"תקשיב, אני לא מבין בכלל למה אתה מתעצבן עליי..." אני אומר "אני לא עשיתי כלום זה הפוקימון הזה. רוצה הוא ישאר פה חודשיים וינקה"Originally posted by norg@Jul 8 2009, 08:01 PM
עומר
"אני מצטער אבל אני לא מוותר לך על כלום"
ירין
אתה במרכז הפוקימונים בדרך לעיר אורדור, העיר של המכון הראשון
עומר
"אתה העבעלים שלו לכן אתה אשם. חוץ מזה אני לא רוצה שאחד היצורים האלה יעבוד במסעדה שלי"
ובפעם השלישית, כשהוא אומר יצור הוא נגעל
אם בטעות אני אטעה ויגיד על אורדור המכון הראשון, אל תעניש אותי כי אתה גם קורא לה המכון הראשון וזה מבלבלOriginally posted by norg@Jul 8 2009, 08:06 PM
ירין
אתה במרכז הפוקימונים בדרך לעיר אורדור, העיר של המכון הראשון
--------------
"טוב ביי!" אני אומר ויוצא החוצה להמשיך לעיר אורדור, אני גם מחפש פוקימוני מים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
אין מקום שפוקימוני מים יחיו בו באזור
פוקמוני עשב\מעופף יש?Originally posted by norg@Jul 8 2009, 08:13 PM
ירין
אין מקום שפוקימוני מים יחיו בו באזור
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר
"עוד 50$ על ביזבוז הזמן שלי והזכרת היצורים הנוראיים בפני, עכשיו תן לי 800$ לפני שאני קורא למשטרה" וכרגיל כשהוא אומר יצורים יש נימת גועל בקול שלו.
ירין
יש אבל אתה בספק אם תצליח לתפוס פוקימון פראי עם היד שלך
אין לי גם בכלל 800$Originally posted by norg@Jul 8 2009, 08:31 PM
עומר
"עוד 50$ על ביזבוז הזמן שלי והזכרת היצורים הנוראיים בפני, עכשיו תן לי 800$ לפני שאני קורא למשטרה" וכרגיל כשהוא אומר יצורים יש נימת גועל בקול שלו.
קניתי שני פוקדורים >>
"אני אצליח!" אני אומר והולך לחפש פוקמוני עשב\מעופף.Originally posted by norg@Jul 8 2009, 08:31 PM
ירין
יש אבל אתה בספק אם תצליח לתפוס פוקימון פראי עם היד שלך
------
ומה עם פיקצ'ו? הוא אצלי?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
-------
![]()
עומר
"למה נראה לך שאני אוותר לך? מה אתה יכול לעשות לי, אתה בעמדת נחיתות פה, וכל זה בגלל היצורים המטונפים האלה" ושוב כשהוא אומר יצור נימת גועל בקולו
ירין
רייצו אצלך.
כל הפוקימונים בורחים ממך, נראה שהגבס שלך מפחיד אותם
"היי תרגעו, זה רק גבס ואסור שהוא יפגע אז נסו לשמור אלי" אני אומרOriginally posted by norg@Jul 8 2009, 08:46 PM
ירין
רייצו אצלך.
כל הפוקימונים בורחים ממך, נראה שהגבס שלך מפחיד אותם
--------
![]()
-------
![]()
ירין
הפוקימונים הפראיים בורחים, לא שלך
החלטתי לפרוש בגלל שהבנתי ש180 עמודים זה הפרש גדול מידי מצטער אם זה היה בהתחלה אז הייתי ממשיך ><
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
טוב מה אני אגיד, אני מניח שהזמן של המשחק הזה נגמר.
השחקנים הישנים ממשיכים להיתקע על בעיות מאותו סוג שאני שם כל הדרך גם אחרי 180 עמ', והחדשים פורשים מהר בגלל הפרש העמ'.
כמה מילות סיכום לפני סוף המשחק לכל אחד מהשחקנים הוותיקים יותר:
שי- משחק יפה ומתוכנן היתב, אבל אתה די נפגעת מהעובדה שלא שמעו על סינו במחוז הזה.
עומר- שחקן טוב שהסתדר עם הרבה קשיים, ואם היינו ממשיכים עוד שתי תגובות היה יכול לצאת ברווח גדול
ארתור- אחד השחקנים התקיפים שעומד בדרכו וזה חשוב. קבל ח"ח.
ירין- אתה שחקן רציני ומשקיע שתמיד מחפש דרך לעקוף את הקשיים.
לורן- הולך עם הראש בקיר ולא מבין רמזים, היה לך קשה כאן.
לסיום, למדתי הרבה על הרמה של הפורום במשחקי תפקידים, ועכשיו אני אבנה משחק קל יותר עם פחות סיבוכים שיצליח יותר ויתן יזדמנות לחדשים.
עד שאמיר יגיע יש לכם זמן לנסות לשכנע אותי לא לעצור את המשחק כאן, ולא נראה לי שתצליחו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)