"אה נזכתי- יש לו חליפה שחורה וגם וינזור- הוא קשור למכון?" אני שואלOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 02:52 PM
ירין
אם אתה לא זוכר בעיה שלך
"אה נזכתי- יש לו חליפה שחורה וגם וינזור- הוא קשור למכון?" אני שואלOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 02:52 PM
ירין
אם אתה לא זוכר בעיה שלך
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"גרוטל תבוא לפה כבר מהר וריולו תשתמש במתקפה מהירה כדי לברוח מהם" אני אומר ואז אני מוציא את פיבאס קומבסקין ובידריל ואני אומר להם "בידריל תשתמש בעוקץ רעל על החוואי ואז אתה פיבאס כשבידריל יגמור עם העוקץ רעל תקפיא את הקלשון שלו עם קרן קרח ואז כשפיבאס יגמור קומבסקין אתה תשרוף לו את הקלשון עם גחלת ועד אז תעזור לריולו להתחמק מהאקנסים כשתשתמש עליהם בשריטות"Originally posted by norg@Jul 12 2009, 12:19 AM
ארתור
"בוא נראה, אני אשפד את ווטרטל ואוכל אותו לארוחת ערב ואז אקח את ריולו שלך בתור קינוח.
זאת יכולה להיות ארוחת מלכים"
אתה שומע לפתע צעקה "ריו רי" ורואה שאקנסים תופסים בחוזקה את ריולו, לא ברור לך מאיפה הם הגיעו.
ארתור
אתה צועק ומוציא את הפוקדורים והחוואי אומר "פוקימון יוצא אין ווטרטל"
ריולו לא מצליח לזוז וגרוטל עדיין לא מקשיב לך.
ירין
"טוב, הכל מתחבר חץ מזה שהוא גדול"
"לא אכפת לי" אני צועק ואז אני מוציא את פיבאס קומבסקין ובידריל ואני אומר להם "קומבסקין תשתמש במתקפה מהירה על החוואי ואז אתה בידריל תשתמש בעוקץ רעל על החוואי ואז פיבאס תשתמש בקקרן קרח ותקפיא את הקלשון שלו עם ואז כשפיבאס יגמור קומבסקין אתה תשרוף לו את הקלשון עם גחלת וריולו תשתמש על האקנסים בכדור הילה"Originally posted by norg@Jul 12 2009, 03:29 PM
ארתור
אתה צועק ומוציא את הפוקדורים והחוואי אומר "פוקימון יוצא אין ווטרטל"
ריולו לא מצליח לזוז וגרוטל עדיין לא מקשיב לך.
"הוא לא גדול.. רק מה מתחבר בדיוק?" אני שואלOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 03:29 PM
ירין
"טוב, הכל מתחבר חץ מזה שהוא גדול"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
"התאורים שלך, ואין סיכוי שאתה תיכנס למכון אם הוא סילק אותך"
ארתור
החוואי משפד את הראש של ווטרטל, דם מתחיל לנזול לכל עבר.
כל הפוקימונים שלך נחרדים לרגע ועוצרים מלתקוף, ומתוך האדמה פורצים מלא אקנסים שתופסים אותם
"כולם תברחו מהאקנסים" אני צועק ומתחיל לברוח כשבדרך אני מרים את וורטלטל ואני בורח כשהוא עליי למרכז פוקימונים ואם החוואי אומר משהו אני אומר לריולו להשתמש עליו בכדור הילהOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 04:01 PM
ארתור
החוואי משפד את הראש של ווטרטל, דם מתחיל לנזול לכל עבר.
כל הפוקימונים שלך נחרדים לרגע ועוצרים מלתקוף, ומתוך האדמה פורצים מלא אקנסים שתופסים אותם
ארתור
האקנסים לא משחררים והחוואי מניף את הכידון לכיוונך ואומר "אתה והפוקימונים שלך, לכו ואל תחזרו לעולם! הווטרטל הזה עזב את העולם שלנו, ואם לא תסתלק, הגורל שלך יהיה זהה."
עומר
אין שביל/דרך ואתה ממש עייף.
אתה גם רעב
"אני הולך יטמבל אני הולך" אני אומרלו בעצבנות לוקח את וורטלטל והולך לכיוון מרכז הפוקימונים הקרובOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 04:45 PM
ארתור
האקנסים לא משחררים והחוואי מניף את הכידון לכיוונך ואומר "אתה והפוקימונים שלך, לכו ואל תחזרו לעולם! הווטרטל הזה עזב את העולם שלנו, ואם לא תסתלק, הגורל שלך יהיה זהה."
"אז איך אני אסיג את התג?" אני שואלOriginally posted by norg@Jul 12 2009, 04:01 PM
ירין
"התאורים שלך, ואין סיכוי שאתה תיכנס למכון אם הוא סילק אותך"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
-------
![]()
עומר
אין עצים ליד האגם, וביברל תופס כמה דגים.
יש לך שק-שינה לישון בו
ארתור
אתה מחזיר את הפוקימונים ולוקח את הפוקודר של גרוטל, אבל גטורל כבר הספיק להתקדם די הרבה, שקשה לך לראות אותו.
ירין
"אין לי מושג"
אוהד
הפוקידע שלך לפתע נופלת ונפתחת בעמ' על מרקרוו, כשאתה כבר עומד לזרוק אבן.
משפט אחד מדאיג אותך, תוקפניים ופועלים בקבוצות, דמויי עורב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)