אם הפוקדורים בתוך הנהר או רק על הגדה, מקום שאני יכול להגיע אליולורן
לא הבנתי מה אתה שואל
אם הפוקדורים בתוך הנהר או רק על הגדה, מקום שאני יכול להגיע אליולורן
לא הבנתי מה אתה שואל
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
לורן
אין לך מושג איפה הם.
עומר
"גם לחפש בכל העיר לא יביא שום תועלת. צריך תכנון"
התכוונתי לאן פיקאצ'ו הצביעלורן
אין לך מושג איפה הם.
"מה קורה פה?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 04:35 PM
ירין
אתה רק שומע קול "עוף מפה לוזר אם החיים שלך חשובים לך"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לורן
פיקאצו הצביע לתוך הנהר
ירין
"אני מבין שהחיים שלך לא חשובים לך. לך עכשיו, או שצאריזארד שלי יגרום לך ללכת"
"בוא נלחם, אם אני מנצח אני נשאר ואם אתה מנצח אני עוזב, טוב?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 05:30 PM
ירין
"אני מבין שהחיים שלך לא חשובים לך. לך עכשיו, או שצאריזארד שלי יגרום לך ללכת"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מתחיל ללכת לתוך המים, מקווה שלא עמוק שם מדי, והולך עד שהמים מגיעים לי לצווארלורן
פיקאצו הצביע לתוך הנהר
לורן
אתה מכניס רגל למים, ולא מרגיש את הקרקעית.
אם תיכנס עוד קצת הזרם יסחוף אותך.
ירין
"אידיוט, צאריזרד להביהור"
להביהור מגיח מתוך החושך של הכניסה ומתקרב אליך במהירות
אני אומר "מג'יקארפ אתה יכול לצלול ולהביא את הפוקדורים?לורן
אתה מכניס רגל למים, ולא מרגיש את הקרקעית.
אם תיכנס עוד קצת הזרם יסחוף אותך.
אני יודע שכבר שאלתי אותו אבל
לורן
הוא שוב מניד בראשו לשלילה, ופיקאצו מצביע רחוק רחוק על המשך הנהר.
עומר
"לא. לא ננצח אותם לבד, הם חזקים מדי.
צריך לחשוב איפה הם יכולים להיות"
"פיקאצ'ו, אולי אתה יכול לצלול?"לורן
הוא שוב מניד בראשו לשלילה, ופיקאצו מצביע רחוק רחוק על המשך הנהר.
אני מתחמק מהר מהמתקפה ואומר: " ריי צא! מכת ברק הכי חזק שלך ואז רעם!" אני אומר בתקווה שריי יקשיב לי סוף סוףOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 06:05 PM
ירין
"אידיוט, צאריזרד להביהור"
להביהור מגיח מתוך החושך של הכניסה ומתקרב אליך במהירות
--------
![]()
-------
![]()
ירין
אתה מנסה להתחמק אבל לא מצליח, ונפגע מהלהביהור.
אתה מתעורר בבית חולים, כולך תחבושות, ובטן שלך ממש כואבת.
לורן
פיקאצו מניד בראשו לשלילה
"מג'יקארפ למה אתה לא רוצה?"לורן
פיקאצו מניד בראשו לשלילה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)