"עכשיו תקשיב טוב" אומר לגרובייל "אני צריך שתסובב במהירות בצורת ספירלה, וכאשר אתה קרוב לרוזליה תתכופף ותפיל אותה מהרגליים עם חיתוך עלה, ואז קליע זרע
"עכשיו תקשיב טוב" אומר לגרובייל "אני צריך שתסובב במהירות בצורת ספירלה, וכאשר אתה קרוב לרוזליה תתכופף ותפיל אותה מהרגליים עם חיתוך עלה, ואז קליע זרע
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
שי
גרובייל מסתובב ורוזליה יוצרת יום בהיר.
גרובייל מתקרב אליה בחתיוך לילה והיא חוסמת אותו בנעיצת רעל, ואז מעיפה את גרובייל בשבירת לבנים
אוהד
לא הערת לי על זה שרשמתי צימצאר במקום אוהד אבל על זה שאני רושם אהוד במקום אוהד אתה כן מעיר לי, מוזר
__________________________________________________ ______
קומבי לא מפסיק ומעיף אותך בקרן על חושית ישר על הפוקדור של סדוודו, מה שמוציא אותו החוצה
מה לעשותOriginally posted by Norg Man@Aug 1 2009, 08:13 PM
אוהד
לא הערת לי על זה שרשמתי צימצאר במקום אוהד אבל על זה שאני רושם אהוד במקום אוהד אתה כן מעיר לי, מוזר
קומבי לא מפסיק ומעיף אותך בקרן על חושית ישר על הפוקדור של סדוודו, מה שמוציא אותו החוצה
---------------------
"סודוודו קצה קפול ואז זריקת אבנים!" אומר לו.
"קדימה גרובייל, זנק מעל רוזליה ואז קליע זרע" אני אומרOriginally posted by Norg Man@Jul 30 2009, 02:34 PM
שי
גרובייל מסתובב ורוזליה יוצרת יום בהיר.
גרובייל מתקרב אליה בחתיוך לילה והיא חוסמת אותו בנעיצת רעל, ואז מעיפה את גרובייל בשבירת לבנים
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אוהד
סדוודו מזנק בקצה כפול ומחסל את קומבי במכה אחת
שי
גרובייל מזנק ויורה קליע זרעים, בגלל היום הבהיר רוזליה לא רואה אותו ורק מרימה את הידיים להתגונן חלקית, אבל היא נפגעת מקליע הזרעים
אוהד
נידנוד ראשון, נידנוד שני, נידנוד שלישי, קומבי נלכד בהצלחה
אוהד
שניים מהפוקימונים שלך לא מסוגלים להילחם ואתה חפש פוקימונים בתוך יער מלא פוקימונים?
לפתע מאגפים אותך5 קומבים זועמים
אוהד
הם באים מחמש כיוונים הוא לא יכל לזרוק אבנים על כולם בבת אחת.
מאגפים= לוכדים אותך כשהם מקיפים אותך
אוהד
סדוודו תוקף בקצה כפול אבל הקומבים יורים עליו קרן על חושית שפוגעת בו מ5 כיוונים שונים ומחסלת אותו. חמש פגיעות בבת אחת זה פשוט יותר מדי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)