"טוב ח'ברה תיהיו בהכיון אם הם מסוכנים או משהו"Originally posted by norg@May 7 2009, 11:17 PM
פיגי חוזר מהר מאוד, הוא לא מוצא שום דבר, העצים צפופים מדי.
אתה שומע רעשים, נשמע כאילו שני מאמנים מתקדמים לכיוונך.
" מי שם?" אני שואל בקול חזק ובטוח
"טדיאורסה?אני חושב שאחפש לי פוקימונים אחרים."אני אומר.Originally posted by norg@May 8 2009, 12:05 AM
טוני
זאת לא תחרות, זה מתחם אימונים למאמנים.
אתה פוגש שם טדיאוסה![]()
עומר
אתה שומע שני אנשים אומרים להם "קדימה, אנחנו חייבים למנוע ממנו להיג למתחם של ברוק" והם מתקדמים לכיוונך במהירות.
טוני
אתה ממשיך ללכת, מטייל לך ביער, ואחרי חצי שעה של הליכה פוגש הרקרוסhttp://www.pokemonelite2000.com/spri...a/dpmfa214.png שנמשך לעץ מרוח בדבש
"טוב ח'ברה בוא ניתחבא מפה מאוחרי עץ או משהו חזרו לכדורים שלכם מהר"Originally posted by norg@May 8 2009, 08:54 AM
עומר
אתה שומע שני אנשים אומרים להם "קדימה, אנחנו חייבים למנוע ממנו להיג למתחם של ברוק" והם מתקדמים לכיוונך במהירות.
טוני
אתה ממשיך ללכת, מטייל לך ביער, ואחרי חצי שעה של הליכה פוגש הרקרוסhttp://www.pokemonelite2000.com/spri...a/dpmfa214.png שנמשך לעץ מרוח בדבש
הולך ומתחבא מאחורי עץ או משהו שיסתיר אותי
אתה מחזיר את הפוקימונים ומסתתר, ואתה רואה שני חיילים מצוות מאגמה עוברים באיזור.
לפתע אחד מהם שם לב שאתה מסתתר ואומר "צא החוצה ילד, אנחנו לא נפגע בך אם תצא"
"אנחנו לא רוצים לפגוע בך, אנחנו רוצים שתצא מהיער של צוות מאגמה ותישאר בעיר מונטריט"
בידוף משתמש בצוות כפול, ופוציאנה עומד חסר אונים.
אבל ברגע שבידוף קופץ לשריטה, החייל של צוות מאגמה צועק "פוציאנה התקפה מהירה ואז חבטת ראש" ובידוף נפעג פגיעה ישירה מהתקפה מהירה, אבל מצליח לשרוט קצת את פוציאנה ולהוציא אותו מהמסלול של חבטת הראש, שפוגע בעץ במקום בבידוף
"בידוף תמשיך בצוות כפול ובמקום שריטה תשתמש בהתקלה"Originally posted by norg@May 8 2009, 10:29 AM
בידוף משתמש בצוות כפול, ופוציאנה עומד חסר אונים.
אבל ברגע שבידוף קופץ לשריטה, החייל של צוות מאגמה צועק "פוציאנה התקפה מהירה ואז חבטת ראש" ובידוף נפעג פגיעה ישירה מהתקפה מהירה, אבל מצליח לשרוט קצת את פוציאנה ולהוציא אותו מהמסלול של חבטת הראש, שפוגע בעץ במקום בבידוף
ואז אני לוחש לו "תמשיך עם הצוות כפול מספיק זמן בשביל לבלבל אותם שנוכל כולנו לברוח מפה"
בידוף יוצר צוות כפול, ופוציאנה משתמש בצרחה שמותירה את בידוף מפוחד לידך, לא מסוגל לזוז.
החייל מצוות מאגמה אומר "עכשיו פוציאנה, חסל אותו בנשיכה"
בידוף המופחד לא מגיב לך, והחייל צוחק ואמר "הבידוף שלך פחדן מכדי להילחם. זה הסוף שלך"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)