איך בדיוק את כולם קיבלתי עם פוקדורים :blink:Originally posted by norg@Jun 17 2009, 10:19 PM
עומר
כי ניצלת את כולם
אני ממשיך לרדוף אחריו ומנסה לזרוק עליו פוקדורOriginally posted by norg@Jun 17 2009, 10:19 PM
ירין
הוא ממשיך לרוץ, והוא יורה מכות ברק לכיוונך תוך כדי ריצה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"טוב תודה ולהתראות!" אני הולך לאגם לחפש פוקימוניםלורן
"עזוב, יש סיר שמחכה לי"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
ירין
אתה זורק עליו פוקדור, והפוקדור נהדף. הוא כבר שייך למישהו
לורן
"אם אתה לא בא איתי עכשיו חפש לבד דרך לעבור את האגם"
עומר
עכשיו נזכרתי, היו לך שלוש פוקדורים אבל הם נפלו לך ונעלמו.
אוי נכון שכחתי מזהOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 07:48 AM
עומר
עכשיו נזכרתי, היו לך שלוש פוקדורים אבל הם נפלו לך ונעלמו.
"לעזאזל איפה כל העיר" אני חושב לעצמי ויוצא החוצה מהבניין ומתקדם לכיוון השערים של פליגאןOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 07:48 AM
ארתור
אתה נכנס למבנה, אבל גם הוא ריק לחלוטין, חוץ מכה מנקות שמנקות אותו אחרי התחרות.
ארתור
עדיין סגור שם.
עומר
"כן, למה לא. מול מי ניתמודד?"
האיש האמצעי חושב ואז אומר "דון באה לביקור, והיא בטח תשמח לחבור אל חברה ותיקה שלה"
"אבל כבר תפסתי אותו פעם אחת? מה קורה כאן?" אני חושב לעצמיOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 07:48 AM
ירין
אתה זורק עליו פוקדור, והפוקדור נהדף. הוא כבר שייך למישהו
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני חוזר לבניין ושואל את המנקות אם הם יודעות לאן הלכה כל העירOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 01:54 PM
ארתור
עדיין סגור שם.
"טוב אני בא!" אני הולך איתו.לורן
"אם אתה לא בא איתי עכשיו חפש לבד דרך לעבור את האגם"
לא אמרת שאני לא יכול לבוא איתו?
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
ירין
אל תגיב ככה, תחשוב לבד ותגיב כשסיימת לחשוב.
עכשיו אתה סתם מספים.
עומר
"כן דון"
לורן
מתי אמרתי את זה?
כשאתה חוזר המנקות לא שם, והביניין סגור.
אני מחפש בכל העיר מישהו וכשאני מוצא אני שואל אותו איפה כל העירOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 08:25 PM
ארתור
כשאתה חוזר המנקות לא שם, והביניין סגור.
עומר
"אתה צריך למצוא אותה"
ארתור
הלילה יורד, ועדיין לא מצאת אף אחד.
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)