עומר
"בוא נחכה בבית הקפה ממול כדי לא למוך תשומת לב"
ירין
אתה לא יודע, אבל אתה מאמין שלא
עומר
"בוא נחכה בבית הקפה ממול כדי לא למוך תשומת לב"
ירין
אני מנסה לנוח עד שמישהו יבואOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 11:20 PM
ירין
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"תמשיכו לתקוף אותם עד שהם ייעלמו" אומר להם ואקווה שהנוקטים האלה באמת ייעלמו כי אני שונא את האיש הזה כשהוא אחד אז כשיש מילינוים אני נבכלל שונא אותוOriginally posted by norg@Jun 23 2009, 11:11 PM
ארתור
אתה נכנסת לשוג של מצב זעם בגלל כל מה הצחוק ואיבדת את האשתונות.
ואחלה משחק
מקס מזמין תה ומתחיל לשתות בזמן שהוא משגיח על המרכז.
ירין
רופא נכנס ואומר "סוף סוף התעוררת.מה םצע אותך ככה?"
אתה מנסה להיזכר איך הגעת למצב הזה, אבל אתה לא מצליח.
ארתור
הם ממשיכים להתפצל, אואתה ממש משתגע.
כולם
הפרס על גילוי 3 מאמנים ירד.
נוסף פרס לפתיחת עמ' 150.
הפרסים מתעדכנים עכשיו
"לא יודע, אני לא זוכר, איפה אני?"Originally posted by norg@Jun 24 2009, 09:23 AM
ירין
רופא נכנס ואומר "סוף סוף התעוררת.מה םצע אותך ככה?"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ני לא מאמין עלייך שהורדת את ה3 מאמנים אני עוד שניה גיליתי את זהOriginally posted by norg@Jun 24 2009, 09:23 AM
ארתור
הם ממשיכים להתפצל, אואתה ממש משתגע.
__________________________________________________ ___
"תמשיכו לתקוף ותם יותר חזק הם חייבים להעלם מתישהוא" אומר לפוקימונים שלי בעצבנות
עומר
מקס שואל "אתה לא רוצה לקנות שום דבר?" ואתה נזכר שלא אכלת מהבוקר.
ירין
בבית החולים.
איזה איש מגודל נחמד אמר שהוא מצא אותך ביער במצב כזה.
ארתור
אתה פוקד על הפוקימונים להמשיך לתקוף, והנוקטים ממשיכים להתרבות.
אתה משתגע ונותן לאחד מהם אגרוף, זה לא עוזר.
אתה ממש מתגע וצועק "תעלמו כבר" ופתאום כולם נעלמים. שקט.
"רגע, אני נזכר! איזה שקרן הוא והצ'ריזרד שלו תקפו אותי בלהביור!" אני אומר בכעסOriginally posted by norg@Jun 24 2009, 05:09 PM
ירין
בבית החולים.
איזה איש מגודל נחמד אמר שהוא מצא אותך ביער במצב כזה.
--------
![]()
-------
![]()
ירין
אתה לא נזכר
עומר
מלצר מגיש לך טוסט ואומר "5$ בבקשה"
"יכול להיות שקרה לי משהו ביער, אני לא זוכר כלום" אני אומרOriginally posted by norg@Jun 24 2009, 05:14 PM
ירין
אתה לא נזכר
--------
![]()
-------
![]()
"יופי עכשיו תמשיכו לתקוף את גירטינה עם הכדורים" אומר להם בחיוך שכל הנוקטיםפ נעלמוOriginally posted by norg@Jun 24 2009, 05:09 PM
ארתור
אתה פוקד על הפוקימונים להמשיך לתקוף, והנוקטים ממשיכים להתרבות.
אתה משתגע ונותן לאחד מהם אגרוף, זה לא עוזר.
אתה ממש מתגע וצועק "תעלמו כבר" ופתאום כולם נעלמים. שקט.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)