"מה זה? מה קרה לי?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 06:18 PM
ירין
אתה מנסה להתחמק אבל לא מצליח, ונפגע מהלהביהור.
אתה מתעורר בבית חולים, כולך תחבושות, ובטן שלך ממש כואבת.
"מה זה? מה קרה לי?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 06:18 PM
ירין
אתה מנסה להתחמק אבל לא מצליח, ונפגע מהלהביהור.
אתה מתעורר בבית חולים, כולך תחבושות, ובטן שלך ממש כואבת.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לורן
הם שנייהם מצביעים על ההמשך הרחוק רחוק של הנהר.
ירין
החדר ריק
אני מנסה לראות אם יש שם משהו מעניין. אם לא "מג'יקארם אני רוצה לשחות עליך!"לורן
הם שנייהם מצביעים על ההמשך הרחוק רחוק של הנהר.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"היי מישהו נמצא כאן?" אני צועקOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 06:21 PM
ירין
החדר ריק
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לורן
מוקפא ליום על חוסר תשומת לב למידע הנמסר בתגובות.
נמאס.
עומר
"אין באורדור מבנים נטושים"
ירין
אתה לא מצליח לצעוק, כואב לך יותר מדי
את מי אני לא תופס לא הבנתי את התגובהOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 04:25 PM
ארתור
אתה לא תופס אותו, הוא ממש מהיר.
אני מנסה להגיע אל הפוכדורים שלי (אם הם אצלי) ואומר לקריי :" לך תחפש אם יש כאן מישהו ותביא אותו לפה"Originally posted by norg@Jun 23 2009, 06:49 PM
ירין
אתה לא מצליח לצעוק, כואב לך יותר מדי
--------
![]()
-------
![]()
?לורן
מוקפא ליום על חוסר תשומת לב למידע הנמסר בתגובות.
נמאס.
ארתור
את טרטואיג
עומר
"זה לא יעזור, יש פה פי שלוש יותר בתים מבמונטריט, וכולם פתוחים"
ירין
הם על שידה ליד, ואתה לא מצליח להגיע.
לורן
עוד יופ הקפאה על תגובת ספאם
אני מנסה ללראות אם יש בחדר משהו שיוכל לעזור לי לקוםOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 06:59 PM
ירין
הם על שידה ליד, ואתה לא מצליח להגיע.
--------
![]()
-------
![]()
לא ספאם, רק רציתי לדעת מה הבעיה בתגובה שכתבתי קודםלורן
עוד יופ הקפאה על תגובת ספאם
"טוב עזבו את טרטוויג כשהוא ירצה הוא יתקרר בינתיים אנחנו נוכל להעיף את הכדוים עם מכת העצם של ריולו אז ריולו כדור הילה פיבאס קרן קרח וריולו מכת עצם על הכדור הילה הקפוא לכיוון הפנים של גירטינה"Originally posted by norg@Jun 23 2009, 06:59 PM
ארתור
את טרטואיג
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)