"פידג'י תנסה ליצור סופה חזקה שתעיף אותם!"Originally posted by norg@Jul 10 2009, 01:55 PM
עומר
פיגי יוצר אבקת שינה אבל המרקרווים מפזרים אותה בעזרת רוח.
"אני נכנס!" אני אומר ומתחיל לחפש אותוOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 01:55 PM
ירין
"אין לי מושג"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"תודה רבה" אני אומר לבעל החווהOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 01:55 PM
ארתור
ריולו משחרר את קומבסקין, אבל הוא חסר הכרה.
ריולו שובר כמה עצים ומוציא כמה צאנסי שמטפלות בך ובקומבסקין.
קומבאסקין יחלים בקרוב ובעל החווה הביא תחבושות, כך שגם אתה תהייה בסדר.
ארתור
"אין בעד מה, ועכשיו, זמן להיפתר מהווטרטל הנורא הזה"
ירין
הקול אומר "שלא תגיד שלא הזהירו אותך, אתה יכול להילחד שם ולמות"
עומר
פיגי יוצר סופה, אבל הם יוצרים סופה חזקה יותר
"אני רוצה ללכוד אותו יש לך פוקדור בשביילי?" אשאל אותו ואקווה שיהיה לוOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 06:13 PM
ארתור
"אין בעד מה, ועכשיו, זמן להיפתר מהווטרטל הנורא הזה"
עומר
פיגי יוצר עוד כוח סודי, אבל בגלל הסופה הוא עף עליך.
אתה כולך מלא באבקת שינה, ובזכות רפלקס מהיר את מגן על האף והפה.
אם תזיז את היד תירדם ככול הנראה.
ארתור
"פה יש רק דבר אחד לעשות עם פוקימון מזיז, לשפד אותו על כידון. לא תמצא שום פוכדור ריק בחווה בזאת"
אם אני אעזוב וארדם, הם יחשבו שאני גופה ויעזבו אותי? XDOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 06:37 PM
עומר
פיגי יוצר עוד כוח סודי, אבל בגלל הסופה הוא עף עליך.
אתה כולך מלא באבקת שינה, ובזכות רפלקס מהיר את מגן על האף והפה.
אם תזיז את היד תירדם ככול הנראה.
"טוב אני אחכה.." אני אומר בייאושOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 06:13 PM
ירין
הקול אומר "שלא תגיד שלא הזהירו אותך, אתה יכול להילחד שם ולמות"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר
אולי
"טוב אני נכנס וזהו!" אני אומר בכעסOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 06:45 PM
ירין
"אף אחד לא מכריח אותך"
--------
![]()
-------
![]()
אני גידם? OםOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 06:45 PM
עומר
אולי
אני ממשיך לרוץ >>
"רגע" אצעק לו ואגיד לו "אל תשפד אותו עוד תן לו לבחור" אומר ואז אתקרב לוורטלטל ואשאל אותו "וורטלטל מה אתה מעדיף?להצטרף אליי למסע או שישפדו אותך על סכין?" אומר ואדגיש את המילה סכין כדי להפחיד אותו יותר ושיצטרף אלייOriginally posted by norg@Jul 10 2009, 06:37 PM
ארתור
"פה יש רק דבר אחד לעשות עם פוקימון מזיז, לשפד אותו על כידון. לא תמצא שום פוכדור ריק בחווה בזאת"
עומר
אתה צריך את שתי הידיים לאתימה שתוכל להחזיק בה לאורך זמן
הבחור אומר "ווטרטל חסר הכרה טיפש אחד, וככה אתה גומל לי על זה שהצלתי את החיים שלך?"
ירין
אתה שומע את הקול אומר "חכה, נראה לי שהמנהיג מתקרב"
אטימה* ^^Originally posted by norg@Jul 10 2009, 07:20 PM
עומר
אתה צריך את שתי הידיים לאתימה שתוכל להחזיק בה לאורך זמן
אני מנסה לבעוט בהם בכוח בתקווה שהם יעזבו אותו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)