ירין
"אז תחזיר את רייצו לקרב, אסור להחליף פוקימון באמצע בקרב.
אתה נפסל בעוד 5"
עומר
נוקט אומר "כן, היה פוימון של לוזר כמוך" והולך משם
ירין
אתה נפסל בעוד 5"
עומר
נוקט אומר "כן, היה פוימון של לוזר כמוך" והולך משם
אני חותר למפללורן
אתה בתוך האגם
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"הרקרוס חזור! ריי צא! מה עכשיו?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 06:17 PM
ירין
אתה נפסל בעוד 5"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לורן
אתה מעל המפל, אם תחתור אליו תיפול למוות בטוח.
ירין
רייצו מחשמל אותך, והיריד שרק הוציא דודו שעוד לא נראה, מחזיר אותו.
ניצחת, אבל התחשמלת קשות.
עומר
נוקט אומר "אז אתה מעיף להיות לוזר מאשר להיות מאמן שיהיה האלוף?"
אתה מגיע למרכז, והאחות גוי אומרת שגיאדוד צריך להישאר שם לפחות יומיים
"ריי תפסיק! אתה ממש לוזר ככה! אם אתה רוצה להיות טוב אתה חייב להקשיב לי, טוב?" אני אומר בחששOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 06:23 PM
ירין
רייצו מחשמל אותך, והיריד שרק הוציא דודו שעוד לא נראה, מחזיר אותו.
ניצחת, אבל התחשמלת קשות.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מנסה להגיע למטה מסביבלורן
אתה מעל המפל, אם תחתור אליו תיפול למוות בטוח.
ירין
רייצו ממשיך לחמשל אותך ומתחיל לברוח תוך כדי
עומר
"אני לא יודעת, אני פשוט לא יודעת"
לורן
אין דרך מסביב, יש רק יבשה.
ואם תתקרב, תיסחף על בטוח
"ריי חזור! אתה לא יכול להתנהג ככה!" אני אומר ומחזיר אותו לפןכדורOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 07:11 PM
ירין
רייצו ממשיך לחמשל אותך ומתחיל לברוח תוך כדי
--------
![]()
-------
![]()
אני הולך ליבשהלורן
אין דרך מסביב, יש רק יבשה.
ואם תתקרב, תיסחף על בטוח
לורן
הולך על המים?
מוקפא לתגובה
עומר
אתה עונה לעצמך "טוב, אז על מה אתה רוצה לדבר?" ומגיע לבניין התחרות
ירין
אתה מחזיר את רייצו לפוכדור, ויורד לנוח.
יש לך עשר דקות לפני הקרב הבא.
אני שט ליבשה. מה הבעיה בזה?לורן
הולך על המים?
מוקפא לתגובה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)