"אז איך אפשר לגרום לו להפסיק לברוח כל הזמן? הפוכדור שלו אצלך?"Originally posted by norg@Jun 7 2009, 05:55 PM
עומר
"לא שאני יודע עליו"
אני מחייך אליו בחזרה ואומר לו "אני גם מצפה לקרב טוב ואני גם מצפה לנח בו" אומר לו בחיוך ואז אצעק "צא ריולו" ואוציא את ריולו מהפוקור שלו
עומר
"הנה הוא"
גרי נותן לך את הפוקדורים, ואתה מוכן לניסיון חוזר.
ארתור
אתה מוציא את ריולו החוצה, ואורד מוציא בדולקרב.
"ריולו תסתובב מסביבו עם התקפה מהירה ותסחרר אותו ואז תפגע בו באגרוף מאך" אצעק לריולוOriginally posted by norg@Jun 7 2009, 06:19 PM
ארתור
אתה מוציא את ריולו החוצה, ואורד מוציא בדולקרב.
"טוב אני מבקש רק שתשמור לי על איווי טדי ונידורן" ואז נותן לו את הפוכדורים שלהם ויוצא בחזרה לכיוון המערה שהייתי בא הפעם גם הולך במטרה לראות פוקמונים חדשים.Originally posted by norg@Jun 7 2009, 06:19 PM
עומר
"הנה הוא"
גרי נותן לך את הפוקדורים, ואתה מוכן לניסיון חוזר.
אני חוזר לאולם הריק הגדול של ברוקלורן
אתה מוכן להסביר לי איך היא תעזור?
לורן
אתה חוזר לאולם, ואין שינוי, חוץ מעשרות מאמנים מבולבלים בדיוק כמוך.
עומר
גרי לוקח את הפוקדורים ואתה יוצא ליער.
אחרי כחמש דקות, אתה שומע צעקה מפוחדת של לוקסיו.
ארתור
ריולו מתחיל להסתובב סביב בדו כשאורד אומר "תקפוץ" בדו קופץ למעלה ואז אורד אומר "קליע זרעים" ובדו מתקיף.
ריולו חומק בקלות, אבל כשהוא קופץ כדי להגיע לגובה של בדו, בדו משתמש בחבטה ומעיף אותו על הריצפה
"רילו תנסה את זה שוב תסתובב סביבו בהתקפה מהירה ואז תתקוף באגרוף מאך אבל אם הוא קופץ למעלה תקפוץ גם אתה ותנסה לבעוט בו מהאוויר בשיא הכוח"Originally posted by norg@Jun 7 2009, 06:48 PM
ארתור
ריולו מתחיל להסתובב סביב בדו כשאורד אומר "תקפוץ" בדו קופץ למעלה ואז אורד אומר "קליע זרעים" ובדו מתקיף.
ריולו חומק בקלות, אבל כשהוא קופץ כדי להגיע לגובה של בדו, בדו משתמש בחבטה ומעיף אותו על הריצפה
ארתור
אותו סיפור קורא בדו מהיר מדי.
עומר
אתה רץ לכיוון הצעקות ומוצא את לוקסיו "נלחם" בנוקט וקאנגסקאן בלא הצלחה.
נוקט זורק עליו פוקדור, אבל הפוקדור לא בולע את לוקסיו.
נוקט עצבני מביט לכיוונך ושואל "היי לוזרף אתה יודע של מי הלוקסיו הזה?"
אני מוציא את הפוכדור של לוקסיו ואומר בפשטות "חזור".Originally posted by norg@Jun 7 2009, 06:58 PM
עומר
אתה רץ לכיוון הצעקות ומוצא את לוקסיו "נלחם" בנוקט וקאנגסקאן בלא הצלחה.
נוקט זורק עליו פוקדור, אבל הפוקדור לא בולע את לוקסיו.
נוקט עצבני מביט לכיוונך ושואל "היי לוזרף אתה יודע של מי הלוקסיו הזה?"
"אוקיי אם ככה" אחשוב לעצמי בשקט ואז פתאום אצעק "ריולו התקפה מהירה בשיא הכוח וכשתעמוד לו מול הפנים תקפוץ מעליו ותשתמש באגרוף מאך על הגב שלו בשיא המהירות לפני שהוא בכלל יצליח לחשוב על לעשות משהו"Originally posted by norg@Jun 7 2009, 06:58 PM
ארתור
אותו סיפור קורא בדו מהיר מדי.
אני חוזר לאחות ג'וי ושואל אותה מה הולך פהלורן
אתה חוזר לאולם, ואין שינוי, חוץ מעשרות מאמנים מבולבלים בדיוק כמוך.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)