולם לא
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"פיקאצ'ו אתה יכול להציל את נוזפאס! השתמש בזנב ברזל כדי לדפוק אותו על הקיר!"לורן
ניר לוחש לך "הם הפכו ליהירים" וצועק "נוזפאס מכת ברק"
מכות הברק משתלבות, אבל היטמונלי משתמש באגרוף אש שמפזר אותן לכל כיוון, בזמן שהיטמונלי קופץ מעל נוזפאס ושולח בעיטת קפיצה מדויקת לכיוונו.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
לורן
פיקאצו קופץ בזנב ברזל, אבל היטמונצאן משתמש באגרוף מאך כדי לעצור אותו.
בנתיים נוזפאס משתמש בהגנה ואז ראשיית זן ומחסל לחלוטין את היטמונלי, ואז יורה כבור גיירו על היטמונצאן שגומר גם אותו.
ירין
קריינידוס נעמד ומכוון את המכה האחרונה, אבל מתעלף.
אין לו כוח להמשיך להילחם.
ארתור
כל העיר ריקה, כולם בתחרות.
עומר
"תלוי מה אתה רוצה, חוקי וסופר קשה או לא חוקי וקשה"
אני מחפש תרופה בתיק ואומר לקריי "הייתה מצוין!" אני זורק פוכדור על רייצ'וOriginally posted by norg@Jun 17 2009, 08:41 PM
ירין
קריינידוס נעמד ומכוון את המכה האחרונה, אבל מתעלף.
אין לו כוח להמשיך להילחם.
--------
![]()
-------
![]()
"ווואוווו ניר זה מדהים! אתה מוכן בבקשה לאמן אותי?"לורן
פיקאצו קופץ בזנב ברזל, אבל היטמונצאן משתמש באגרוף מאך כדי לעצור אותו.
בנתיים נוזפאס משתמש בהגנה ואז ראשיית זן ומחסל לחלוטין את היטמונלי, ואז יורה כבור גיירו על היטמונצאן שגומר גם אותו.
מחכה לתגובה של ניר ושל הלוחמים האלה
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אתה משמ רוצה שאני יילך לראות את התחרות הזאתי אה?Originally posted by norg@Jun 17 2009, 08:41 PM
ארתור
כל העיר ריקה, כולם בתחרות.
לורן
הלוחמים הולכים משם בבושה ומדברים על נקמה, וניר אומר "אהרגע לימדתי אותך את הסוד של המקום הזה. בוא נלך, שנינו גמרנו את עיסוקיינו כאן"
ירין
אין לך תרופה בתיק, אתה צריך לקנות.
ארתור
השער סגור, מה לעשות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)