ירין
זה כן משנה
נראה שהם משחקים ונהנים ביחד.
ירין
זה כן משנה
נראה שהם משחקים ונהנים ביחד.
לא ראיתי שהורדת את עמוד 156 כפרסOriginally posted by norg@Jun 29 2009, 03:09 PM
ירין
זה כן משנה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אתקדם עד שאראה משהו באופקOriginally posted by norg@Jun 29 2009, 10:33 AM
שי
אתה מחזיר את אלקיד לפוקדור וממשיך, ואחרי כמה זמן, מגלה שאם לא תקבל עזרה, לא תחזור למונטריט או לשביל בנוי בקרוב.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
ירין
רייצו שוב מחשמל אותך, ומביט לכיוון המקום שבו תפסת אותו.
עומר
אני מציין אם פוקימון נקבה
קרן אור אדומה יוצאת מאחד החלונות ופוגעת בגוש האדום, שזוהר ונעלם.
שי
אתה הולך ומועד על ענף.
גרובייל יוצא מהפוקדור שלו, מסמן לך לעקוב אחריו ומתחיל לרוץ.
"מה יש שם?" אני מתקדם לכיוון זהOriginally posted by norg@Jun 29 2009, 06:15 PM
ירין
רייצו שוב מחשמל אותך, ומביט לכיוון המקום שבו תפסת אותו.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"לאן אתה הולך?" אומר בתייה ואז ארוץ אחריוOriginally posted by norg@Jun 29 2009, 07:15 PM
שי
אתה הולך ומועד על ענף.
גרובייל יוצא מהפוקדור שלו, מסמן לך לעקוב אחריו ומתחיל לרוץ.
קרדיט לניר
---------------------
ירין
זה במרחק ענק, אתה לא יכול לחזור לשם עכשיו.
עומר
אתה מוציא את בידוף ופיגי, אבל מארשטומפ נבהל מקרן האור האדומה ובורח.
אוהד
מדען מחזיק פוקדור, והוא מביט עליך במבט שואל כשהוא רואה אותך מביט עליו דרך החלון.
שי
אתה רץ אחריו, וגם כשהוא מאט את הקצב אתה בקושי עומד בו.
אחרי עשר דקות אתם מגיעים לעיר מונטריט, ונראה לך שהבנת למה השביל אסור.
מי שהולך בו ילך לאיבוד ביער ככל הנראה
"אז רייצו, מה יש שם?" אני שואלOriginally posted by norg@Jun 29 2009, 06:54 PM
ירין
זה במרחק ענק, אתה לא יכול לחזור לשם עכשיו.
--------
![]()
-------
![]()
"תודה רבה גרובייל" אומר ואחבק אותו ואנסה ללכת מדרך אחרתOriginally posted by norg@Jun 29 2009, 07:54 PM
שי
אתה רץ אחריו, וגם כשהוא מאט את הקצב אתה בקושי עומד בו.
אחרי עשר דקות אתם מגיעים לעיר מונטריט, ונראה לך שהבנת למה השביל אסור.
מי שהולך בו ילך לאיבוד ביער ככל הנראה
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)