עומר
מארשטומפ מביט מבולבל, הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו
עומר
מארשטומפ מביט מבולבל, הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו
עומר
מארשטומפ עדיין לא מבין מה אתה רוצה ממנו
עומר
מארשטומפ עדיין לא מבין, נראה שהוא לא הכי חכם בעולם
אני מסמן לו עם הידיים בתקווה שהוא יבין.Originally posted by norg@Jun 29 2009, 01:23 PM
עומר
מארשטומפ עדיין לא מבין, נראה שהוא לא הכי חכם בעולם
"אתה!(ומצביע עליו) רוצה לבוא איתי? (ומצביע על עצמי ומסמן עם האצבעות סימנים של הליכה)" אני אומר לו באיטיות ממושכת XD
"טוב כולם להכיר אחד את השני... ויש מישהו שיש לו בעיה לפנות אלי, מישהו רוצה שאני אקרא לו בשם שונה\חיבה?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 29 2009, 09:33 AM
ירין
כשאתה אומר צאר הוא שורף אתך, אבל הוא נראה מרוצה.
קריינידוס והרקרוס יוצאים החוצה גם כן
............................
אני אמור לקבל התחלתי?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
לא, למה שתקבל?
הוא מביט עליך במבט של "מה אתה רוצה ממני" ולא מגיב.
האחות גוי ניגשת עליך ולוחשת לך "הוא נפגע בראש, וזה משפיע על יכולת ההבנה שלו"
חשבתי...Originally posted by norg@Jun 29 2009, 02:36 PM
ירין
לא, למה שתקבל?
"הבנתי סליחה! לכל אחד אני קורא בשם המלא שלו, בלי שמות חיבה! טוב?" אני אומר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
למה חשבת שמגיע לך התחלתי?
מארטומפ מביט עליך באותו מבט מטומטם, ואז מחליק ונופל על הפוקדור.
הוא פוגע בכפתור האדום, נכפס פנימה ונתפס
עומר
האחות גוי אומרת "הלוואי שהייתי יודעת" ומביטה בך במבט מצטער.
זאנגוס שוב נכנס למצב הרעידות וניסיו התפיסה של האוויר, נרה שלא טוב לו שמארשטומפ בתוך הפוקדור.
לא משנה...Originally posted by norg@Jun 29 2009, 02:42 PM
ירין
למה חשבת שמגיע לך התחלתי?
"מה קרה ראייצו?" אני שואל
--------
![]()
-------
![]()
אני מוציא את מארשטומפ "טוב מארשטומפ מעכשיו אני אקרא לך באבל!" אני מחייך אליו "זאנגוס תפסיק הנה הוא פה" אני אומר "ממתי פיתחת כזאת חרדת נטישה?" אני אומר כבר בטיפה רוגז.Originally posted by norg@Jun 29 2009, 02:46 PM
עומר
האחות גוי אומרת "הלוואי שהייתי יודעת" ומביטה בך במבט מצטער.
זאנגוס שוב נכנס למצב הרעידות וניסיו התפיסה של האוויר, נרה שלא טוב לו שמארשטומפ בתוך הפוקדור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)