הוא לא חדש לי, המשחקים פשוט נראים מגניבים
הוא לא חדש לי, המשחקים פשוט נראים מגניבים
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
סיקור מצויין ,המשחקים האלה הם הדבר החם הבא ,סוף סוף שדרוג למשחק המשעמם GSC
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
זה היה הדור הראשון ששיחקתי בו... בזמנו הוא היה חדש לי אבל כמו כל דור אתה מוצא את עצמך מכיר את כל הפוקימונים של הדור אחרי כמה זמן... ככה גם היה עם השלישי והרביעי ויהיה ככה גם עם החמישי.
בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.
זה לא הולך להיות משחק על דור חמישי, אלא על הדור השני. זה חידוש של המשחקים GSC ולא משחקים חדשים
בברכה, דור.
הוא בטח היתקוון שעם יהיה דור חמישי הוא יכיר אותם
[IMG][/IMG]
בדיוק... הדור השני לא אמור להיות חדש למישהו...
אתם יודעים למה אני הכי מתפוצץ מהמשחקים האלה? כי במשחקים האלו יש 16 מכונים, ליגה 1, ואלוף ברמות עצבניות! ובשדרוגים זה יהיה עוד יותר מגניב-במיוחד שהפוקימון עוקב אחרייך
קרדיט לניר
---------------------
השאלה הגדולה היא, מה יהיה על החידושים שהדור השלישי והרביעי הביאו לסדרה? מה מתוכם יכניסו, ומה לא?
למשל, מערכת הזמן תהיה שם בוודאות, אבל זה לא חידוש, הרי היא התחילה בדור השני. מצד שני, סביר להניח שהיא תהיה יותר כמו זו שב-DPPt. מצד שני, ה-berries זה סיפור שונה לגמרי. אמנם גם הטרנד הזה התחיל בדור השני, אבל הם היו הרבה יותר בסיסיים. אני תוהה אם תיכנס מערכת שתילת berries כמו ב-RSE/DPPt, או שיהיו עצים קבועים של berries. אני חושב שהאופציה הראשונה יותר הגיונית, אבל איך ישלבו אותה?
מהתחרויות אני חושב שהם יפטרו, אבל גם אם לא, לא כ"כ אכפת לי. הן אף-פעם לא משכו אותי יותר מדי.
ה-GTS יישאר לדעתי. אני בטוח בזה. אני חושב שהוא יבוא כתחליף למרכז הסלולרי שהיה בקריסטל היפני (למרות שזה לא חידוש לקריסטל, אני מאמין שיהיו פה לא מעט אלמנטים משם).
הדבר שהכי מעניין אותי הוא מה יהיה על הפוקגיר? הרי אנחנו יודעים בוודאות ש-HGSS הרבה יותר מתקדמים מ-DPPt, במיוחד עקב שימוש נרחב יותר במסך מגע, במיוחד בתפריטים, פוקידקס, מסך הצוות וכו'. התהייה שלי היא אם יהיה אפשר לפתוח את הפוקגיר במסך תחתון ולהמשיך להסתובב בעולם בעוד הוא פתוח, בסגנון DPPt, או שנהיה חייבים לעצור בשבילו, סטייל דור שני?
בכל אופן, זו אחת ההחלטות הכי חכמות שהתקבלו בקשר לפוקימון בשנים האחרונות. אלוהים יודע שהמשחקים של הדור השני היו הכי טובים בסדרה. עם השיפורים הטכנולוגיים והתוספות של הדורות העוקבים, מצפה לנו פה חוויה שונה לגמרי.
"Nothing is static, everything is falling apart."
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
נכון, בין צהוב לגולד/סילבר חל שינוי ענק. אין על המשחקים האלו.Originally posted by Roi C.@Jun 17 2009, 01:05 PM
השאלה הגדולה היא, מה יהיה על החידושים שהדור השלישי והרביעי הביאו לסדרה? מה מתוכם יכניסו, ומה לא?
למשל, מערכת הזמן תהיה שם בוודאות, אבל זה לא חידוש, הרי היא התחילה בדור השני. מצד שני, סביר להניח שהיא תהיה יותר כמו זו שב-DPPt. מצד שני, ה-berries זה סיפור שונה לגמרי. אמנם גם הטרנד הזה התחיל בדור השני, אבל הם היו הרבה יותר בסיסיים. אני תוהה אם תיכנס מערכת שתילת berries כמו ב-RSE/DPPt, או שיהיו עצים קבועים של berries. אני חושב שהאופציה הראשונה יותר הגיונית, אבל איך ישלבו אותה?
מהתחרויות אני חושב שהם יפטרו, אבל גם אם לא, לא כ"כ אכפת לי. הן אף-פעם לא משכו אותי יותר מדי.
ה-GTS יישאר לדעתי. אני בטוח בזה. אני חושב שהוא יבוא כתחליף למרכז הסלולרי שהיה בקריסטל היפני (למרות שזה לא חידוש לקריסטל, אני מאמין שיהיו פה לא מעט אלמנטים משם).
הדבר שהכי מעניין אותי הוא מה יהיה על הפוקגיר? הרי אנחנו יודעים בוודאות ש-HGSS הרבה יותר מתקדמים מ-DPPt, במיוחד עקב שימוש נרחב יותר במסך מגע, במיוחד בתפריטים, פוקידקס, מסך הצוות וכו'. התהייה שלי היא אם יהיה אפשר לפתוח את הפוקגיר במסך תחתון ולהמשיך להסתובב בעולם בעוד הוא פתוח, בסגנון DPPt, או שנהיה חייבים לעצור בשבילו, סטייל דור שני?
בכל אופן, זו אחת ההחלטות הכי חכמות שהתקבלו בקשר לפוקימון בשנים האחרונות. אלוהים יודע שהמשחקים של הדור השני היו הכי טובים בסדרה. עם השיפורים הטכנולוגיים והתוספות של הדורות העוקבים, מצפה לנו פה חוויה שונה לגמרי.
העלת כאן שאלות נורא חשובות-אבל אני מאמין שהם די יידביקו מפלטינה למשחקים האלו
קרדיט לניר
---------------------
הבנתי גם שלאיוונט של ארסיוס יהיה קשר לאנון ול-Ruins of Alph.
בגלל זה אני לא מפרסם פה בנעוץ עבר כבר חודש וחצי ויש המון מידע ועדיין לא עדכנתם !!
פשוט בושה !!
פורסם תאריך היציאה למשחקים!
המשחקים לא ייצאו בדיוק 10 שנים אחרי יציאת המשחקים המקוריים כמו שחשבו.
הם ייצאו קצת קודם, ב-12/09/2009.
היומולדת של אחותי :oOriginally posted by stm@Jun 26 2009, 10:22 AM
פורסם תאריך היציאה למשחקים!
המשחקים לא ייצאו בדיוק 10 שנים אחרי יציאת המשחקים המקוריים כמו שחשבו.
הם ייצאו קצת קודם, ב-12/09/2009.
הייתי בטוח שהם יוציאו את זה 10 שנים אחרי זה, אבל לא נורא.
יותר מוקדם - יותר טוב P:
ספוילר
יאללה שיגמר כבר החופש הגדול![]()
פעם ראשונה שאני אשכרה רוצה שייגמר כבר החופש![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)