שי
הרכבת מגיע למערה הענקית, ומתוך המערה רצים מלא איווים.
זה נראה מקום מושלם לתפוס בו איווי קטן וחמוד
שי
שונא איווים. ותוכל לעשות שאמצא מגבי/מגמר?Originally posted by norg@Jun 30 2009, 12:04 PM
שי
------------------
אני יורד הרכבת וממשיך בדרכי
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
שי
לא פה, הם לא חיים באזור הזה.
ניב-Originally posted by norg@Jun 30 2009, 12:11 PM
שי
לא פה, הם לא חיים באזור הזה.
קרדיט לניר
---------------------
עומר
"השוטרת גני אלה מה, אתה לא מזהה לפי המדים?"
שי
למרבה הפלא אף אחד לא יודע, אבל הנהג הזועף אפילו לא נתן לך לשאול, כך שיש סיכוי שהוא יודע
"אתה לא תאמין" אומר לו "שמעתי שסינת'יה באה לבקר באורדור, כך אותי לשם ואראה לך איפה בדיוק"Originally posted by norg@Jun 30 2009, 12:40 PM
שי
למרבה הפלא אף אחד לא יודע, אבל הנהג הזועף אפילו לא נתן לך לשאול, כך שיש סיכוי שהוא יודע
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"הרקרוס מה קרה?" אני שואל ומנסה להבין מה קרה ליOriginally posted by norg@Jun 30 2009, 09:55 AM
ירין
כשאתה אומר ריי רייצו מסתובב עליך טעון, והוא יורה עליך רעם.
אתה מתעלף, ומתעורר כשהרקרוס מנער אותך עם הקרן שלו.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני שואל "אתם יכולים להסביר לי מה יש שם? איכשהו? מתחת לפני המים או בכל צורה אחרת, מה שלא מפחיד אתכם?" אני מנסה לעקוב אחר תנועות והבעות פנים. אולי זה יעזור לילורן
סליחה על העיכוב של היום, לא שמתי לב שהיית אמור להשתחרר
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"צא גרוטל ותתפוס אותו עם גפן מצליפה ואז תשתמש בעלי תער" אני צועק ומוציא את גרוטלOriginally posted by norg@Jun 30 2009, 07:55 AM
ארתור
גם את השם
עומר
"לא, אני לא צריכה שום דבר"
לורן
מגיקארפ מניד בראשו, ופיקאצו מצביע על המשך הזרם.
ארתור
אתה מוציא את רגוטל, אבל ווטרטל חומק ומתרחק.
גרוטל זז ממש לאט, אין סיכוי שהוא יתפוס את ווטרטל.
אוהד
"טוב, הנה הפוקדור, חמש פוקדורים לפוקימונים נוספים ופוקדע"
כולם
את כל העידכונים אני אעשה מאוחר יותר, עכשיו אני לא יכול
שחכת אותי..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מוציא את ריולו ואומר לו "תשתמש בכדורי הילה על וורטלטל"Originally posted by norg@Jun 30 2009, 06:56 PM
ארתור
אתה מוציא את רגוטל, אבל ווטרטל חומק ומתרחק.
גרוטל זז ממש לאט, אין סיכוי שהוא יתפוס את ווטרטל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)