אני חושב שכדאי לי... אני צולללורן
כן, טעות בשם, אני פשוט מותש מתרגום בלתי פוסק
"כן..., נלחמים כאן בקרבות?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 21 2009, 06:31 PM
ירין
"תחרות המחתרת, אלה מה. את כאן בשביל התחרות נכון?"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"עכשיו אנטי אלכוד מיסמגיוס לא משנה מה" אומר בזעם ואתחיל ללכת לכיוון הקולות של הכי קרובים של המיסמגיוסיםOriginally posted by norg@Jun 21 2009, 05:17 PM
ארתור
השער נעול, אתה שוב בתוך השפעת המיסמגיוס.
ארתור
אתה מתחיל לטייל, ופוגש את שאר הפוקימונים שלך.
אתה שומע את הקול של מיסמגיוס, ואור מוזר בוקע מקופסאת התגים שלך.
ירין
"אלה מה? בוא כנס ההרשמה נסגרת בעוד שתי דקות"
עומר
"איך אתה רוצה שניצור אותה?"
לורן
אני רוצה להזכיר לך שאתה לא יודע לשחות
אני ממשיך לצעוק לעזרהלורן
אני רוצה להזכיר לך שאתה לא יודע לשחות
*אני מכיר את ניר ועוד שני לוחמי קאראטה, למה לא קיבלתי סקורפי?*
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
לורן
לוחמי הקארטה לא נחשבים מאמנים לגילוי, קלוט את זה!
"הוא יודע טורנדו, ונראה לי שהבנתי מה אתה רוצה, כדור ברק בתוך הטורנדו, ונוצרת סופת ברקים מהממת עם כדור ברק במרכזה! רעיון טוב"
אבל אמרת שחסר לי רק עוד איש אחד!לורן
לוחמי הקארטה לא נחשבים מאמנים לגילוי, קלוט את זה!
אני נושם עמוק וצולל, למרות שאיני יודע לשחות
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"טוב, אני בא להירשם!" אני אומר ורץ להירשםOriginally posted by norg@Jun 21 2009, 10:43 PM
ירין
"אלה מה? בוא כנס ההרשמה נסגרת בעוד שתי דקות"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני פותח את קופסת התגים שלי לראות מה קרה ובינתיים אגיד לכל הפוקימונים שלי חוץ מפיבאס וריולו לחפש מיסמגיוסים ואם הם מוצאים שיצעקו צעקה ואני וריולו נבוא אליהם ובינתיים ריולו יהיה ליידי ואת פיבאס אחזיר לפוקדורOriginally posted by norg@Jun 21 2009, 10:43 PM
ארתור
אתה מתחיל לטייל, ופוגש את שאר הפוקימונים שלך.
אתה שומע את הקול של מיסמגיוס, ואור מוזר בוקע מקופסאת התגים שלך.
לורן
אז מה, הם לא נחשבים לוחמים לגילוי. עדיין חסר לך מאמן אחד
אתה פותח את קופסאת התגים, ונשימה נעתקת מפיך. התג לא שם.
ירין
שיחקת פעם בבקת?
"כן, למה לא"
דרגונייר ובידוף שוב נעמדים זה ליד זה, ומקס צועק "דרגונייר טורנדו"
דרגונייר יוצר סופה מדהימה, ואתה ממהר להמשיך "בידוף כדור ברק" שיוצר שילוב יפייפה.
הברקים נלכדים בתוך הסופה, ונטענים מהכדור שמרכז, ולסיום מקס צועק "דרגונייר דחף מים" שנותן את המכה הסופית ומפזר מים נוצצים לכל עבר בתוך הסופה, שנעלמת אחרי שתי שניות.
מקס ניגש אליך ושואל "מרוצה?"
"כן!" אני אומר באושר. "אבל אולי כדאי שננסה להתאמן על זה עוד קצת"Originally posted by norg@Jun 22 2009, 07:55 AM
עומר
"כן, למה לא"
דרגונייר ובידוף שוב נעמדים זה ליד זה, ומקס צועק "דרגונייר טורנדו"
דרגונייר יוצר סופה מדהימה, ואתה ממהר להמשיך "בידוף כדור ברק" שיוצר שילוב יפייפה.
הברקים נלכדים בתוך הסופה, ונטענים מהכדור שמרכז, ולסיום מקס צועק "דרגונייר דחף מים" שנותן את המכה הסופית ומפזר מים נוצצים לכל עבר בתוך הסופה, שנעלמת אחרי שתי שניות.
מקס ניגש אליך ושואל "מרוצה?"
עומר
גם לך כבר התחיל החופש?