אני מנסה לבעוט ברצפה ולקפוץ אליה (כדי להוציא את מה שיש בה...)Originally posted by norg@Jul 11 2009, 04:46 PM
ירין
הספסל צמוד לקיר, ואי אפשר לראות מה יש בתוכו בגלל העץ שמחבר אותו לריצפה.
אני מנסה לבעוט ברצפה ולקפוץ אליה (כדי להוציא את מה שיש בה...)Originally posted by norg@Jul 11 2009, 04:46 PM
ירין
הספסל צמוד לקיר, ואי אפשר לראות מה יש בתוכו בגלל העץ שמחבר אותו לריצפה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אוהד
זה ככה רק במשחקים, לא כאן.
זה לא משחק, ואם אני לא אומר שהועברת לאן שהוא אתה לא הועברת לאן שהוא.
פעם הבאה תוקפא לתגובה על כזה דבר.
עומר
אתה מנסה להגן על פיגי ומהר מאוד מתחיל לרדת לך דם.
פיגי עף למעלה ויוצר סופה שמעיפה את המרקרווים לאחור, ואז מתחיל לזהור.
הוא גודל, מהבהב ואז מפסיק לזהור, אבל הוא כבר לא פיגי, אלה פג'יוטו.
ירין
לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות, תסביר מחדש בפשטות
אוהד
אתה כבר באמצע הדרך למונטריט, לחזור לבית שלך יבזבז יום וחצי לפחות, ואתה לא מתרפא בבית צשלך בשניות כמו במשחקים.
אתה תצתרך להישאר שם יומיים בשביל שהפוקימונים שלך יחלימו בצורה מלאה.
אני מנסה לתת מכות למקום שממנו בא הקולOriginally posted by norg@Jul 11 2009, 05:47 PM
ירין
לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות, תסביר מחדש בפשטות
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אוהד
מהר מאוד החושך יורד, ופוקימוני הלילה יוצאים.
השמיים מתמלאים במרקרווים והוטהוטים.
ירין
הקולות לא בוקעים ממקום מסוים, אלה נעים ממקום למקום
אני מנסה לפגוע במקמות בהם יש קולות( במקומות שונם..()Originally posted by norg@Jul 11 2009, 06:10 PM
ירין
הקולות לא בוקעים ממקום מסוים, אלה נעים ממקום למקום
--------
![]()
-------
![]()
אוהד
שניהם יוצאים ובקושי עומדים, שום פוקימון לא תוקף אותך.
ירין
אתה מתחיל להרביץ לכל הספסל, עד שמישהו בכתום בא ומוציא אותך מהמכון
"היי חכה אבל משהו מתוך הספסל תקף אותי!" אני אומרOriginally posted by norg@Jul 11 2009, 06:15 PM
ירין
אתה מתחיל להרביץ לכל הספסל, עד שמישהו בכתום בא ומוציא אותך מהמכון
--------
![]()
-------
![]()
האמת שלא נפגעתי מזה, פשוט עברו מלא עמודים והתעצלתי לחפשXDOriginally posted by norg@Jul 9 2009, 12:39 AM
טוב מה אני אגיד, אני מניח שהזמן של המשחק הזה נגמר.
השחקנים הישנים ממשיכים להיתקע על בעיות מאותו סוג שאני שם כל הדרך גם אחרי 180 עמ', והחדשים פורשים מהר בגלל הפרש העמ'.
כמה מילות סיכום לפני סוף המשחק לכל אחד מהשחקנים הוותיקים יותר:
שי- משחק יפה ומתוכנן היתב, אבל אתה די נפגעת מהעובדה שלא שמעו על סינו במחוז הזה.
בקשר לסיום-חבל, פשוט חבל. המשחק הכי מתקדם בפורום עם רעיון מאוד חכם בוזבז ככה, אולי עשית את המשחק פשוט ארוך מדי אז זה מקשה. נראה לך הגיוני 180 עמודים מכון אחד? אבל איך שבא לך וזו דעתך האישית. אני הייתי עוצר את המשחק שלי רק לפני עמוד 100, אני מגיע ל150 ועכשיו אני לא מפסיק.
בקיצור-משחק טוב, חבל שבוזבז
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)