ארתור ולורן (צופה)
"אתה לא עומד להישאר פה, האי עוד עלול להיחרב.
תן לנוקט את הפוקדור של הורסי, עכשיו"
הקול של ברוק נשמע רציני ומאיים, וטוקסיקרוק עומד מאחוריו, ויוצר תחושת פחד חזקה במיוחד.
ארתור ולורן (צופה)
הקול של ברוק נשמע רציני ומאיים, וטוקסיקרוק עומד מאחוריו, ויוצר תחושת פחד חזקה במיוחד.
"וואו תודה השוטרת ג'ני" אני אומר והולך לדון "אז מתי מתחילים?"Originally posted by norg@May 31 2009, 05:26 PM
עומר
אתם יוצאים ומותירים את הבית להישרף, והשופטים אומרים לכם תודה.
אתם ניגשים לדון והיא קורת לכל המתאמים לבוא ולהתכונן.
השוטרת גני נותנת לך ולמקס 500$ כאות תודה על העזרה.
"אוקיי אוקיי" אענה לברוק ואזרוק את הפוקדור של הורסי לנוקט "תעשה את זה מהר" אומר לו ואז אשאל את ברוק אם אני יכול לעשות קרב עם מישהו עד שנוקט יחזורOriginally posted by norg@May 31 2009, 05:32 PM
ארתור ולורן (צופה)
עומר
ממש עכשיו, תתכונן, אתה הראשון לעלות.
דון עולה לבמה, והשופטים ניגשים אליך ואומרים "תודה רבה שהצלת אותנו, זאנגוס שלך נראה חזק, אנחנו מקווים שגם יפה"
ארתור (לורן צופה)
"אתה לא נלחם פה, אתה עוזב את האי עוד היום, ברור!"
נוקט חוזר מהר, ושובר את הפוקדור, הוא נראה מאוד עצבני
אני מתקרב לנוקט ושם לו אגרוף לפניםOriginally posted by norg@May 31 2009, 05:43 PM
ארתור (לורן צופה)
"אתה לא נלחם פה, אתה עוזב את האי עוד היום, ברור!"
נוקט חוזר מהר, ושובר את הפוקדור, הוא נראה מאוד עצבני
"כן תודה אבל לא ניראה לי אשתמש בו" אני אומר להם ומחכה שדון תקרא לי לעלות.Originally posted by norg@May 31 2009, 05:43 PM
עומר
ממש עכשיו, תתכונן, אתה הראשון לעלות.
דון עולה לבמה, והשופטים ניגשים אליך ואומרים "תודה רבה שהצלת אותנו, זאנגוס שלך נראה חזק, אנחנו מקווים שגם יפה"
ארתור
היטמונצאן בולם לך את האגרוף, וברוק אומר "הסירה כבר מחכה לך בנמל, תתארגן ועוף מפה, או שטוקסיקרוק שלי יהנה היום"
לורן
המצב מסתבך, ונראה שעומדים לסלק את ארתור.
אתה שומע שאנשים מדברים על זה שהסידרות כמעט תקפו, ונזקר במה שקרה לניר מקודם.
אתה שם לב שהוא יושב במקום שבו ארתור ישב מקודם, אין לך מושג איך הוא הגיע לשם.
עומר
מציגים את השופטים:
שופט מס' 1- האחות גוי:
האחות גוי המוכרת של כל עיר, אף אחד לא יודע עם בכל תחרות שופטת האחות גוי של העיר שלה, או אותה אחות גוי שוב ושוב.
על מה היא נותנת ניקוד- הצגת היופי של הפוקימון בצורה היפה ביותר, מינימום הפגיעה בפוקימון כלשהו, תיאום בין הפוקימון למתאם
שופט מס' 2- ראש אגודת אוהבי הפוקימון:
המילים שיוצאות ממנו הכי הרבה היא "יוצא מן הכלל" ו"מדהים".
כמעט תמיד התגובה שלו חיובית, אבל אם פוגעים בפוקימון או לא נותנים לו כבוד, הוא יעשה הכל כדי לגמור את אותו המתאם.
על מה הוא נותן ניקוד-אהבת הפוקימון
שופט מס' 3- ראש איגוד תחרויות הסרט:
בכל תחרות סרט רשמית הוא יופיע, ובתחרות של דון יוחלף על ידיה.
על מה הוא נותן ניקוד- כבוד, עמידה בכללי תחרויות הסרט, יופי הפוקימון, תיאום בין הפוקימון למתאם.
השופטים יושבים במקומות, ודון אומרת "ועכשיו, למתאם הראשון שלנו, מתאם חדש שעלה בתוך יומיים לתחרות וחטף את המקום האחרון, עומר"
היא זזה הצידה ומפנה לך מקום, אתה שם לב שראש איגוד תחרויות הסרט שופט בתחרות, בשונא מהאמור
"הוא שבר לי את הפוקדור של הורסי אני לא הולך לשום מקום עד שהוא לא מחזיר לי אותו"(את הורסי לא את הפוקדור) ואת כל זה אני אומר בזמן שאני מחזיק את הפוקדור של טרטוויג בידOriginally posted by norg@May 31 2009, 05:50 PM
ארתור
היטמונצאן בולם לך את האגרוף, וברוק אומר "הסירה כבר מחכה לך בנמל, תתארגן ועוף מפה, או שטוקסיקרוק שלי יהנה היום"
בשונא מהאמור?Originally posted by norg@May 31 2009, 05:50 PM
עומר
מציגים את השופטים:
שופט מס' 1- האחות גוי:
האחות גוי המוכרת של כל עיר, אף אחד לא יודע עם בכל תחרות שופטת האחות גוי של העיר שלה, או אותה אחות גוי שוב ושוב.
על מה היא נותנת ניקוד- הצגת היופי של הפוקימון בצורה היפה ביותר, מינימום הפגיעה בפוקימון כלשהו, תיאום בין הפוקימון למתאם
שופט מס' 2- ראש אגודת אוהבי הפוקימון:
המילים שיוצאות ממנו הכי הרבה היא "יוצא מן הכלל" ו"מדהים".
כמעט תמיד התגובה שלו חיובית, אבל אם פוגעים בפוקימון או לא נותנים לו כבוד, הוא יעשה הכל כדי לגמור את אותו המתאם.
על מה הוא נותן ניקוד-אהבת הפוקימון
שופט מס' 3- ראש איגוד תחרויות הסרט:
בכל תחרות סרט רשמית הוא יופיע, ובתחרות של דון יוחלף על ידיה.
על מה הוא נותן ניקוד- כבוד, עמידה בכללי תחרויות הסרט, יופי הפוקימון, תיאום בין הפוקימון למתאם.
השופטים יושבים במקומות, ודון אומרת "ועכשיו, למתאם הראשון שלנו, מתאם חדש שעלה בתוך יומיים לתחרות וחטף את המקום האחרון, עומר"
היא זזה הצידה ומפנה לך מקום, אתה שם לב שראש איגוד תחרויות הסרט שופט בתחרות, בשונא מהאמור
_________
אני עולה לבמה טיפה נבוך ומאוד נירגש ומוציא את פידג'י עם מדבקת הסופה, ומחכה לאות ההתחלה.
עומר
בשונה- טעות שלי
ברוק אומר "הפוקדור השבור הזה לא שווה כלום, עכשיו עוף מפה!"
ברוק נשמע רציני וכועס, וגם כל הקהל כזה
"טוב פידגי תתחיל עם רוח חזקה ואז תחתוך את הרוח בעזרת מתקפת כנף ומתקפה מהירה ביחד! (המהלך שחותך את הרוח לחמש חלקים)" אני אומר בלחץ גמור ומקווה לטוב.Originally posted by norg@May 31 2009, 05:58 PM
עומר
בשונה- טעות שלי
"אולי בשבילך הוא לא שווה כלום אבל בשבילי מי שהיה בתוך הפוקדור הזה הוא מישהו שאהבתי והוא חשוב לי מאוד ואני לא הולך לשום מקום בלי ההורסי שלי" אצעק על ברוק עדיין עם הפוקדור של טרטוויג ביד מוכן לכל דברOriginally posted by norg@May 31 2009, 05:58 PM
ארתור
ברוק אומר "הפוקדור השבור הזה לא שווה כלום, עכשיו עוף מפה!"
ברוק נשמע רציני וכועס, וגם כל הקהל כזה
פיגי יוצא מהפוקדור ומוקף בסופות.
הוא יוצר רוח שנלכדת בסופות וממשיכה להתקים בזכותם, ומתחיל לחתוך אותה במהירות ביחד עם הסופות.
רוח עפה לכל עבר, ואחרי כמה שניות שלא רואים את פיגי, והוא יוצא בניקור מתוך הסופות, בתצוגה מרהיווה.
*פיגי למד ניקור*
תגובת השופטים:
שופטת אחת-האחות גוי:
תצוגה מדהימה של תיאום בין הפוקימון למאמן שלו, בביצוע המתקפות בצוה מדויקת ביותר.
הפוקימון שלך נראה מדהים, וגלש בצורה מושלמת בתוך הרוחות והסופות, בלי להיפגע כלל.
ציון- 8/10
שופט שתיים-ראש אגודת אוהבי הפוקימון:
זה פשוט יוצא מן הכלל.
ציון- 10/10
שופט שלוש-ראש איגוד תחרויות הסרט:
היחס של המאמן לפוקימון היה די טוב, והפוקימון הוצג בצורה טובה.
המאמן היה מתואם די טוב עם הפוקימון, והתצוגה הייתה בדיוק כמו שצריך.
ציון- 9/10
ציון שופטים משוכלל- 27/30
ארתור
טוקסיקרוק תופס אותך מהחולצה וזורק אותך לסירה.
היא מתחילה לשוט משם, ואתה לא יכול לקפוץ ולשחות חזרה
הוא למד ניקור כבר ממזמן..Originally posted by norg@May 31 2009, 06:13 PM
פיגי יוצא מהפוקדור ומוקף בסופות.
הוא יוצר רוח שנלכדת בסופות וממשיכה להתקים בזכותם, ומתחיל לחתוך אותה במהירות ביחד עם הסופות.
רוח עפה לכל עבר, ואחרי כמה שניות שלא רואים את פיגי, והוא יוצא בניקור מתוך הסופות, בתצוגה מרהיווה.
*פיגי למד ניקור*
תגובת השופטים:
שופטת אחת-האחות גוי:
תצוגה מדהימה של תיאום בין הפוקימון למאמן שלו, בביצוע המתקפות בצוה מדויקת ביותר.
הפוקימון שלך נראה מדהים, וגלש בצורה מושלמת בתוך הרוחות והסופות, בלי להיפגע כלל.
ציון- 8/10
שופט שתיים-ראש אגודת אוהבי הפוקימון:
זה פשוט יוצא מן הכלל.
ציון- 10/10
שופט שלוש-ראש איגוד תחרויות הסרט:
היחס של המאמן לפוקימון היה די טוב, והפוקימון הוצג בצורה טובה.
המאמן היה מתואם די טוב עם הפוקימון, והתצוגה הייתה בדיוק כמו שצריך.
ציון- 9/10
ציון שופטים משוכלל- 27/30
______
"וואו תודה!" אני אומר באושר ויורד מהבמה.
"בידריל וטרטוויג צאו" אוציא את שתיהם ואז אומר להם "בידריל אתה תעוף ותדחוף את הספינה לכיוון המתחם של ברוק ואתה טרטוויג תתפוס עם גפן מצליפה משהו חזק מהמתחם של ברוק ותמשוך אותנו לשם הכי חזק שאתם יכולים אנחנו חייבים להגיע לשם להציל את הורסי"Originally posted by norg@May 31 2009, 06:13 PM
ארתור
טוקסיקרוק תופס אותך מהחולצה וזורק אותך לסירה.
היא מתחילה לשוט משם, ואתה לא יכול לקפוץ ולשחות חזרה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)