"טוב מקס אתה בא איתי לחפש אותה?" אני אומרOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 08:31 PM
עומר
"אתה צריך למצוא אותה"
אני הולך לישון במרכז פוקימוניםOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 08:31 PM
ארתור
הלילה יורד, ועדיין לא מצאת אף אחד.
עומר
"בוא נחפש אותה מחר, כבר מאוחר"
ארתור
אתה הולך למרכז ליד, וגם הוא סגור.
אתה מרגיש שמשהו לא בסדר
אני מסתכל מסביב ומחפש לראות מה קרה בעירOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 08:40 PM
ארתור
אתה הולך למרכז ליד, וגם הוא סגור.
אתה מרגיש שמשהו לא בסדר
הבנתיOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 08:25 PM
ירין
אל תגיב ככה, תחשוב לבד ותגיב כשסיימת לחשוב.
עכשיו אתה סתם מספים.
............................
"רייצו חזור!" אני מחזיר את ריצו לפוקדור
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מתחיל ללכת לאורדורלורן
מתי אמרתי את זה?
ירין
רייצו קופץ וחומק מקרן האור, וממשיך לרוץ.
לורן
אתה הולך, אבל אחרי שני מטר מתנגש בעץ.
אתה לא רואה כלום, ממש חשוך.
ארתור
כל העיר ריקה, אבל יש דוכן אחד עומד, שלידו שני אנשים.
בתוך הדוכן יושבים 3 אנשים, ונראה לך שאחד האנשים שבחוץ השתתף בתחרות הסרט, אבל לא עלה לשלב השני.
כבר מתחיל להחשיך
"עצור!" אני קורא ולוקח אבן מהרצפה וזורק עליוOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 09:56 PM
ירין
רייצו קופץ וחומק מקרן האור, וממשיך לרוץ.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"פיקאצ'ו, השתמש במכת ברק כדי לעשות אור!"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אני ניגש אליהם ושואל אותם איפה כל העיר והשומרים ששומרים על השער ליציאה לכיוון העיר פליגאןOriginally posted by norg@Jun 18 2009, 09:56 PM
ארתור
כל העיר ריקה, אבל יש דוכן אחד עומד, שלידו שני אנשים.
בתוך הדוכן יושבים 3 אנשים, ונראה לך שאחד האנשים שבחוץ השתתף בתחרות הסרט, אבל לא עלה לשלב השני.
כבר מתחיל להחשיך
כולם
חוק חדש בגלל שאנשים לא מצטטים אותי.
*חובה לצטט את התגובה שלי ורק את החלק שנוגע עליכם. מי שלא יצטט יוקפא לתגובה*
מהתגובה הבאה שלי, חוק זה יכנס לתוקף
שימו לב, זה רק שינו נוסח חוק מס' 7
עומר
"כן, רעיון טוב"
לפתע ניגש אליכם מישהו ושואל אתכם "תגידו אתם יודעים איפה כל העיר ושומרים על שער היציאה לפליגאן?"
כל המקום הומה אדם, אבל הא טוען שכולם נעלמו.
ארתור
חכה לתגובה של עומר
לורן
יש אור לשנייה, זה לא עוזר.
ירין
אין אבנים ביער, ורייצו לא מקשיב
אני מתחיל לגשש באפלה "סטארלי עוף למעלה, ואם אתה רואה את אורדור, עוף לפה ותוביל אותי"לורן
יש אור לשנייה, זה לא עוזר.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
עומר
חכה לתגובה של ארתור.
יש מלא אנשים גם מסביבך
לורן
עכשיו לילה.