ירין
"צא מפה לקרב אפס, כבר נתתי לך מידע על היריב דפקט. עכשיו עוף לי מהעיניים"
ירין
"ריי מהר מכת ברק על האיש הזה!" אני אומר לריי "אל תתעסק איתי!" אני אומר לו ויוצא לקרבOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 04:50 PM
ירין
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
רייצו בתוך הפוקדור
עומר
הם מביטים בך במבט די מוזר שאתה לא מבין, נראה שמשהו מציק להם
"אז ליער, בבקשה? ד"א אתה מאמן פוקימונים?"לורן
לא, הוא בכלל לא מאמן, לפחות לפי מה שאתה יודע
אבל הוא שמע מה שאמרתי לו נכון?Originally posted by norg@Jun 22 2009, 04:59 PM
ירין
רייצו בתוך הפוקדור
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אנמי אחכה שדיאלה ופאלקיה יעשו מהלך ואז אומר לפוקימונים שלי "בידריל עוקץ רעל טרטויג עלי תער ופיבאס קרן קרח על מיסמגיוס"Originally posted by norg@Jun 22 2009, 04:47 PM
ארתור
אתה שורק פוקדור, ודיאלגה פשוט בועט בו ומעיך אותו על טרטואיג, בזמן שפלקיאה משתמש בקרן על וחוסם את שתי המתקפות האחרות.
ארתור
הם מתחילים לעוף משם
ירין
אתה מוציא את רייצו, אבל הבחור ההוא בועט אותו לזירה ואומר "כדי שתצא לשם טמבל, לפני שהוא יהפוך למאמן ואתה לפוקימון"
עומר
הם נראים כאילו משהו מפריע להם, וזה הכל.
לורן
"לא אני לא, אימון פוקימון כדי להילחם איתם זה טימטום.
והנה משוט, שוט לך ברפסודה ליער"
"אז אתה מתאם? ותודה על המשוט!"לורן
"לא אני לא, אימון פוקימון כדי להילחם איתם זה טימטום.
והנה משוט, שוט לך ברפסודה ליער"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
לורן
הוא כבר שט משם, משאיר אותך על הרפסודה
עומר
הם לוחצים ידיים אחד לשני, מחבקים זה את זה ומנידים בראשם לשלילה
"שיעופו ממילא לא היה לי סיכוי נגדם" אני אומר ומתחיל לחפש מיסמגיוסיםOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 05:25 PM
ארתור
הם מתחילים לעוף משם
אני שוחה לאי של ברוקלורן
הוא כבר שט משם, משאיר אותך על הרפסודה
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)