איזה מרכז?Originally posted by norg@Jun 21 2009, 03:09 PM
ירין
למי אתה אומר את זה?
אתה הולך, וחוזר לעיר.
יש לך מספיק זמן לעבור במרכז.
איזה מרכז?Originally posted by norg@Jun 21 2009, 03:09 PM
ירין
למי אתה אומר את זה?
אתה הולך, וחוזר לעיר.
יש לך מספיק זמן לעבור במרכז.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
מרכז הפוקימונים, אין עוד מרכזים במונטריט
אני פונה לאחור ובודק מה זה. אם זה פוקימון ים אני פונה אליו: "הי אתה, אכפת לך לעזור לי? אני צריך להוציא את הפוקדורים שלי מהמים"לורן
הפוקדור של מגיקארפ נסחף גם כן
אני הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שליOriginally posted by norg@Jun 21 2009, 03:26 PM
ירין
מרכז הפוקימונים, אין עוד מרכזים במונטריט
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
עוד חמש דקות אתה צריך להיות במחסן, והפוקימונים שלך מוכנים.
לורן
אתה מסתובב, ולא רואה כלום.
לפתע הרפסודה מתחילה להתנדנד.
עומר
דרגונייר ובידוף נעמדים זה ליד זה.
מקס שואל "מוכן?" ואז אומר "דרגונייר דחף מים!" ולפני שאתה מבין מה קורא, מתוך הפה של דרגונייר יוצה גל מים מרוכז ומהיר, ובידוף המסכן לא הספיק אפילו להכין קרן קרח
אני מתקדם לכיוון המחסן בביטחוןOriginally posted by norg@Jun 21 2009, 03:31 PM
ירין
עוד חמש דקות אתה צריך להיות במחסן, והפוקימונים שלך מוכנים.
--------
![]()
-------
![]()
אני חותר עם המשוט כדי לבדוק מה נמצא מתחתילורן
אתה מסתובב, ולא רואה כלום.
לפתע הרפסודה מתחילה להתנדנד.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"טוב בוא ננסה שוב אבל תן לי שנייה רק לומר לבידוף משהו לפני שאתה משחרר את זה" אני אומר למקס " בידוף תשחרר את זה הכי מהר שאתה יכול בסדר תתחיל מעכשיו להכין את הקרן קרח" אני אומר לו ואז כשהקרן פחות או יותר מוכנה אני אומר "עכשיו!"Originally posted by norg@Jun 21 2009, 03:31 PM
עומר
דרגונייר ובידוף נעמדים זה ליד זה.
מקס שואל "מוכן?" ואז אומר "דרגונייר דחף מים!" ולפני שאתה מבין מה קורא, מתוך הפה של דרגונייר יוצה גל מים מרוכז ומהיר, ובידוף המסכן לא הספיק אפילו להכין קרן קרח
לורן
אתה מכניס את המשוט למים, ושומע רעש של עץ נשבר.
אתה מוציא את המשוט, והוא שבור לגמרי.
עומר
"טוב בסדר, דחף מים דרגונייר"
דרגונייר יורה דחף מים, ובידוף משחרר את קרן הקרח, אבל דחף המים חולף מהר מדי.
ירין
אתה מגיע למחסן, והוא פתוח.
אתה מרגיש שאתה צריך להיכנס, אבל שזה רעיון גרוע
אני עומד מחוץ למחסן וקורא: " יש כאן מישהו?"Originally posted by norg@Jun 21 2009, 03:38 PM
ירין
אתה מגיע למחסן, והוא פתוח.
אתה מרגיש שאתה צריך להיכנס, אבל שזה רעיון גרוע
--------
![]()
-------
![]()
עומר
"זאת מתקפה שמתבססת על המירות וריכוז המים שבה, כך שלא."
ירין
אתה שומע קול "בואו לכאן, התחרות עומדת להתחיל"
אני מסתכל מה יש שםלורן
אתה מכניס את המשוט למים, ושומע רעש של עץ נשבר.
אתה מוציא את המשוט, והוא שבור לגמרי.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)