יותר טוב בשבילי אני חושבOriginally posted by norg@May 7 2009, 08:43 PM
הוא נוגע בפוקדור על הרצפה ונכנס לתוכו.
אתה משער שהקרב קודם היה מספיק מבחינתו
אני מרים את הפוקדורים והולך למרכז פוקימונים.
הוא עדיין לא נתפס.
נידנוד ראשון, נידנוד שני, נידנוד שלישי, נידנוד רביעי, אתה מתחיל לאבד תקווה בנידנוד החמישי, אבל נתפס.
*תפסת לך פיגי*
הולך למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ולבדוק אם אפשר לסדר את הכנסף של פיגי.Originally posted by norg@May 7 2009, 08:47 PM
הוא עדיין לא נתפס.
נידנוד ראשון, נידנוד שני, נידנוד שלישי, נידנוד רביעי, אתה מתחיל לאבד תקווה בנידנוד החמישי, אבל נתפס.
*תפסת לך פיגי*
האחות ג'ואי (ככה רושמים את השם שלה?) אומרת לך "פיגי יצתרך לנוח במרכז לכמה שעות כדי שהכנף שלו תחלים, ובידוף יחזור לעצמו בעוד מס' דקות."
אתה יוצא לך החוצה, השמש במרכז השמיים, ואתה צריך לחכות לפיגי.
אני מחכה לבידוף וכשהוא בריא ואצלי אני יוצא החוצה ומוציא אותו מהכדורOriginally posted by norg@May 7 2009, 08:55 PM
אתה יוצא לך החוצה, השמש במרכז השמיים, ואתה צריך לחכות לפיגי.
"בידוף תקשיב אני המאמן שלך ואם אני אומר לך משהו אני רוצה שתתחיל להקשיב לי בסדר?"
מלטף את הראש שלו ומקווה שהוא הבין.
"עכשיו בוא נלך לחפש עוד פוקימון אתה יכול אולי לנסות לאתר משהו?"
בידוף מהנהן בראשו ומתחיל לרחרח.
הוא הולך, ואתם מתקרבים ליער, כשאתה שומע צעקה "לאאאאאאאאא זאנגוס"
אני קם, חצי רדום, מתארגן, אוכל, לובש בגדים(!!!)ויוצא לכיוון מעבדתו של הפרופסוראתה מתעורר בבית שלך בעיר גורביט, כשאמך צועקת עליך "קום כבר, היום אתה הופך למאמן"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אתה הולך למעבדת הפרופסור, מגיע, והדלת סגורה.
נשמע שאנשים מדברים בפנים, ואתה שומע פוקימון מתוך המעבדה
"בולשיט" אחשוב לעצמי ואחפש לי פוקימון מעופף.Originally posted by norg@May 7 2009, 08:38 PM
הארלי
בתיקון.
אתה יוצא, מתקדם לחורשה, ורואה על עמוד חשמל כרזה שאומרת "מאמן חדש? בוא עוד היום למכון האימונים של ברוק ביער מונטריט, המקום המושלם להפוך למאמן המושלם"
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
"הלו יש שם מישהו?" אני שואל, ופותח לאט ובחשש את הדלת.אתה הולך למעבדת הפרופסור, מגיע, והדלת סגורה.
נשמע שאנשים מדברים בפנים, ואתה שומע פוקימון מתוך המעבדה
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)