אחי תקשיב מה הבעיה עם הג'יבריש וגם למה אני לא פה הרבה כמו פעםOriginally posted by norg@Jun 4 2009, 08:12 PM
ארתור
החדר ריק מרופאים.
לפני שנה וחצי היה אצלי טכנאי בבית והוא אמר לי שאין לי אנטי וירוס על המחשבוהתקין לי אנטי וירוס והוא אמר לי שהאנטי וירוס יעדכן את עצמו כל שנה לאחד יותר חדש
עברה שנה והאנטי וירוס המפגר הזה לא עידכן את עצמו הוא מחק את עצמו ולא היה לי אנטי וירוס יותר אבל אני לא ידעתי את זה
קיצרו לפני איזה שבוע נכנסתי לפה וזה כתב לי המחשב שלך לא בטוח אין עליו אנטי וירוס לחץ כאן כדי להוריד אנטי וירוס בטוח וטוב אז הורדתי אותו
עכשיו גם אני לא בקושי יכול להיכנס לאינטרנט כי כל אתר זה כותב לי שהוא לא בטוח ויוצא לי ממנו(כולל זה) גם אני לא יכול להוריד דברים גם אני לא יכול למחוק את הוירוסים מהמחשב כי צריך לשלם על זה 80 דולר גם זה כותב לי בשפות אחרות וגם אני לא יכול למחוק את האנטי וירוס הזה:X
אין אותו בשום מקום על המחשב לא בהוספה או הסרה של תוכניות לא בחיפוש והטכנאי הטמבל הזה יכול לבוןא רק ביום רביעי
------------------------------------------------------
ולתגובה :P
אני מנסה ללכת לישון ואם אני לא מצליח אני ממקד את העיניים שלי בנקודה אחת עד שאני נרדם ואם גם זה לא עובד אני פשוט מנסה להעסיק את עצמי עד שאני שוב נרדם או עד שנכנס רופא לחדר ואז אני שואל אותו מה המצב שלי ומתי אני אחלים