עומר
יש עוד חמש דקות עד תחילת התחרות, ודרגונייר מוכן להתחרות
עומר
יש עוד חמש דקות עד תחילת התחרות, ודרגונייר מוכן להתחרות
עומר
האישה בדוכן ההרשמה אומרת לך בקול עוקצני "בעוד חמש דקות יקראו לך,, רק תישאר ברחבה ששרפת מקודם"
עומר
כעבור חמש דקות נשמע קול בכרזה: "כל האנשים מתבקשים לצאת מהרחבה. המתמודדים מתבקשים להכניס את הפוקימונים שלהם לרחבה ולצאת החוצה, לקראת קרב כולם נגד כולם"
"טוב דרגונייר מוכן?" אני שואל אותו בחיוך ויורד מהבמה. "תראה להם מה זה!" אני אומר לו בחיוך.Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:19 PM
עומר
כעבור חמש דקות נשמע קול בכרזה: "כל האנשים מתבקשים לצאת מהרחבה. המתמודדים מתבקשים להכניס את הפוקימונים שלהם לרחבה ולצאת החוצה, לקראת קרב כולם נגד כולם"
עומר
הרחבה מתמאלת בדרקונים.
הדרגונייר הזוהר של מקס, עוד 3 ויברות
, שמונה דרגונייטים
ו15
.
השופטת צועקת בכריזה "תתחילו בקרב"
"טוב .דרגונייר אתה מסוגל לזה. תתחיל עם פעימת מים יחד עם זעם דרקון בכל הכוח!" אני אומר לו.Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:29 PM
עומר
הרחבה מתמאלת בדרקונים.
הדרגונייר הזוהר של מקס, עוד 3 ויברות
, שמונה דרגונייטים
ו15
.
השופטת צועקת בכריזה "תתחילו בקרב"
עומר
דרגונייר מרחף מול ויברה ויורה לכיוונו פעימת מים עם זעם דרקון שמחסלת אותו, אבל עד ויברה אחר מפיל אותו בזעם דרקון משלו.
בנתיים הדרגונייר הזוהר של מקס עף בין כל הקרבות ומפיל את כל הדרגונייטים עם זנבות אקווה וזנבות ברזל
"דרגונייר, תשלח במהירות זנב ברזל על הראש של הדרגונייר הזוהר. ואז תעבור לפעימת מים על הפלייגונים. אח"כ שלח מכת חשמל יחד עם זעם דרקון על שאר הדרגונייטים!" אני קוראOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:33 PM
עומר
דרגונייר מרחף מול ויברה ויורה לכיוונו פעימת מים עם זעם דרקון שמחסלת אותו, אבל עד ויברה אחר מפיל אותו בזעם דרקון משלו.
בנתיים הדרגונייר הזוהר של מקס עף בין כל הקרבות ומפיל את כל הדרגונייטים עם זנבות אקווה וזנבות ברזל
"יש הרבה מאמנים חדשים טובים שמתחילים את המסע שלהם והם בטוח תופסים את הפוקימון והוא נהפך להיות חבר שלו-כמונו, נכון?" אניט שואלOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 01:06 PM
ירין
הוא מרכין את הראש, הוא נרגע קצת אבל נראה שהוא לא שמח שמאמנים תפסו אותם.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר
דרגונייר שלח עובר בין הקרבות במהירות ותוקף את הדרגונייר של מקס בזנב ברזל שנבלם ע"י זנב הברזל של הדרגונייר של מקס.
שניהם תוקפים אחד את השני בזעם דרקון והמתקפות שוות עוצמה, ואז דרגונייר של מקס שולח הדף מים שמעיף את שלך לצד השני של הרחבה, ובדרך מחסל את שאר הויברות.
רק הפלאיגונים נשארו, אבל 10 מהם
ירין
זה לא מעודד את רייצו, הוא פשוט קופץ מהיידיים שלך ויוצא החוצה.
הוא מתחיל ללכת לכיוון פליגאן, נראה שהוא רוצה שתמשיך להתקדם במסע שלך
"מכת ברק בשילוב זעם דרקון על דרגונייר!" אני קורא בזעם. "תן את כל מה שיש לך!"Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:42 PM
עומר
דרגונייר שלח עובר בין הקרבות במהירות ותוקף את הדרגונייר של מקס בזנב ברזל שנבלם ע"י זנב הברזל של הדרגונייר של מקס.
שניהם תוקפים אחד את השני בזעם דרקון והמתקפות שוות עוצמה, ואז דרגונייר של מקס שולח הדף מים שמעיף את שלך לצד השני של הרחבה, ובדרך מחסל את שאר הויברות.
רק הפלאיגונים נשארו, אבל 10 מהם
עומר
מקס צועק "עכשיו הדף מים ואחריו קרן על!"
שתי המתקפות יוצרות פיצוץ עצום אבל זעם הדרקון שלך ממשיך.
דרגונייר של מקס נפגע אבל יורה על דרגונייר שלך קרן על.
דרגונייט שלך מנסה לחמוק אבל אחד הדרגונייטים מעיף אותו באגרוף ממוקד ישר לתוך קרן העל, מה שכמעט מחסל אותו
"בוא נמשיך!" אני אומר ומתקדם לצידו לפלייגןOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:42 PM
ירין
זה לא מעודד את רייצו, הוא פשוט קופץ מהיידיים שלך ויוצא החוצה.
הוא מתחיל ללכת לכיוון פליגאן, נראה שהוא רוצה שתמשיך להתקדם במסע שלך
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)