"טוב בואו נחזור לחדר המתנה עד שהאחות ג'וי תחזור" אני אומר והולך לשבת בחדר המתנה עד שג'וי תחזורOriginally posted by norg@Jun 27 2009, 09:01 PM
עומר
זאנגוס לא מגיב, נראה שהוא לא שומע.
"כל הכבוד רייצו! מה רמכת חשמל בכל הכח!!ואז זנב ברזל!" אני אומרOriginally posted by norg@Jun 27 2009, 09:01 PM
ירין
אתה מנסה לזוז הצידה אבל לא מספיק, ומרגיש שאתה חוזר על משהו מוכר.
לפתע רייצו מופיע מולך ובזנב ברזל מיף את הלהביהור לכל עבר.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני אלך לאלקיד ואומר:"אין לך מה להיפגע, אמנם הוא זריז יותר ממך אבל אנחנו נמשיך להיתאמן. עכשיו כדור ברק"Originally posted by norg@Jun 27 2009, 10:01 PM
שי
אלקיד משתמש במהירות, אבל גרובייל משתמש במהירות ומגיע מאחורי אלקיד שניסה להגיע מאחורי גרובייל ואז מכה בו בחיתוך עלה ומעיף את אלקיד.
אלקיד נפגע קשה, אבל נראה שהכבוד שלו נפגע יותר ממנו עצמו.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"וורטלטל אתה מוכן בבקשה להחזיר לי את הפוקדור?" אשאל אותו בחיוךOriginally posted by norg@Jun 27 2009, 09:01 PM
ארתור
אתה מוצא את הפוקדור בפה של ווטרטל.
ארתור
ווטרטל מביט עליך במבט עצבני ולא מגיב
שי
אלקיד לא מתרשם ממילותיך ויורה כדור ברק לעבר גרובייל, ששוב חומק.
גרובייל קופץ על אלקיד בהתקפה מהירה, שמצליח לתזמן במדיוק אדרוף ברק שפוגע בגרובייל ומעיף אותו לאחור.
ירין
רייצו יורה מכת ברק ופוגע בצארמיליון שהתעלף.
נראה לך שמהו לא בסדר, גם עם רייצו חזק, הוא לא היה אמור ליפול כל-כך מהר.
עומר
אתם חוזרים לחדר ההמתנה, וזאנגוס ממשיך באותן רעידות, התקפלויות וניסיונות לתפוס את האוויר, תוך כדי בכי רב.
אתה ממש דואג לזאנגוס, אף פעם לא ראית פוקימון במצב כזה, בכל הזמן שלך בחווה
"כנראה הוא הוא היה מותש, פוכדור צא!" אני צועקOriginally posted by norg@Jun 28 2009, 08:56 AM
ירין
רייצו יורה מכת ברק ופוגע בצארמיליון שהתעלף.
נראה לך שמהו לא בסדר, גם עם רייצו חזק, הוא לא היה אמור ליפול כל-כך מהר.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"זאנגוס" אני אומר בבכי "אני לא מבין מה קורה לך" T_TOriginally posted by norg@Jun 28 2009, 08:56 AM
עומר
אתם חוזרים לחדר ההמתנה, וזאנגוס ממשיך באותן רעידות, התקפלויות וניסיונות לתפוס את האוויר, תוך כדי בכי רב.
אתה ממש דואג לזאנגוס, אף פעם לא ראית פוקימון במצב כזה, בכל הזמן שלך בחווה
*בוכה על זאנגוס ועל ג'יאדוד*
"כל הכבוד אלקיד" אומר "עכשיו כדור ברק"Originally posted by norg@Jun 28 2009, 09:56 AM
שי
אלקיד לא מתרשם ממילותיך ויורה כדור ברק לעבר גרובייל, ששוב חומק.
גרובייל קופץ על אלקיד בהתקפה מהירה, שמצליח לתזמן במדיוק אדרוף ברק שפוגע בגרובייל ומעיף אותו לאחור.
קרדיט לניר
---------------------
"אתה רוצה קרב על הפוקדור הזה?אין בעיה צא גרוטל" אני אומר ומוציא את גרוטל ואז אני אומר לו "גרוטל תתפוס אותו עם גפן מצליפה ומיד אחרי זה תשתמש בסופת עלים"Originally posted by norg@Jun 28 2009, 08:56 AM
ארתור
ווטרטל מביט עליך במבט עצבני ולא מגיב
קוראים לי אוהד ולא אהודOriginally posted by norg@Jun 27 2009, 03:50 PM
אתה מתעורר בבוקר לקול שירת הטיילוים, וחושב לעצמך כמה מצוין היום זה בשביל המסע שלך.
אתה רץ ליכוון המעבדה, נעמד מול הדלת ומתכונן לדפוק עליה, כשלפתע אתה שומע רעשים מתוך שיח ליד.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אתקרב אל השיח ואקח מקל עבה ליתר ביטחון.
אוהד
גם את השם להבא
שי
אלקיד יורה כדור ברק לכיוון גרובייל, אבל גרובייל חומק במתקפה מהירה ובחיתוך מהיר מעיף את אלקיד לאוויר, ואז נכנס בו בהתקפה מהירה נוספת.
עומר
אתה לא צריך להגיד לי על מי אתה בוכה
אתה זורק פוקדור, והפוקדור תופס את צארמיליון.
*תפסת צארמיליון, אני אעזכן את המתקפות בקרוב, עכשיו אין לי זמן*
"תפבתי צארמליון! אני אקרא לו צאר!" אני אומר בשמחהOriginally posted by norg@Jun 28 2009, 06:09 PM
ירין
אתה זורק פוקדור, והפוקדור תופס את צארמיליון.
*תפסת צארמיליון, אני אעזכן את המתקפות בקרוב, עכשיו אין לי זמן*
--------
![]()
-------
![]()
"תתמק בהתקפה מהירות ואז בהתקפה מהירה נוספת תגיע אליו, ולבסוף אגרוף חשמל" אומרOriginally posted by norg@Jun 28 2009, 07:09 PM
שי
אלקיד יורה כדור ברק לכיוון גרובייל, אבל גרובייל חומק במתקפה מהירה ובחיתוך מהיר מעיף את אלקיד לאוויר, ואז נכנס בו בהתקפה מהירה נוספת.
קרדיט לניר
---------------------
אני רץ אחריו ללראות לאן הוא הולך לקחת לו את הפוקדור וגם ללכוד אותוOriginally posted by norg@Jun 28 2009, 06:09 PM
ארתור
כשאתה מוציא את גרוטל ווטרטל מסתובב ובורח.
אני מצטרף לבכי ומחבק חזק את זאנגוס.Originally posted by norg@Jun 28 2009, 06:09 PM
עומר
אתה לא צריך להגיד לי על מי אתה בוכה
אכפת לך אולי לא להרוג לי את הפוקימונים?
כאילו זה טיפה לא הגיוני שהוא יגסוס בגלל מכת חשמל שהוא סוג אדמה.
ועכשיו זאנגוס עם התקפי אפילפסיה, זה טיפה לא לעיניין.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)