><"Originally posted by norg@Jul 5 2009, 08:27 PM
איטצ'קו
מבוי סתום
חוזר אל ארבעת הנטיבים בחזרה והולך לימני(ושלא יהיה מצב שאני חוזר למקום ממנו באתי בהתחלהXD)
עומר
לא, אי אפשר
איטצ'קו
אתה הולך בנתיב הימיני, ומגיע לעוד התפצלות 4 כיוונים
יש מקום?
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
WicekD
רשום אין מקום אז לדעתך יש מקום?
מדווח על ספאם
איטצ'קו
לא
wickeD
עוד ספאם עוד דיווח.
זה הכל
איטצ'קו
אין שלט.
אתה הולך ישר ומגיע לשטחים פתוחים מלאים בפוקימונים, זה יהיה רעיון רע לצאת לשם בלי פוקימון
"טוב, לפחות אתה יכול לעזור לי למצוא פוקימונים שיעזרו לנו?" אני שואלOriginally posted by norg@Jul 5 2009, 04:25 PM
ירין
הרקרוס מביט לכיוון אחר ולא מגיב
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
איטצ'וקי*Originally posted by norg@Jul 5 2009, 10:01 PM
איטצ'קו
אין שלט.
אתה הולך ישר ומגיע לשטחים פתוחים מלאים בפוקימונים, זה יהיה רעיון רע לצאת לשם בלי פוקימון
"אממ, אני אחזור לפה כשיהיה לי פוקימון" חושב לעצמי.
חוזר ופונה שמאלה.
עומר
החושך יורד ולא פותחים את השער, מה אתה עושה?
איטצ'וקי
מבוי סתום.
ירין
הרקרוס לא מקשיב לך ולא מגיב
עומר
אתה בתוך העיר, אם תבעיר מדורה יעצרו אותך
"מערבולת?"לורן
פיקאצו מניד את ראשו מצדש ימין לצד שמאל.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)