"מתי אני אמור לקבל מידע על המתחרה הבא?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 07:16 PM
ירין
אתה מחזיר את רייצו לפוכדור, ויורד לנוח.
יש לך עשר דקות לפני הקרב הבא.
"מתי אני אמור לקבל מידע על המתחרה הבא?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 07:16 PM
ירין
אתה מחזיר את רייצו לפוכדור, ויורד לנוח.
יש לך עשר דקות לפני הקרב הבא.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
חמש דקות לפני תחילת הקרב
לורן
רשמת שאתה הולך ליבשה.
אני אגיב לך בעוד תגובה.
עומר
המקום נעול, יש עוד חצי שעה
אני מחכה שייתנו לי מידע על המתחרה וחושב ' במי כדאי לי להשתמש'Originally posted by norg@Jun 22 2009, 07:39 PM
ירין
חמש דקות לפני תחילת הקרב
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
אתה יושב שם, והפוקדור של רייצו מתחיל לרעוד.
הוא נופל לך מהכיס ומתחיל להתגלגל
עומר
הם שוכבים לידך בזמן שאתה יושב על ספסל, ובידוף גם נרדם.
כולהם נראים כסובלים מהשיעמום
לורן
אתה מגיע לחוף, והרפסודה נסחפת למפל.
יש מדרון לא יותר מדי תלול שמגיע לתחתית המפל
אני מתחיל ללכת במדרון בזהירות רבהלורן
אתה מגיע לחוף, והרפסודה נסחפת למפל.
יש מדרון לא יותר מדי תלול שמגיע לתחתית המפל
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
עומר
הם מרימים תראש ונראים מרוצים, חוץ מבידוף שישן.
לורן
אתה מתחיל לרדת במידרון בזהירות, ומגיע לקרקע.
אתה מוצא פוקדור אחד על הגדה ליד הנהר.
אני זורק את הפוקדור כדי לבדוק מה יש בפניםלורן
אתה מתחיל לרדת במידרון בזהירות, ומגיע לקרקע.
אתה מוצא פוקדור אחד על הגדה ליד הנהר.
אני רץ מהר לתפוס את הפוכדורOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 08:12 PM
ירין
אתה יושב שם, והפוקדור של רייצו מתחיל לרעוד.
הוא נופל לך מהכיס ומתחיל להתגלגל
--------
![]()
-------
![]()
ירין
אתה רץ ותופס את הכדור, אבל אתה צריך לעלות.
מידע על היריב לא תקבל.
אתה צריך מיד לבחור שני פוקימונים.
עומר
הוא ישן ולא מגיב
לורן
אתה זורק את הפוקדור, ויוצאת ממנו קרן אדומה.
היא פוגעת בסטרויאה, והיא נכנסת לפוקדור
"אני בוחר בהרקרוס ובקריי!" אני אומר ועולה לזירהOriginally posted by norg@Jun 22 2009, 08:35 PM
ירין
אתה רץ ותופס את הכדור, אבל אתה צריך לעלות.
מידע על היריב לא תקבל.
אתה צריך מיד לבחור שני פוקימונים.
--------
![]()
-------
![]()
אני מכניס את הפוקדור לכיס, ועומד מול המפל, ומכניס בעדינות יד-לראות אם יש משהו מאחורי המפללורן
אתה זורק את הפוקדור, ויוצאת ממנו קרן אדומה.
היא פוגעת בסטרויאה, והיא נכנסת לפוקדור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)