"אז הם צריכים להתחבא במבנה קיים? אולי במבנה התחרות?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 01:38 PM
עומר
"לא יודע, זה לא סביר.
שמעתי שצוות נוקטום בכלל החליט להתחרות בצוות רוקט בקנטו, וכאן יש רק כוחות קטנים"
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 01:38 PM
ארתור
אתה עושה לי חיים קשים בטכניקות שלך
ריולו בסדר גמור.
ארתור
ריולו יוצא, ופיבאס מחליט להשלים את הפקודות, ומתחי להשתמש בחבטת זנב על ריולו.
גרטינה כבר עוד שניה מתפוצץ מרוב צחוק, ופתאום מופיעים מסביבך הרבה אנשים שצוחקים וצוחקים וצוחקים, ונוקט מופיע מולך ואומר "זה מה שקורה ללוזרים כמוך"
עומר
"אולי, בוא נבדוק"
אתם רצים למבנה התחרות, והוא עדיין נעול
"זה בטח עוד אשליה של מיסמגיוס זה לא אמיתי" אניאומר לעצמי ואז אומר לפיבאס "עכשיו קרן קרח על גירטינה ואתה ריולו תשתמש בכדורי הילה ככה; שקרן הקרח לא פתפגע בך ותכוון את זה לתוך הפה של גירטינה שפתוח עכשיו(כי הוא צוחק)"Originally posted by norg@Jun 23 2009, 01:53 PM
ארתור
ריולו יוצא, ופיבאס מחליט להשלים את הפקודות, ומתחי להשתמש בחבטת זנב על ריולו.
גרטינה כבר עוד שניה מתפוצץ מרוב צחוק, ופתאום מופיעים מסביבך הרבה אנשים שצוחקים וצוחקים וצוחקים, ונוקט מופיע מולך ואומר "זה מה שקורה ללוזרים כמוך"
ארתור
גרטינה לא צוחק, ופיאבס מקפיא את כדור ההילה של ריולו שמתנפץ כשהוא מגיע לגרטינה.
טורטואיג נעמד, הוא עדיין מוסגל להילחם
עומר
"אין לי מושג"
"פיבאס עכשיו אתה נתת לי רעיון ממש טוב ריולו תשתמש בכדורי הילה ופיבאס אתה תקפיא אותם ואז טרטוויג תשתמש עליהם בבלימה כדי להעיף אותם אל גירטינה ומכיוון שכדור ההילה קפוא זה יהיה לו הרבה יותר כואב"Originally posted by norg@Jun 23 2009, 02:20 PM
ארתור
גרטינה לא צוחק, ופיאבס מקפיא את כדור ההילה של ריולו שמתנפץ כשהוא מגיע לגרטינה.
טורטואיג נעמד, הוא עדיין מוסגל להילחם
אני הולך אחרי ריי ומחזיר אותו ואומר " אני כל כך מתבייש..."Originally posted by norg@Jun 23 2009, 07:20 AM
ירין
אתה יורד אל מאחורי הקלעים, ונשמע שהקהל צוחק עליך מאחור.
רייצו ממשיך ללכת ויוצא מהמחסן
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
כבר אמצע הלילה, ואתה לבד בחוץ.
כל הפוקימונים שלך בתוך הפוקדורים שלהם.
עומר
המנעול קופא, ומקס שובר אותו בבעיטה.
אתם יכולים להיכנס פנימה.
ארתור
טרטואיג חובט באחד, אבל הכדור נשבר וטרטואיג מתחיל לרוץ מצד לצד וצועק "טווי טווי, טווי טויי"
נראה שקר לו, קר לו מאוד.
"אני עוד יוכיח להם!" אני אומר והולך למצוא מקום שאני יכול לישוןOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 02:54 PM
ירין
כבר אמצע הלילה, ואתה לבד בחוץ.
כל הפוקימונים שלך בתוך הפוקדורים שלהם.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
מה זה אומר?
תגובות רצניות ולא שתי שניות ביי בבקשה, מה אני אגיד ל אל תגובה כזאת?
תגדיר מקום לישון בו.
עומר
המקום ריק לחלוטין
טובOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 03:10 PM
ירין
מה זה אומר?
תגובות רצניות ולא שתי שניות ביי בבקשה, מה אני אגיד ל אל תגובה כזאת?
תגדיר מקום לישון בו.
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)