"לא אורד סילק אותי, איזה איש אחד..." אני אומרOriginally posted by norg@Jul 11 2009, 11:21 PM
ירין
"הפוקימונים שלך רק צריכים לנוח, ובנוגע למכון למה סילקו אותך? אורד לא מרבה לסלק אנשים, כך שבטח יש לו סיבה"
"לא אורד סילק אותי, איזה איש אחד..." אני אומרOriginally posted by norg@Jul 11 2009, 11:21 PM
ירין
"הפוקימונים שלך רק צריכים לנוח, ובנוגע למכון למה סילקו אותך? אורד לא מרבה לסלק אנשים, כך שבטח יש לו סיבה"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עכשיו אני יכול להוריד את הידיים? XDOriginally posted by norg@Jul 11 2009, 05:47 PM
עומר
אתה מנסה להגן על פיגי ומהר מאוד מתחיל לרדת לך דם.
פיגי עף למעלה ויוצר סופה שמעיפה את המרקרווים לאחור, ואז מתחיל לזהור.
הוא גודל, מהבהב ואז מפסיק לזהור, אבל הוא כבר לא פיגי, אלה פג'יוטו.
אם כן: "עבודה מעולה פג'יוטו!" ואז ממשיך משם יחד איתו
אם לא: אני מנסה להמשיך להדוף אותם ממנו
עומר
תבין אתה לא תוכל להרים את הידיים עד שאני אגיד שאתה יכול, פעם הבאה שאתה שואל עם אני פשוט מקפיא אותך, כי כשמשהו משתנה אני מודיע
"מעניין, אולי תוכל לתאר את האיש הזה יותר?"
ארתור
החוואי אומר "תחזיר את ריולו לפוקדור שלו ולך מכאן, עכשיו!"
שי
הנה התגובה שאליה אתה צריך להגיב
אני ממשיך בדרכי >>Originally posted by norg@Jul 12 2009, 12:01 AM
עומר
תבין אתה לא תוכל להרים את הידיים עד שאני אגיד שאתה יכול, פעם הבאה שאתה שואל עם אני פשוט מקפיא אותך, כי כשמשהו משתנה אני מודיע
"לא רוצה להחזיר אותו למה מה תעשה לי?" אומר לו בפוזה של ערסOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 12:01 AM
ארתור
החוואי אומר "תחזיר את ריולו לפוקדור שלו ולך מכאן, עכשיו!"
ארתור
"בוא נראה, אני אשפד את ווטרטל ואוכל אותו לארוחת ערב ואז אקח את ריולו שלך בתור קינוח.
זאת יכולה להיות ארוחת מלכים"
אתה שומע לפתע צעקה "ריו רי" ורואה שאקנסים תופסים בחוזקה את ריולו, לא ברור לך מאיפה הם הגיעו.
עומר
אתה ממשיך בדרכך, ואחרי כמה דקות רואה אגם.
רחצה בו תיפתר מאבקת השינה, ותוכל להוריד את הידיים סוף סוף
אני לוחש לריולו "בזמן שהאקנסים האלה מעסיקים את החוואי תשתמש עליו במתקפה מהירה" ואני מסתכל אחורה לראות מאיפה האקנסים הגיעוOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 12:19 AM
ארתור
"בוא נראה, אני אשפד את ווטרטל ואוכל אותו לארוחת ערב ואז אקח את ריולו שלך בתור קינוח.
זאת יכולה להיות ארוחת מלכים"
אתה שומע לפתע צעקה "ריו רי" ורואה שאקנסים תופסים בחוזקה את ריולו, לא ברור לך מאיפה הם הגיעו.
עומר
לא היה לך איך להחזיר אותו, אז כן.
האקנסים לא מעסיקים את החוואי, הם לוכדים את ריולו.
בזמן האחרון אתה מגיב תגובות לא קשורות בלי הפסקה
"איש גדול שקרא לי מטורלל והעיף אותי מהמכון!" אני אומרOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 12:01 AM
ירין
"מעניין, אולי תוכל לתאר את האיש הזה יותר?"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
"אין אנשים גדולים במכון של אורד"
ארתור
תגיב מחדש
עומר
אתה נכנס לאגם ומתנקה מהאבקה.
אתה מוריד ממך את הידיים ויוצא החוצה רטוב לגמרי, כשפיג'יוטו מיבש אותך עם רוח חזקה שכמעט מעיפה אותך חזרה לאגם
האיש היה גדול נכון?Originally posted by norg@Jul 12 2009, 02:17 PM
ירין
"אין אנשים גדולים במכון של אורד"
-----
"אז הוא אולי לא קשור למכון... וכם היה לו טורטרה" אני אומר
--------
![]()
-------
![]()
"תודה רבה פיג'יוטו!" אני אומר בחיוך "עכשיו תוכל לעוף לראות אם יש באזור מרכז פוקימונים?"Originally posted by norg@Jul 12 2009, 02:17 PM
עומר
אתה נכנס לאגם ומתנקה מהאבקה.
אתה מוריד ממך את הידיים ויוצא החוצה רטוב לגמרי, כשפיג'יוטו מיבש אותך עם רוח חזקה שכמעט מעיפה אותך חזרה לאגם
ירין
אם אתה לא זוכר בעיה שלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)