כתוב בדף הראשי שמהעיר שאני נימצא בא יוצאת רכבת לשם X:Originally posted by norg@Jul 5 2009, 03:50 PM
עומר
אני רק רוצה להזכיר שאין לך מושג איפה המערה, כך שאתה יכול ללכת שם ימים בלי להגיע למערה.
"שאלתי בצניות, טוב אז בוא מתחיל לחפש משהו שיעזור לי לעלות אותו" אני מתחיל לחפש חבל או משהו שיעזורOriginally posted by norg@Jul 5 2009, 03:50 PM
ירין
הרקרוס נראה מופתע שאתה שואל וממש רציני.
אין סיכוי שהא יורד לעזור לרייצו
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר
אתה באורדור והרכבת יוצאת ממונטריט
ירין
אין כלום, אתה בעזור פתוח בלי כלום מסביב
"הרקרוס תעשה את זה בישבילי! בבקשה!" אני שואל ומנסה לשכנע בבפעם האחרונהOriginally posted by norg@Jul 5 2009, 03:53 PM
ירין
אין כלום, אתה בעזור פתוח בלי כלום מסביב
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
=\איטצ'וקי
*לא מסמל מחשבה, תכתוב חושב לעצמי "מה שאתה חושב"
אצא המקום הזה ואתחיל ללכת לכיוון מסויים שאראה.
איטצ'וקי
אתה במרכז העיר ולאיזה כיוון?
אני לא מחליט החלטות בשבילך.
ירין
הרקרוס מביט לכיוון אחר ולא מגיב
איטצ'וקי
אתה לא רואה את המעבדה ואתה מוקף בביניינים, אין לך מושג איפה השדה הקרוב
Originally posted by norg@Jul 5 2009, 03:53 PM
עומר
אתה באורדור והרכבת יוצאת ממונטריט
כתוב אורדור O:מערת האיוו:
אף אחד לא יודע מה המקיום המדויק של המערה, אבל מהעיר אורדוא יוצאת רכבת שמגיע לשם.
המערה מלאה באיווים, ומחולקת לחלקים רבים. בחלקם תמצא אבני פיתוח שונות, בחלקם תמיד לילה ובחלקן תמיד יום, ועוד. כל חלק במערה מוקדש לצורה מפותחת אחת של איווי, ושם נמצאים כל התנעים שהוא צריך כדי להתפתח.
במערה ניתן למצוא איווי ואת כל צורותיו המפותחות, או לפתח את האיווי שלכם. המערה הזאת היא המקור של אבני הפיתוח, ואחת מחמש מערות הפיתוח האגדיות
"אולי תוכלו להסביר או להדגים מה יש שם איכשהו? תסבירו בתנועות או שפשוט תזיזו את הראש בהתאם לשאלה (הנדת ראש כן/לא):זה פוקימון?"לורן
מגיקארפ מניד בראשו, ופיקאצו מצביע על המשך הזרם.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
איטצ'וקי
אין חנויות באיזור
לורן
פיקאצו מניד את ראשו מצדש ימין לצד שמאל.
עומר
אני מתקן.
הקיצר הרכבת נוסעת ממונטריט
איטצ'וקי
הוא אומר "עוף מפה" והולך
עומר
בסדר.
אתה מגיע לדרך לכפר פליגיאן ורואה שבדיוק סוגרים את השער, בעיה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)